düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mat_ruj cum çevrimiçi olmuşsunuz.
Nasılsınız? Biraz mesaj bombardımanına tuttuk konunuzu kusura bakmayın.
Sizi çok merak ettik. İnşaAllah iyisinizdir.

Ahaaa bende aylar aylardir takip ediyorum bdv’yi ama bugun oylé hadi bir yazayim dedim ve gizli okuyuculuktan cikip isi yazmayadà doktum..
Sizin olayda merak ettiklerimden biri cevrimici olmussunuz
Son mesaj olaraktan gorun ve once konuyu gelismeleri yazip sonra sayfa sayfa okuyun yorumlari cunku herkesin genel soyledigi hep merak ´

neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.

Hakkinizda hayirlisi olsun
Saf yerine dusurulup arkanizdan iscevirilmis birde
Iste ben boyle durumlarda adamlara kiziyorum arkadas o kadin kimki senin karina evladinin annesine kendisi o..luk yaptigi halde birde ustten bakip laf sokma hakkini kendinde bulucak.
Sen icini ferah tut cocugunla sana mutluluklar oda allahindan bulsun gitsin o bi anlik enerjisine kapildigi kiza oda nasil guvenecekse isterse bir omur beraber olsun yikti gitti nasilsa yuvayi artik

İnanmıyorum ya gerçekten bu kadar kolaymı enerjisine güzelliğine kapılmış onca emeği karının sana verdiği sevgiyi zorluklarla doğurduğu çocuğunu bi anlık heves için ateşe atmak bu kadar kolay mı?
O iğrenç kıza da söylencek çok şey var ama... Pisliklerinde boğulurlar umarım
Sizin hakkınızda da en hayırlısı neyse o olsun ..

Çok üzüldüm içim yandı ya
Nasıl böyle bişey yapar
Ne desek boş bilmiyorum sadece acını paylaşmak için yazıyorum bilmiyorum ne yapmalı
Ama geçecek o adam da hep vicdan azabıyla gezecek sana ve oğluna bunu yaptığı için
Herşey çok taze kendini sakın bırakma evladın için güçlü ol dualarım seninle inş
Çok güzel kapılar açılır önünde

ALLAHIM hakkınizda hayırlisini nasip etsin inşallah sizin su yazınız nedense yüregime oturdu guven sarsildımi kalp kırildimi heleki bir yuva dağildımi insan paramparca oluyor ne denilebilirki Allahlarından bulsunlar bebeģiniz ile size Rabbim yardımcı olsun insallah gözlerim doldu o o....lar nasıl yaşayacaklar yatacak yerleri ne bu dünyada nede öteki dünyada yok eşinize cok sey demek geliyor ama hiçbirsey yazmak istemiyorum. Sizi o kadar iyi anlıyorumki benim canım yandı inanın buna... Allah yar ve yardımcınız olsun

Çocuğunuzun babası hassasiyetinizi anlıyorum ama eşiniz bu sorumluluklarının farkında olamamış çok üzücü.aldığınız karara saygı duymak gerekiyor peki komşunuza ne söylemeyi planladınız? Ablanın durumdan haberi var mı bilmiyoruz ama öğrenmesi ve kardeşini acilen yollaması şart.şu anda içinde bulunduğunuz durumda o kızı çevrenizde görmemeniz çok iyi olur.oğlunuza da size de geçmiş olsun.umarım her şey zamanla daha iyi olur

Nasıl bir VİCDANDIR bu. Yuva yıkmak bu kadar kolay mı. Kaç gündür bu konuyu takip ediyorum size dua ediyordum Allahım insallah o hatayı yapmamıştır diye. Yazık çok yazık Allah yardımcınız olsun. Eşiniz yuvasını eliyle yıktı. O asla mutlu olamayacak o kızda. Ama siz çok mutlu olacaksınız. Lütfen çocuğunuza sarılın ve herşeyi geride bırakın. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.

çok üzüldüm...Keske sahte yalan diyenler haklı olsa....Rabbim kimseyi böyle sınamasın allah yardımcınız olsun.insallah bebeğiniz çabuk iyileşir rabbim şifa versin.

Allah güc kuvvet sabır versin ,evladın icin dik dur güclü olmaya calış,elbette bu günlerde gececek,cok üzüldüm gercekten nefesim kesildi okurken,bu erkekler neden böyle neden iki kuyruk sallayanın peşine giderler anlamıyorum ,değdimi acaba yazıklar olsun gercekten

İnanamıyorum adı herifin yaptığına bak. Duygusal boşluk ne demek karısı çocuğu dururken. Ne desek boş. İcinizdeki acıyı kırgınlığı öfkeyi dindiremeyiz. Yere batsın kızın güzelliği yere batsın ezilesi erkek nefsi. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinize şifa versin kolay atlatirsiniz inşallah. Kız öylece eve girip çıkıyordu gözünüzün içine bakıyordu yani. Ona da dava açın. Ne küfürler sıralamak isterdim. Allah'larindan bulsunlar.

Ne diyeceğimi bilemedim. Konuyu ilk okuduğumda kızın platonik duyguları diye düşünmüştüm. Bir erkek karısına, çocuğuna böyle bir durumu nasıl yakıştırır. Burda okuduklarımdan sonra benim eşim yapmaz diye %100 güvenilmemesi gerektiğini öğrendim. Bir iki hoş sohbete akıl kayması olabiliyormuş demek. Siz güçlü bir kadınsınız.Umarım bu süreçten en az yara ile ayrılırsınız. Size ve çocuğunuza mutluluklar dilerim.

Canim benim. Herbir kelimenizi yüreğimde hissettim. Soylenecek o kadar cok şey var ki. Her seyden once oyle asil bir ruhunuz oldugu belli ku su yazinizda dahi...inanin gececek. Hala bu yaptıklarına rağmen durusunuza yakisir bir konuşma yapmışsınız ve buna paralel olarak hala o adama karsi (malesef artık o adam oluyor) sayginizi bozmadığınizi hissettim. Inanin siz bircok seyin ustesinden gelebilecek karakterdesiniz kardesim.
Karanlık gecelerin sabahlari pek yakin olur. Siz aydinliga ilerlerken sizi uzenler kendi karanliklarinda boğulacaklar inanin...

Ayrica dikkat ettim de: "...artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi." Denmis sozde. Tabi persembe gecesi telefon susmuyor ayrica cumartesi gunu icin de kasklar alinmis... tabi yedik biz de afedersin

Insan nefsine, şeytana uyar da o uyma denilen sey bir an-ı seyyale demek olur. Bir an, bir bakış, bir gülüş vs. Oyle defalarca yanlis yapip da şeytana da suc atmamak lazim sanki (!). Dershanelere birakmalar "birkac" kere! Bir kac kere opusmeler!!!
Allah onlari islah etsin. Bilhassa yuva yikan adi lazim degili...

Yuvanizi yikin gidin ayrilin vs diyemem asla, böyle durumlarda ciddi oneriler vermekten cok korkuyorum. Ailesi ayri büyümüş bir bireyim ve aile terapistine giderek bunu asabilme gücünüz varsa ve evliliginize bir butun olarak baktiginizda hala icinizde umit ve sevgi kirintilari varsa; guven tekrar onarilabilecekse bir ihtimal, acizane tavsiye ediyorum. Hanimlar belki kizarlar bu onerime lakin ben sadece yıllarca emekler verilip fedakarliklar yapilarak kurulan kutsi bir muessese olan yuvanin böyle bir pislik olay yüzünden yikilacak olmasini kabullenemiyorum... Ve o pislik kadin ve cesitli sufli hisler yüzünden bir evladin yetiskin bir birey olana kadar ne kadar caba sarfedilse de cekecegi acilari, icinde gizliden gizliye hissedeceği parcalanmisligi hazmedemiyorum...

Canim kardesim, mat_ruj cum, cok gecmis olsun madden ve manen. Bu sancili sureci en guzel sekilde atlatmaniz icin cok dua edecegim. Boyle zor bir anda döndüğünüz icin de ayrica cok tesekkur ederiz.

Yazıp yazıp siliyorum..Allah sabır versin..çok derinden acınızı hissediyorum..

Cidden üzüldüğüm nadir konulardan biri. Okurken gözlerim doldu. Sizi düşürdüğü durum affedilcek bi durum değil.
Aldatma kısmı bambaşka bide o gereksiz kız size hakaret ederken onunla zaten görüşüyomuş çok ağır bi durum. Affedemezsin istesen de.
Şimdi eşin düşünsün kendini soktuğu durumu,böyle rezil bi kız için kaybettiklerini.
Rabbim yardımcınız olsun. Gönlünüz ferah içiniz rahat olsun.
Bebeğinize de şifa diliyorum

Off off cok kötü. Ayrilin diyemem ama sehri degistirme fikri bana mantıklı geldi devam ederseniz de. Bence o pis kızın da yaptıkları yanına kalmasin. Ya nolur bir saçını başını yolsanız. Gercekten icimde kalacak.

Yuh bide boyle insanlar allahtan esin akli selim birine benziyor anlattiginiza gore

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…