Gayet mantıklıyım. Ayrıca süper güzel ve devamlı hayranlığını dile getiren karşı cinsten birine de kayıtsız kalmak bu devirde çok çok zor. Adamın yaptığı tabiki de kabul edilemez ama o da dikkatli okuduysaniz dediklerini " takıntılı olduğunu anlayınca kestim görüşmeyi " demiş. Bu adam istese o kızla yatardi ama vicdanı dur demiş.
Bu arada bekara karı bosamak kolay.
Sen niye gidesin ya biz merak ediyoruz lütfen onlar gitsin sinir oldum yaarkadaşlar hepinize çok tşk ederim. Ama özelden bazı işgüzarlar benim kimlik bilgilerimi adresimi avukatımı sorarak güya kendi akıllarınca fakeyim ve bunu ortaya çıkarıp kahraman olma peşine düştüler.
@Mune istersem yönetimle irtibata geçip teyit edebileceğimi söyledim. yapacaktım da. ama bu sorulardan sonra kimin için neye upraşıyorum dedim yaa. yuvam dağılmış. oğlumla ben kalakalmışız. bir de sitedeki inanmayanlara bakın ben bu rezillikleri yaşadım ispat edeyim de rahatlayın diye bir de kafa mı patlayacağım insanlara dedim yaa. aite yönetimi bile insana özel hayata kişisel bilg. özelliğine saygı gösterirken siz ne hakla venim bilgilerimi soruyorsunuz avukatımı soruuorsunuz. benden bu kadar. bu konu ciddiyetini kaybetti. değerli vaktini harcayıp desteğini esirgemeyenlere sonsuz sevgi ve saygılarımla.. uzun bir süre buradan destek istemeyeceğim kesin.
@Mune rica etsem konuyu kapatır mısınız?
çok eski bir konu
bulabilecegınız sanmıyorum
adam polisti ve oldukça yakışıklıydı kadında polis memuruydu ,
gelen geçen adama nm verirlermiş görüşmek isterlemiş ama kendısı evli oldugu için karşılık vermezmiş ,
arkadaşlarıda gaza getirimiş devamlı bunu , buda o gazla karısına ayrılmak istediğini ço kerken evlendiğini
daha hayata doymadıgını , başka kadınlarla olmak istediğini ama onunla evli diye yapamadıgını boşanmak istediğni söyledi,
konu sahibide ailesini aradı izmire tayin istedi , sonra bir haber alamadık ,
böyle işte canım
Kocan ve o binbir küfüre layik kiz kurban olsunlar sanaçok zor.. diş etlerim şiş. anlam veremiyorum neden oldu. vücudumda ellerimde kzarıklıklar oluştu. annem aradı. aldatmanın detayına girmedim ama o ordan ağladı ben burdan.. babam 5 yıl önce kanserden vefat etti. ona da ağladı annem
kuzum baban olaydı arsında bir dağın olaydı çekip alaydık seni ordan diye..
ben ara sıra eşimin dizine yatar babam gibi okşa saçımı derdim. bazen oğlımuzı severken ben de sokulur kucağına sanki o baba şevkatinden bi nebze almak isterdim. babamın eksikliğini çok hissediyorum şuan.
ben çocukken yaşadığım küçük ilçede bir tek kütüphane vardı.. ödevim olan kitabı. dokuzuncu hariciye koğusu. birçocuk almış aylarca getirmemiş. eli boş döndüm. ağladım yetiştiremicem diye. babam ertesi gün karda kışta çıktı gitti. yürüyerek. almış çocuğun adresini 2 saat yürümüş evi bulmak için. akşam oldu getirdi kitabı evlerini buldum aldım dedi. bir hafta hasta yattı.. ben babam yerine koymuştum onu.. ikinci kez yitirdim babamı..
Bu konu kapanmamış mıydı yaa
Sizin haberiniz olmasaydi goruseceklerdi hala tabiGünaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Hamileyim mi demişGünaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.
Haketti bunu! Reziller! Daha çok rezil olacaklar pislikler. Ablacığım Allah yardımcın olsunGünaydın arkadaşlar. Ailemin evindeyim. Eşimin subay arkadaşının eşi ile çok samimiyiz. tlfnlaşıyoruz hala. Eşi anlatmış ona olanları... Eşim hala üzgün ve mutsuz imiş. Diğer kız utanmadan iş yerine gelmiş. İçeri aldırmamış. Askerlere emir vermiş onlar da almamışlar içeri. Bağırmış çağırmış. Hamile olduğunu iddia etmiş. Bütün herkese rezil olmuş. Hemen izne ayrılmış. Şuan annesinin babasının evinde. onlar da arıyorlar hala.. ordan biliyorum yanlarında olduğunu. Ama ben eşle görüşmüyorum.