Düşünmem lazım demesi beni çok kırdı, ben mi abartıyorum

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba hanımlar;
Erkek arkadaşımla aynı ildeyiz.
İstediğimiz zaman buluşuyoruz genelde bunu ben belirliyorum ailemle yaşadığım için her zaman çıkamayabiliyorum o yüzden.
Bugün de regl oldum karnım ağrıyor hassas bir dönemdeyim işten ayrıldım onun da sıkıntısı var..
Ben biraz özledim seni dedim, biraz mı çok özleyince buluşuruz o zaman dedi güldü. Sen çok özledin herhalde dedim düşünmem lazım dedi.(sinir oldum)
Ne zaman buluşalım dedim sen bilirsin ne zaman istersen dedi.
Ben de sen belirle bu sefer dedim. Düşünmem lazım dedi yine. ( sinir oldum )
Beni sinir etmeyi sever biliyorum ama bu sefer alınganlığıma mı denk geldi bilmiyorum.
Ağlamaya başladım beni çok kırıyosun üst üste yapıyorsun alınıyorum ama dedim.
Aferin aşkım aferin sana şakayı nasıl ciddiye çektin anlamıyorum anlam veremiyorum dedi.
İçim sıkılıyor bugün hep içimde bir sıkıntı vardı regl oldum karın ağrısı işle ilgili durumundan ötürü alıngan günümdeyim anlayış bekliyorum ilgi bekliyorum dedim.
Ağlamaya devam ettim içimden geldi.
Bundan sonra geceleri böyle gergin şeyler konuşmayalım lütfen insanın tam dinleneceği güzel şeyler konuşacağı saat dedi.
Ağla aferin böyle devam et sabaha kadar ağla ben uyumak istiyorum dedi.
İyi heceler dedim kapattık.
Sizce kim haklı kızlar ve ciddi bir ilişki aileler biliyor ilişkimizi lay lay lom değil yani.
Sizce ne yapıyım bu durumda öğrenmek istiyorum tarafsız olarak sizden ben mi hatalıyım ?

Evet abartmışsınız ve alınganlık yapmışsınız ama o da sabah kadar agla diyeceğine amanin da amanin sen cok mu hassassin diyebilirdi. :deli: Sık sık boyle alinganliklar yapıyorsanız o da sıkılmış olabilir ama.
Peki sizce arayayım mı yarın yoksa ilk önce ondan mı beklemeliyim

Bence fazla abartmışsın, okurken bende şaka yaptığını anladım daha konunun devamını okumadan. Bende arada sevgilime takılırım böyle. O da senin gibi her şeye takılsaydı vay halime:)) Haksız olan sensin benim gözümde.

Abarttığınızı düşünüyorum. Hassas döneminizdesiniz bundan kaynaklanıyordur. Bence ortada haklılık veya tam tersi bir durumda yok. Fazla takılmayın:KK39:

Bence fazla abartmışsın, okurken bende şaka yaptığını anladım daha konunun devamını okumadan. Bende arada sevgilime takılırım böyle. O da senin gibi her şeye takılsaydı vay halime:)) Haksız olan sensin benim gözümde.
Evet biz de şakalaşırız ama arka arkaya ayni cevabı verince alındım.
Ve ilgi bekledim açıkçası hani şaka yaptı madem sonrasında açıklama yapsa şu gün gibi anlarım onu da demedi.
Sonuçta her zaman böyle olmuyor bunu bile kaldıramadı .

Ya afedersiniz de regl olma durumunu bence erkek arkadaşlarınızla paylaşmaya ne gerek var diye düşünüyorum. ( konu sahibi sadece sana söylemiyorum bunu ). Ve çok fazla alinganlik yapmışsın. Karnım ağrıyor dedim demişsin belki dinlenmek isteyeceğini falan düşündü . Bilmiyorum ama bana gereksiz mizmizlanma gibi geldi.

Peki sizce arayayım mı yarın yoksa ilk önce ondan mı beklemeliyim

Ay arayin tabii ki. Hatta canim dun gereksiz yaptigim alinganlik ve cikardigim huzursuzluk sebebiyle ozur dilerim diyin.
Hepimiz yaşıyoruz bunu. Gergin oluyoruz regl donemleri. Alinganlik da oluyor. Onemli olan sebebinin hormonlardan kaynaklandigini bilmek.
Anlayış gösterse guzel olurmus ama gostermiyor olmasi da büyük bir sorun degil. Cunku bos yere kavga cikaran siz olmussunuz.

Evet biz de şakalaşırız ama arka arkaya ayni cevabı verince alındım.
Ve ilgi bekledim açıkçası hani şaka yaptı madem sonrasında açıklama yapsa şu gün gibi anlarım onu da demedi.
Sonuçta her zaman böyle olmuyor bunu bile kaldıramadı .

Bana sevgilim aynı şekilde davransa ben hiç alınmam, hatta gülerim bile. Şaka olduğu bariz apaçık ortada çünkü. Sende adama “biraz özledim” demişsin belli ki o da biraz lafına takılmış, çok özledim demeni beklemiştir:)) Çok gereksiz bir şeyden dolayı tartışma çıkınca ve üstüne sen de ağlayınca kapatmış sinirlenip belli ki, benim sevgilim de öyledir. Ki erkekler bizim gibi değil onlar zaten dümdüzler, çok afilli düşünmeye altında bir şeyler aramaya gerek yok. Kırgınlığı, soğukluğu veya bu mevzuyu uzatma hiç derim..

Alttan almak mı
İlgi göstermesini ilgilenmesini bekledim tersledi,sustu ve sabaha kadar ağla ben uyumak istiyorum dedi.
İyi demiş, daha ne desin adam?
Zaten şımarta şımarta tepesine çıkarmış bence. Buncacik şeyden akşam akşam tüm keyfinizi kacirdiginiza göre!
Alıngan insanla yaşamak ne kadar zor , haberiniz var mı?
Kirmiziatkilikiz Kirmiziatkilikiz ne güzel yazmış, arayın özür dileyin bence. Böylece adam telefonda azar yemeyi beklerken güzel sözler duyunca ne olduğunu şaşırır, 'öfff alemin tripcani beni buldu' demez de, 'tatlı sevgilim,alttan aldı' der.
Hem ciddi düşünüyoruz diyorsunuz. Siz böyle en ufak şeyde bile alttan almazsanız neden o başka meselelerde alttan alsın ki? Birazcık örnek olun...

Hiç sevmediğim, bayık bayık tavırlar sizdeki. Küçücük şeylere ağlamalar, tripler falan... Karşı tarafla birlikte beni bile baydınız okurken. Hepimiz adet oluyoruz da, sizinki abartı ve davranışlarınıza kılıf gibi duruyor. Yarın arayıp özür dileyin bence. Bu davranışlarınız çoksa adam da bunalmıştır haklı olarak. Dün bir başkasına da dedim, hayatı bu kadar arabesk ve abartılı yaşamayın.

Back