- 21 Temmuz 2021
- 740
- 2.999
- 63
- 27
- Konu Sahibi beyazcicek1997
Kızlar merhaba… daha öncede açmıştım ve özellikle beni durumlardan bilirsiniz şu işini sevmeyen ama bir türlü çıkamayan kişi. Söylenip söylenip devam eden kişi. Ben kafamda kendimce 4-5 ay daha calısıp para kenarı atıp çıkmak istiyordum cocuk planm var diye bugün eşimle baya kavga ettik. Bir bebek çorabı aldım eşime attım oda çok beğendi iyi yapmıssın dedi sonra başladı beni mahrum ediyosun neyi bekliyosun bir sürü şey. Hayatım boyu sürekli birşeylerin hep iyisini yapmaya calıstım. Mesela birşey alıcam kendime az kilo vereyim öyle alır öyle giyerim dedim çünkü o an kendimi iyi hissetmiyorum ya erteliyorum hep hersey için en iyi anları beklerim böyle böyle beklerken geçti zaman. Mesela kilo vereyim biraz hamilelik öncesi dedim işe girdim stresten daha çok yemeye başladım. Eşimde vercek olsan verirdin kaç aydır diyosun dikkat etmiyosun ki bu mu sorun sen kilolu değilsin ki dedi. Bugün arkadaşımdan daha farklı bir iş teklifi aldım daha doğrusu aracı olacak bana. Eşimde bu işede sevinerek girdin ama şuan ne durumdasın o işte mutlu olacağın ne malum madem çıkacaksın 3-4 ay sonra kurulu düzenini bozma çalış çık dedi. İş yerinin artık plansız saatlerinden saçma kurallarından çok sıkıldım. İşi bırakırsam diğer işlerin doğru düzgün gitmemesinden korkuyorum bu şekilde nefret ede ede gitmekten yoruldum. Birikim yapmam gerek ona ayrı sıkılıyorum. Allah askına bana akıl verin neyi ne yapcağımı bilemiyorum ben çok bunaldım çok sıkıldım düşünmekten.