Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşünmekten moralim bozuluyor yardım eder misiniz?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.543
- 598
- 37
Hıc mı Kıvanc Tatlıtug tvde cıkınca agzınızın suyu akmadı ya gfkgfklklgŞuan ciddi bir ilişkim var. 3 yılı geçti.Nasipse evlenmek istiyoruz. Çok zor zamanlar geçirdik çok üzüldüğüm zamanlar da oldu ama o dönemleri düşünmemeye çalışıyorum. Sınava hazırlandım iki yıl tatile ihtiyacım olduğunu düşünüp sahil kenarında oturan arkadaşımın yanına gittim. 1 gece kalıp ertesi gün döndüm. gittiğim şehir de üniversite okuduğum şehir zaten. iki gün de plaja gittik. ilk gün sahile gittiğimizde hani yakışıklı veya güzel birini gördüğümüzde ne kadar hoşmuş diye bi düşünür anlık ilgi duyarız ya öyle bişey hissettim.Dubalara çıkmaya çalışıyoduk orda oturuyodu. O an ordan uzaklaştım fazla durmadım yanımda arkadaşım vardı denizin içindeydik zaten diye ama o kadar kurdum ki kafamda başkasından hoşlanıp sevgilime acaba ihanet mi etmiş oldum diye. Şimdi görsem yüzünü bile tanımam bilmem hatırlamıyorum bile.normalde de fazla pinpirikli takıntılı biriyimdir. Kendimi karaktersiz biriymişim gibi hissediyorum. hoşlandım mı diye kendimi yedim. bu olağan bi durum mu anormal mi? Ben mi büyütüyorum?
- 18 Şubat 2018
- 12.162
- 2
- 54.507
- 598
- 44
Gerçek bir derdiniz olana kadar bununla idare ediverinŞuan ciddi bir ilişkim var. 3 yılı geçti.Nasipse evlenmek istiyoruz. Çok zor zamanlar geçirdik çok üzüldüğüm zamanlar da oldu ama o dönemleri düşünmemeye çalışıyorum. Sınava hazırlandım iki yıl tatile ihtiyacım olduğunu düşünüp sahil kenarında oturan arkadaşımın yanına gittim. 1 gece kalıp ertesi gün döndüm. gittiğim şehir de üniversite okuduğum şehir zaten. iki gün de plaja gittik. ilk gün sahile gittiğimizde hani yakışıklı veya güzel birini gördüğümüzde ne kadar hoşmuş diye bi düşünür anlık ilgi duyarız ya öyle bişey hissettim.Dubalara çıkmaya çalışıyoduk orda oturuyodu. O an ordan uzaklaştım fazla durmadım yanımda arkadaşım vardı denizin içindeydik zaten diye ama o kadar kurdum ki kafamda başkasından hoşlanıp sevgilime acaba ihanet mi etmiş oldum diye. Şimdi görsem yüzünü bile tanımam bilmem hatırlamıyorum bile.normalde de fazla pinpirikli takıntılı biriyimdir. Kendimi karaktersiz biriymişim gibi hissediyorum. hoşlandım mı diye kendimi yedim. bu olağan bi durum mu anormal mi? Ben mi büyütüyorum?
Nick BatemanKocama deli gibi aşığım ama Danzel Washington'u görünce dibim düşüyor.Yeryüzüne gelmiş em karizmatik adam,ne edeyim şimdi?
- 21 Ağustos 2015
- 31.535
- 95.543
- 598
- 37
Benım de Jacquemus u gorunce dıbım dusuyor Allahtan escınsel adam fgkgkfg(olmasa ne olacaksa sankı)Kocama deli gibi aşığım ama Danzel Washington'u görünce dibim düşüyor.Yeryüzüne gelmiş em karizmatik adam,ne edeyim şimdi?
- 18 Şubat 2018
- 12.162
- 2
- 54.507
- 598
- 44
Keanu ReevesNick Bateman
Keşke yense dkdkdkdPinpirik?
O nasil bişey
yeniyor mu
Buraya yazınca rahaladım ne yalan söyliyimKorkularını çekersin üstüne yapma carpe dirm ( anı yaşa) boşver
Şuan genel olarak mutluyum sorunlar düzeltildi ama tabi yaşanan yaşandı. Kavgalar kırıcı sözler kastım.Bence burası önemli. Düşünmemeye çalışıyorum demek unutamıyorum demektir. Bu kısmı biraz daha açın. Flört veya nişan dönemlerinde yaşanan tartışmalar ilerisi için yol gösterir. Ne oldu da çok üzüldünüz mesela? Değer mi görmediniz, psikolojik - fiziksel şiddet mi gördünüz, yaşam tarzınız mı kısıtlanmaya çalışıldı? Belki de olmayacak bir ilişkiyi sırf 3 senem boşa geçmesin diye sürdürüyorsunuz. Ya da sevginiz azaldı veya eskisi gibi güçlü değil, içten içe başka bir hayatın hayalini kuruyorsunuz.
Burada evlilik öncesi sorunlarla ilgili çok konu var açılan. Biraz vakit ayırıp okuyun. Hangileri düzeltebilmiş hangileri ayrılmış. Birini sevmek kadar, artık sevmemek de normal. Kendinize dürüst olun. Hiç bir zaman geç değildir. Yeter ki emin değilseniz veya mutsuzsanız bir ilişkiyi zorla devam ettirmeyin.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Dostum ya of gülme krizine girdimvermediysen,kendini kremletmediysen
- 17 Ocak 2020
- 28.050
- 1
- 40.733
- 548
Çok eglencelisin yaKeşke yense dkdkdkd
- 16 Haziran 2011
- 14.964
- 63.199
- 798
Dostum ya of gülme krizine girdim
Boleyn Kizi yenGEnC in mesajından öyle bir yeri alıntılamışsınız ki , gittim yeniden mesajı okudum.
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Bu kadar lüle saç sevip de saçsıza fazla kapılma derimAy ben de nerede lüle saç var,meylediyorum..en sevdiğim aktivite çimenlerde dizime yatırdığim manitama ninni söyleyip parmaklarımla lulelerini belirginleştirmek . Düz saçlı sevgilime maşa yapmıştım yıllar evvel saçını kestirmesine izin vermiyordum maşam tutsun diye.
Şimdi konuştuğum çocuk da saçsız malesef inşallah turkish hairlines rüzgarına tutulur da onun da saçlarını lüle yaparim
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Birde onlar bakınca içlerinden neler geçiyordur, bizim gibi değiller. Bunu düşünme kafayı yersin senumarım bakmıyodur jkednkjewcnkw
- 1 Ocak 2022
- 3.963
- 14.278
- 158
Tek geçerim ,kocam bile bilir hayranlığımıKeanu Reeves
- 18 Şubat 2018
- 12.162
- 2
- 54.507
- 598
- 44
Benim eşim de biliyor,çok uzun süredir hayranıyım.Tek geçerim ,kocam bile bilir hayranlığımı
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.717
- 798
Çok haklısın, onun da işte huyu güzel:) ama bakalım, ben de sonumuzu çok parlak goremiyorum zaten,lojistik farklardan ötürüBu kadar lüle saç sevip de saçsıza fazla kapılma derim
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Ben de Kıvanç Tatlıtuğ u her gördüğümde offf be ne kadar hoş diyorum. Bu bir sorun mu acaba?Şuan ciddi bir ilişkim var. 3 yılı geçti.Nasipse evlenmek istiyoruz. Çok zor zamanlar geçirdik çok üzüldüğüm zamanlar da oldu ama o dönemleri düşünmemeye çalışıyorum. Sınava hazırlandım iki yıl tatile ihtiyacım olduğunu düşünüp sahil kenarında oturan arkadaşımın yanına gittim. 1 gece kalıp ertesi gün döndüm. gittiğim şehir de üniversite okuduğum şehir zaten. iki gün de plaja gittik. ilk gün sahile gittiğimizde hani yakışıklı veya güzel birini gördüğümüzde ne kadar hoşmuş diye bi düşünür anlık ilgi duyarız ya öyle bişey hissettim.Dubalara çıkmaya çalışıyoduk orda oturuyodu. O an ordan uzaklaştım fazla durmadım yanımda arkadaşım vardı denizin içindeydik zaten diye ama o kadar kurdum ki kafamda başkasından hoşlanıp sevgilime acaba ihanet mi etmiş oldum diye. Şimdi görsem yüzünü bile tanımam bilmem hatırlamıyorum bile.normalde de fazla pinpirikli takıntılı biriyimdir. Kendimi karaktersiz biriymişim gibi hissediyorum. hoşlandım mı diye kendimi yedim. bu olağan bi durum mu anormal mi? Ben mi büyütüyorum?
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Huy daha önemli hakkında hayırlısı diyorum. Uzak mesafe ise uzak durman iyi olabilirÇok haklısın, onun da işte huyu güzel:) ama bakalım, ben de sonumuzu çok parlak goremiyorum zaten,lojistik farklardan ötürü