düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mat_ruj Konuyu niye fake yazanlara kızıp kapatiyorsun o kadar üye senin için dua etmiş üzerinde hakları var kaç gündür işine bile adapte olamayıp bu konuyu okuyarak aglayan gözyaşı döken üyeler var özelden yazanlari şikayet et burdaki herkes merak içinde kalacak bu kadar olaylar nasıl 3 günde gelişti ben bile hayretler içerisinde okudum hakkınızda hayırlısı olsun ...

Bence böyle "kanıtlardım ama uğraşmaya değmez" tarzı bi açıklama fake olduğunuzu düşenenlerin ekmeğine yağ sürmek gibi olmuş.

Yerinizde olsam bana böylesine destek olan bi çoğunluk varken bi kaç farklı düşünen insanın yorumlarını kale alıp bu destekten kendimi mahrum etmezdim. Yine de siz bilirsiniz.

Adam komşu kızıyla oturup orda burda çay içmiş, arabada öpüşmüş ama yatmadığı için vicdanlı mı oluyor
Cidden midedeki genişliğe bak

Sen niye gidesin ya biz merak ediyoruz lütfen onlar gitsin sinir oldum ya

anladim cok tesekkür ederim özet icin.

Kocan ve o binbir küfüre layik kiz kurban olsunlar sana

Günaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.

Sizin haberiniz olmasaydi goruseceklerdi hala tabi

Şuan sinirlenmesi normal pişman olmasi da normal hayatı düzeni bozuldu çünkü

Hamileyim mi demiş güya sadece öpüşüp çay içmişlerdi. Rezalet. Pislik iyi ki rezil olmuş işyerinde de. İkisi de ettiğini bulsun, siz evladınızla çok mutlu olun inşaallah

Haketti bunu! Reziller! Daha çok rezil olacaklar pislikler. Ablacığım Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…