Düşünmem lazım demesi beni çok kırdı, ben mi abartıyorum

Bu iliski bana hic "ciddi iliski" gibi gelmedi. Emin misiniz? Agirliginizi koyun biraz, her olayda tripler, aglak haller.. Karsinizdaki kisiyi bunaltmaktan baska bir ise yaramaz.

Aşırı dozda tripten sevgilini kaybedebilirsin.. ben erkek olsam böyle triplere gelemezdim herhalde, biraz daha olgun olmalısın.. kimsenin ilgisine ihtiyacın yok, regl olsan bile..

kusura bakmayinda gercekten biraz mizmizssiniz... birde herseye aglamayi silah haline getirmeyin ...

Fazla abartmışsınız. Ben de hiç sevmem böyle sürekli trip atan ağlayıp sızlanan arkadaşlarımı, erkekleri düşünemiyorum bile. Arkadaşlarım bana bu tarz trip atınca cevap bile vermiyorum.

Her şeye alınan insanları ben de sevmem.
Sevgiliniz haklı. Anlayış gösterilsin tamam ama ağlamak, kapris yapmak falan işte sıkıyor bazı insanları.
Ben sizi nazlı ve kaprisli buldum.
Sorunlarınız varmış öyleyse onları halledin.
Regl olayını bahane eden kadınları da anlamıyorum. Her regl olan kadın kapris yapmaya kalksa vay dünyadaki diğer insanların haline.

Allahımmmm ben sevgili bulamıyorum. Bulanlar da nasıl davranıyor? Bir şaka nasıl abartılır sorusunun cevabı gibisiniz. Birde regl bahanesinin arkasına sığınmışsınız. Pardon da dünyada regl olup hormonlarının etkisiyle ruh hali değişen tek kadın siz değilsiniz? Mesela regl olup uçak uçuran kadınlar var. Onların da hormonları var ama "Ay regliyim sinirlerim gergin uçağı düşüreyim" gibi kaprisleri olmuyor. Ya da regl olup sabahtan akşama kadar tarlada çalışan o yetmezmiş gibi bir de akşam kocasına, çocuğuna çoluğuna yemek yapan kadınlar var. Onların gıkı çıkmıyor. Örnekler arttırılabilir. Kısacası bahane bulmayın yaptığınız şımarıklık.

Hanımlar, lütfen yanlış anlamayın. Bende bir kadınım. Bende regl oluyorum benim de hormonlarım var gerçekten zor bir durum ama birşeye sinirlendiğimde bunun arkasına sığınmıyorum. Sığınan kadınları da doğru bulmuyorum.

Allahiiiiiimmm :) saka kaldiramiyosan soyle bunu sevgiline abartida zirveye ulasmissn

Regl dediğimiz şey aslında sizin içinizde olmayan özellikleri size yükleyen bir şey değil ki. Normalde de çabuk alınan bir insansınız demekki. Dönemle falan hiç bağdaştıramıyorum ben bu tripleri. Çok abartmışsınız meseleyi.

Tabi ki alınganlık ve abartı..
Şu regli de abartmayı çok seviyoruz ya. Her ay olan şey gergin olabileceğini sen de biliyorsun. En ufak şeyden kavga ettiğim benim de oldu. Sonra saçmalığını kabul edip gidip barıştım.

"Neyse şimdi gerginim konuşmayalım demen" gerekirdi. Ne yaşadığını nasıl regl geçirdiğini sen bilirsin. Erkeklere göre hava hoş sonuçta.

Son düzenleme:
Siz tribe baglamissiniz adamda cekmemis. Taktir ettim..

Hem dusunen adam iyidir bosverin. Basimiza ne gelirse dusuncesizlerden geliyor

pöffff balık burcuyum ama böyle bir sebepten ağlamam

erkek olsam çekmem he

Her şeyi geçtim siz ağlarken sabaha kadar ağla ben yatacagim demiş ilgisizlikte nirvana
Ben normalde böyle değilim bu defa herşey birikti bi patlama oldu.
Alttan alıp ben senin yanındayım bile dese yeterdi.
Ama ağla istediğin kadar ben uyumak istiyorum sesi çok kırıldım çok.
Bu demek oluyor ki hiç umursamadı.

Abartmışsın canım tütün ilişkine devam et alınganlık yapacak bişey yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…