O konudaki adam ne yapmış aldatmışlar mımat_ruj öncelikle çocuğuna acil şifalar diliyorum, senin adına çok üzüldüm, kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel, ben yazdıklarını okudukça sinir küpüne döndüm, bugün de 19 yaşındaki bir kızın yuva yıkma çabasını duydum şok oldum, heralde yaşları gereği bir heves davranıyorlar. O kızın yaptıklarını yanına bırakma ve başarabilirsen onun ailesine ulaş, Aldatma sürecinde eşinin seninle cinsellik isteği var mıydı ya da periyotlarında bir azalma? İnşallah öpüşmekten öteye geçmemişlerdir
Aynen ya ama bizim erkekler için kadınların peşinde olması onur verici Erkeklik göstergesi. Evlilikte olmaması gerekenler listesinin başında erkekler için çok olağan artık; aldatma, şiddet, hakaret, aşağılama...
ne hayatlar varHerkes Eylül isimli üyenin konusundan bahsediyor. Benim de aklıma bir kaç sene önce başka bir üyenin yaşadıkları geliyor. Çok etkilenmiştim o konudan. Yer yer gözlerim dolmuştu ki dışarıdan bakınca çok soğuk bir yapım vardır. Hatta o ara evli bile değildim empati kuramıyordum.
Kadın ikinci çocuğuna hamileydi. Eşinin unutamadığı eski sevgilisiyle görüştüğünden şüphelenmeye başlıyor. Üstüne gittikçe adam itiraf ediyor görüştüklerini. Hatta yattıklarını..
Kocası boşanma gündeme geldikçe çirkin tarafını göstermeye başlıyor. O olaya kadar eşine çok güveniyormuş kadın.
Zaten bundan sebep şokta üstüne o konuda da konu sahibi çok sağlam ve dik durduğu için fake diye imalarda bulunulmuştu. Böyle sakin olunmaz vs diye..
Kadının kanaması olup rahim ağzı dikiliyor. Eşi hastaneye gelip kadına saldırıyor 2 çocuk da benden değil diye. Karnına tekme atıyor düşmesi için vs..
Tazminat falan talep etmeyecekti hiç bir şeyini istemiyorum diye. Al çocuklarının hakkı o diye ısrar edilmişti.
Kadın şehir değiştirip annesiyle yeni düzen kurup kreş açmıştı sanırım en son..
Herkes Eylül isimli üyenin konusundan bahsediyor. Benim de aklıma bir kaç sene önce başka bir üyenin yaşadıkları geliyor. Çok etkilenmiştim o konudan. Yer yer gözlerim dolmuştu ki dışarıdan bakınca çok soğuk bir yapım vardır. Hatta o ara evli bile değildim empati kuramıyordum.
Kadın ikinci çocuğuna hamileydi. Eşinin unutamadığı eski sevgilisiyle görüştüğünden şüphelenmeye başlıyor. Üstüne gittikçe adam itiraf ediyor görüştüklerini. Hatta yattıklarını..
Kocası boşanma gündeme geldikçe çirkin tarafını göstermeye başlıyor. O olaya kadar eşine çok güveniyormuş kadın.
Zaten bundan sebep şokta üstüne o konuda da konu sahibi çok sağlam ve dik durduğu için fake diye imalarda bulunulmuştu. Böyle sakin olunmaz vs diye..
Kadının kanaması olup rahim ağzı dikiliyor. Eşi hastaneye gelip kadına saldırıyor 2 çocuk da benden değil diye. Karnına tekme atıyor düşmesi için vs..
Tazminat falan talep etmeyecekti hiç bir şeyini istemiyorum diye. Al çocuklarının hakkı o diye ısrar edilmişti.
Kadın şehir değiştirip annesiyle yeni düzen kurup kreş açmıştı sanırım en son..
Maalesef benide ayni sekilde kusturuyor şu bahaneler silsilesi...evet işte ben bunu atlıyorum. nereye kadar tam olarak aldatma bunu öğrenmem lazım
O uyeye noldu geri girdi mi siteye arada aklima geliyor.Eylul vardi birtane esi polis hayatini yasamak icin kizi birakan bir de simdi sen. Vay bee dedigim iki olay. Allah dogru karar aldirsin.
hatta bazısına göre tek gecelik ilişki bile aldatma değil. işin içinde duygusallık yokmuş sonuçta. bunu da kk da öğrendimevet işte ben bunu atlıyorum. nereye kadar tam olarak aldatma bunu öğrenmem lazım
hatta bazısına göre tek gecelik ilişki bile aldatma değil. işin içinde duygusallık yokmuş sonuçta. bunu da kk da öğrendim
ovv kadın yapsa, öpüşme falan da değil sadece mesajlaşsa falan bu sitede o kadın öyle lince uğrardı ki. nefis nefis diye gezinenler taşlardı önceBazısına göre duygusal olarak da aldatma değil,çünkü erkek yapıyorsa o aldatma değil,nefsine uymak.
Kadın yapsa aynı şeyleri bir kişi bile çıkıp ''sanırım pişman'' demezdi,adım kadar eminim.
yüz yüze görüşme buluşma , cafe ve restorantlarda buluşma varmış, kadın yakalamış, kızla mesajlaşarak kavga etmişler , kız baya baya çetrefilliymiş, kadın adama karşı blöf olsun diye boşanma davası açmış , belki korkar da kızı bırakır diye. Kız kardeşimle arkadayı konuşurken kulak misafiri oldum ben de, bu kadın kız kardeşimin müdürü, gerçi önceki müdürüde boşanmıştı aldatma yüzünden onunda eşi doktor bi bayanla aldatmıştı, ne oluyor bizlere yardım et AllahımmO konudaki adam ne yapmış aldatmışlar mı
Kız resmen küçük o..yüz yüze görüşme buluşma , cafe ve restorantlarda buluşma varmış, kadın yakalamış, kızla mesajlaşarak kavga etmişler , kız baya baya çetrefilliymiş, kadın adama karşı blöf olsun diye boşanma davası açmış , belki korkar da kızı bırakır diye. Kız kardeşimle arkadayı konuşurken kulak misafiri oldum ben de, bu kadın kız kardeşimin müdürü, gerçi önceki müdürüde boşanmıştı aldatma yüzünden onunda eşi doktor bi bayanla aldatmıştı, ne oluyor bizlere yardım et Allahımm
Bende şu kızı dövelim bilmem ne yapalım muhabbetlerini anlamiyorumyahu bana adam vermedi mi bir ömür sadakat sözü yok şırfıntı yok bilmem ne
Heryerde var o kızlardan napıcaz kocalarımızı dışarı çıkarmıyacak mıyız ben daha basitini ve olması gerekeni söylüyorum sadakati kocamdan bekliyorum yoksa soyunup koynuna girsede kocam yok diyecek banane elalelim kızından kadınındanNormalde katılırdım da konuda anlatılan kız aşırı derecede itici geldi gözüme.
Yani böyle evinin içine girip de böyle şeyler yapan,düşünen kadınlardan da ayrı bir nefret ediyorum.Ama eş kişisi en büyük suçlu her türlü durumda.
Heryerde var o kızlardan napıcaz kocalarımızı dışarı çıkarmıyacak mıyız ben daha basitini ve olması gerekeni söylüyorum sadakati kocamdan bekliyorum yoksa soyunup koynuna girsede kocam yok diyecek banane elalelim kızından kadınından
Heryerde var o kızlardan napıcaz kocalarımızı dışarı çıkarmıyacak mıyız ben daha basitini ve olması gerekeni söylüyorum sadakati kocamdan bekliyorum yoksa soyunup koynuna girsede kocam yok diyecek banane elalelim kızından kadınından
neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..
o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...
motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.