Bazı şeyler bu kadar hızlı yaşanmamalı.bask abaslık altında da aynı konuyu acmak zorunda kaldım çünkü delirmek üzereyim ben
merhaba hikayeyi kısa tutmaya çalışacağım. ne olur okuyun
4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum 6 yıllıkta evliydım 4 ay önce bosandım. çalıştığım iş yerinde benden yaşça küçük ama benimle ilgilenen iş arkadaşım vardı önceleri önemsemiyordum tabiki ilgisini ama boşanma sürecinde ve sonrasında giderek dozunu artırmıştı ve bende artık ağına düşmüştüm bulutların üzerine çıkmıştım 6 yılda yaşamadığımı yaşıyor duyuyordu kulaklarım bilin bakalım ne oldu telefonunda eski sevgilisinin msjlarını yakaladım bu cevap vermiyor karşı taraf içinden geçenleri yazıyordu ben ayrıldım sonuçta yalan söylemişti bana daha sonra iki hafta gecti yine aynısı ustelik bu sefer 3 haftadır normal sevgili gibi konusuyormus tahmın ettığınız gibi yalvar yakar bunu da affettım en son gecen hafta gunde bır defa konustuklarını gördüm ve aradakı evdeyım dıyıp dısarda yakaladıgım yalanlarını söylemedım bıle. ben ilişkiyi bitirdim bende kalan esyalarını da geldı aldı. sürekli herkesten farklı oldugumu soyluyr. kimseye vermediği sırlarını bile benımle paylaşmıştı. yasadıklarımızı anlatsam kaç kere karsımda agladı bana özel şiirler mektuplar hediyeler hersey bır gun ıyı ıkı gun kotu gitse de ıyı seylerde vardı aramızda beraber fılm izlerdık bana yemekler yapardı il dışına bıle cıktık gezdık şu kısacık zamana neler sığdırdık. ne biliyim bir suru guzel sey. ama daha fazla dayanamadım yalana aldatılmaya ve bitti. şimdi de norml bır sekılde konusmaya çalışıyor beraber sahiplendığımız kedımız var arada onu gormek ıcın 10 dk ugruyor benı ıs yerınden eve bırakmak ıcın asırı ısrarcı eskıden cekılen fotolar vıdeolar atıyo gun ıcınde bahane bulup arıyo elımı tutmaya calısıyor temas etmeye çalısıyor elime falan kendını bır sekılde hatırlatıyor. iletişimi kesemıyorum ıs yerı aynı allah askına bu adam ne yapmaya çalısıyor? ve narsıst bır kişiliği oldugunu ağzıyla itiraf eden adam. herseye rağmen sevıyor ve hala arkasından göz yaşı döküyorum ben ne yapacağım ne olur bırınız bırsey desın. aptal falan demeyin boşluktaydım belkıde ama öyle alışmışım ki çok zorlanıyorum ne tam gidiyor nede hayatımdayken sadık kalıyor. ne olur aynı iş yerinde olduğumu unutmayın ve 3 aydan önce de gidemem burdan
Bence biraz uzak durun.. sadece iş arkadası olarak yaklasın..bosluktan yararlanmış karsınızdaki siz de tutunacak dal bulmussunuz. Biraz nefes alın ve o kişiden uzak durun sadık olmayan adamla olunmaz yapmayın kendinize bunubask abaslık altında da aynı konuyu acmak zorunda kaldım çünkü delirmek üzereyim ben
merhaba hikayeyi kısa tutmaya çalışacağım. ne olur okuyun
4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum 6 yıllıkta evliydım 4 ay önce bosandım. çalıştığım iş yerinde benden yaşça küçük ama benimle ilgilenen iş arkadaşım vardı önceleri önemsemiyordum tabiki ilgisini ama boşanma sürecinde ve sonrasında giderek dozunu artırmıştı ve bende artık ağına düşmüştüm bulutların üzerine çıkmıştım 6 yılda yaşamadığımı yaşıyor duyuyordu kulaklarım bilin bakalım ne oldu telefonunda eski sevgilisinin msjlarını yakaladım bu cevap vermiyor karşı taraf içinden geçenleri yazıyordu ben ayrıldım sonuçta yalan söylemişti bana daha sonra iki hafta gecti yine aynısı ustelik bu sefer 3 haftadır normal sevgili gibi konusuyormus tahmın ettığınız gibi yalvar yakar bunu da affettım en son gecen hafta gunde bır defa konustuklarını gördüm ve aradakı evdeyım dıyıp dısarda yakaladıgım yalanlarını söylemedım bıle. ben ilişkiyi bitirdim bende kalan esyalarını da geldı aldı. sürekli herkesten farklı oldugumu soyluyr. kimseye vermediği sırlarını bile benımle paylaşmıştı. yasadıklarımızı anlatsam kaç kere karsımda agladı bana özel şiirler mektuplar hediyeler hersey bır gun ıyı ıkı gun kotu gitse de ıyı seylerde vardı aramızda beraber fılm izlerdık bana yemekler yapardı il dışına bıle cıktık gezdık şu kısacık zamana neler sığdırdık. ne biliyim bir suru guzel sey. ama daha fazla dayanamadım yalana aldatılmaya ve bitti. şimdi de norml bır sekılde konusmaya çalışıyor beraber sahiplendığımız kedımız var arada onu gormek ıcın 10 dk ugruyor benı ıs yerınden eve bırakmak ıcın asırı ısrarcı eskıden cekılen fotolar vıdeolar atıyo gun ıcınde bahane bulup arıyo elımı tutmaya calısıyor temas etmeye çalısıyor elime falan kendını bır sekılde hatırlatıyor. iletişimi kesemıyorum ıs yerı aynı allah askına bu adam ne yapmaya çalısıyor? ve narsıst bır kişiliği oldugunu ağzıyla itiraf eden adam. herseye rağmen sevıyor ve hala arkasından göz yaşı döküyorum ben ne yapacağım ne olur bırınız bırsey desın. aptal falan demeyin boşluktaydım belkıde ama öyle alışmışım ki çok zorlanıyorum ne tam gidiyor nede hayatımdayken sadık kalıyor. ne olur aynı iş yerinde olduğumu unutmayın ve 3 aydan önce de gidemem burdan
evet o boşluktan çok güzel yararlandı bende aptal gibi hissetmediğim şeyleri yaşıyor zannedip herseye inandım kendıme aferinBence biraz uzak durun.. sadece iş arkadası olarak yaklasın..bosluktan yararlanmış karsınızdaki siz de tutunacak dal bulmussunuz. Biraz nefes alın ve o kişiden uzak durun sadık olmayan adamla olunmaz yapmayın kendinize bunu
yok ağır olmadı aslında gerçekler bunlar diyecek bir şeyimde yok aslında neresınden bakarsan elımde kaldı ıste .Siz boyle bi adami hemen eve mi aldiniz ya. Hic dusunmediniz mi is yerinde sakiz olursunuz milletin agzina.ustelik saglam pabuc degil. Eski sevgilisini seviyor sizle de gonul egliyor gelip eve girmeler falan.hayir yani neden firsat veriyosunuz toplumumuzda dullara karsi pislik fikirler varken bu ne aymazlik. Kusura bakmayin sert oldu belki ama boyle tipler cok gordum sonu hep husran. Ayrilin is degistirmeyin ne gerek var boyle bi insan icin.
evet düşünüyorum bunun için mi boşandın daha kötü olmak için mi akllında ki hayalinde ki bu muydu dıye kendıme cok kızıyorum nasıl yaptın bunu kendıne dıye . zoruma gıdıyor ben nasıl dustum bu tuzağa bilemiyorum4 ay önce boşanıp 3 ay önce ilişkinizi başlatmışsınız. Evet boşluktasınız. Deli divane olacak kahrolacak bir süre de yok. 3 ay ya hu hani gözünü aç kapa biter bu kadar kısa sürede nasıl adamı evinize dahi soktunuz?
Maalesef ülke erkeklerinde şöyle iğrenç bir zihniyet var boşanan kadının etrafına akbaba gibi üşüşüyorlar. Farkındalar çünkü kadın boşlukta hemen fırsat değerlendirmesi. Siz de nasibinizi almışsınız. Her şeyden öte ben böyle bir zihniyetteki bir adamı yanıma asla yanaştırmazdım.
Hala dönebilirsin yolun başı sayılır. Bu kadar hayıflanmaktansa sorunu çözmeye odaklanmalısınız.evet düşünüyorum bunun için mi boşandın daha kötü olmak için mi akllında ki hayalinde ki bu muydu dıye kendıme cok kızıyorum nasıl yaptın bunu kendıne dıye . zoruma gıdıyor ben nasıl dustum bu tuzağa bilemiyorum
bır kac gundur cok dusunuyordum bugunde sızlerın yazdıkları cevremde bılen 2 kişi var zaten onlarında desteğiyle daha sağlam adımlarla ilerlemeye karar verdım ınsan kendıne bunu yapmamalı haklısınızHala dönebilirsin yolun başı sayılır. Bu kadar hayıflanmaktansa sorunu çözmeye odaklanmalısınız.