düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O konudaki adam ne yapmış aldatmışlar mı

Herkes Eylül isimli üyenin konusundan bahsediyor. Benim de aklıma bir kaç sene önce başka bir üyenin yaşadıkları geliyor. Çok etkilenmiştim o konudan. Yer yer gözlerim dolmuştu ki dışarıdan bakınca çok soğuk bir yapım vardır. Hatta o ara evli bile değildim empati kuramıyordum.

Kadın ikinci çocuğuna hamileydi. Eşinin unutamadığı eski sevgilisiyle görüştüğünden şüphelenmeye başlıyor. Üstüne gittikçe adam itiraf ediyor görüştüklerini. Hatta yattıklarını..

Kocası boşanma gündeme geldikçe çirkin tarafını göstermeye başlıyor. O olaya kadar eşine çok güveniyormuş kadın.

Zaten bundan sebep şokta üstüne o konuda da konu sahibi çok sağlam ve dik durduğu için fake diye imalarda bulunulmuştu. Böyle sakin olunmaz vs diye..
Kadının kanaması olup rahim ağzı dikiliyor. Eşi hastaneye gelip kadına saldırıyor 2 çocuk da benden değil diye. Karnına tekme atıyor düşmesi için vs..
Tazminat falan talep etmeyecekti hiç bir şeyini istemiyorum diye. Al çocuklarının hakkı o diye ısrar edilmişti.
Kadın şehir değiştirip annesiyle yeni düzen kurup kreş açmıştı sanırım en son..

ne hayatlar var
Ne erkek müsfetterileri
Yasamasin boyle adamlar gerçekten
Tıksınlar içeri omur boyu dört duvara baksınlar rahatlık batiyor

Off neler yaşıyor şu kadınlar.

evet işte ben bunu atlıyorum. nereye kadar tam olarak aldatma bunu öğrenmem lazım
Maalesef benide ayni sekilde kusturuyor şu bahaneler silsilesi...
Vallahi biri ile birlikte iken başkasını düşünmek dahi aldatmaktır. Ve bunun kadını erkeği yok, bu karakter haysiyet meselesi. Yok erkek dürtüsel olarak yaparmış yok kadın duygusal olarak yaparmış bunlar hikaye palavra. Zerre karakteri şerefi haysiyeti olan insan aldatmaz! bu kadar net. Ve aldatmanın kisinin kimle evli nisanli vs olduğu ile alakasıda yoktur, bir melekle yada bir şeytanla evli nisanli sevgili olunabilir fakat bu aldatma olayini meşru kılmaz, zira aldatmak kişinin bizzat kendi karakteri ile alakalıdır. Bu lekeyi kisi kendi alnına sürer. Bu yuzden yok efendim kocam ilgisizdi o yuzden aldattim, yok kizin enerjisi yuksekti ona kapıldım gibi saçmaliklar sadece bahane ve avuntudur.

hatta bazısına göre tek gecelik ilişki bile aldatma değil. işin içinde duygusallık yokmuş sonuçta. bunu da kk da öğrendim

Bazısına göre duygusal olarak da aldatma değil,çünkü erkek yapıyorsa o aldatma değil,nefsine uymak.

Kadın yapsa aynı şeyleri bir kişi bile çıkıp ''sanırım pişman'' demezdi,adım kadar eminim.

ovv kadın yapsa, öpüşme falan da değil sadece mesajlaşsa falan bu sitede o kadın öyle lince uğrardı ki. nefis nefis diye gezinenler taşlardı önce

O konudaki adam ne yapmış aldatmışlar mı
yüz yüze görüşme buluşma , cafe ve restorantlarda buluşma varmış, kadın yakalamış, kızla mesajlaşarak kavga etmişler , kız baya baya çetrefilliymiş, kadın adama karşı blöf olsun diye boşanma davası açmış , belki korkar da kızı bırakır diye. Kız kardeşimle arkadayı konuşurken kulak misafiri oldum ben de, bu kadın kız kardeşimin müdürü, gerçi önceki müdürüde boşanmıştı aldatma yüzünden onunda eşi doktor bi bayanla aldatmıştı, ne oluyor bizlere yardım et Allahımm

Kız resmen küçük o..
Biz 19 yaşındayken sınav derdindeydik

Bende şu kızı dövelim bilmem ne yapalım muhabbetlerini anlamiyorum yahu bana adam vermedi mi bir ömür sadakat sözü yok şırfıntı yok bilmem ne

Neyse konu sahibi çok üZüldüm konunuza Allah yardımcın olsun birde eşine sor bakalım ben sadece öpüşşeydim sen ne yapardın diye ona göre affedeyim bende diye

Kocan çok pişmancılara ve yuvanı yıkmacılara yorum yok bitmediler bi

Bende şu kızı dövelim bilmem ne yapalım muhabbetlerini anlamiyorum yahu bana adam vermedi mi bir ömür sadakat sözü yok şırfıntı yok bilmem ne

Normalde katılırdım da konuda anlatılan kız aşırı derecede itici geldi gözüme.
Yani böyle evinin içine girip de böyle şeyler yapan,düşünen kadınlardan da ayrı bir nefret ediyorum.Ama eş kişisi en büyük suçlu her türlü durumda.

Heryerde var o kızlardan napıcaz kocalarımızı dışarı çıkarmıyacak mıyız ben daha basitini ve olması gerekeni söylüyorum sadakati kocamdan bekliyorum yoksa soyunup koynuna girsede kocam yok diyecek banane elalelim kızından kadınından

Orası öyle tabii ki,eş kişisi suçlu,sonuçta kızın sadakat sözü yok.
Yine de mide bulandırıcı geliyor bu konudaki bana

konuyu ilk gün okumuştum
sadece tek taraflı diye üstünde durmadım
ama son gelişmeleri okuduğumda şok oldum

Bibim elime verseler ben ikisini de döverim hem o ahmak kocayı hem o zilliyi.
Kendini bi b.k sanıp şu kadını eziklemeye çalıştığı için, yaptığı yetmiyo gibi bide kadına alttan alttan hakaret ettiği için, kadının kadına yaptığı bunca eziyetler için bu öfke. O yüzden göze en çok kocadan önce o takılıyor. Yoksa haklısın adam adam olduktan sonra karşısındaki o.. olsa kaç yazar.

offf okurken benim gözlerim doldu inanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…