- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
2. gelinlik tam benim istediğim gibi . ancak duvağı aşırı uzun biraz daha kısa olabilir . ama dantelli olması çok güzel .. bence ikinci en güzel ve zarifi ..
Bu güzelmiş:106::106:
Dişçi nasıl gitti, çekti mi kuzum ?
Straplez istemiyorum nevoş ben, eteği hoşuma gitti de ekledim
Canım halammm
Gelin mi oluyorsun sen
Hepsi çok güzel ne giyersen yakışır sanaBirazdaha bakmam lazım ama kendim içinde
Yok henüz çekmedi ilaç verdi haftaya gideceğim
Evet eteği çok farklı
Aman iyi, aklım sendeyde bu akşamüstü hepİltihap dağıtıcı vermiştir, benimde başım ağrıyor bu akşam, hemen yatayım diyorum Annem de evde yok, kuzeni ameliyat oldu ona gitti. 5-6 gün teyzemlerde kalacak. Teyzemin eşi de geçen ay vefat etti, kaldı zavallı kızı ile tek
Sağol canımDinlen canım sende
Çok geçmiş olsun canım:26:Başınız sağolsunAllah yardımcıları olsun
Amin, hıh burnumda tıkanmaya başladı. Ben uyumaya koşayım kuzu, görüşürüz
Zarif ve asil modelleri seviyorum gelinlikte, dantel detayları başımı döndürüyor. Ama kararında
Ekleyeceğim gelinlik modelleri üzerinde değişiklik yaptırmak istesem Türkiye'de yaptırabilirmiyim, ya da birebir aynısını diktirebilirmiyim?
Minenes yardımlarına ihtiyacım var
İşte seçimlerimden bazıları
2. kat arka detay gibi duran etek kısmı değiştirilebilir mi :26:
Eki Görüntüle 899548
Wanda Borges en en en en en beğendiğim gelinlik markası
Bu gelinliğin sadece dantel kısmının tamamen boğaza kadar olmasını istesem mesela :26: Diğer tüm detaylar aynı...
Eki Görüntüle 899564
Eki Görüntüle 899565
Bu aşağıdaki diğer iki modelin üst kısmı için daha kapalı istesem, fazla dekoltesi kapansın desem :26:
Eki Görüntüle 899568
Eki Görüntüle 899569
Veeeeeeeeeeeee en en en en en en en en beğendiğim bu modelin sırtında ne gibi bir değişiklik yapılmalı ki, biraz kapansın bu sırt
Eki Görüntüle 899572
Gelinliği hangisini seçersem seçeyim düğünün yarısında duvak değiştirip bu davağı takmak istiyorum
Eki Görüntüle 899574
Farklı fikirlere-eleştirilere-yorumlara şiddetle ihtiyacım var, esirgemeyin olur mu ?
Tam senlik modeller hepside çok güzeller
1.model gayet güxel ve zarif ama arka tarafı sanki pek olmamış gibi,sonradan eklenmiş hissi verdi bana ..
2.modele bayıldım ama sakın boğaza kadar dantel olmasın,bütün asilliğini alır gider,gelinliğin kuyruğu çok ilginç ama yürürken ne kadar rahat olabilirsin.Cidden çok beğendim ..
3.4. modellerde güzel daha fazla kapanırsa dekoltesi havası gider,az bişey de dekolte olsun yani .
5. modelde çok hoş sırt detayları zarif,bunu mesela az bişi kapattırabilirsin,alt kısım biraz daha kabarık olabilir mesela ..
Sen ekle böyle kızçeme de göstercem gelince
daha ıyılerını tercıh ederm
Abla ben seni çok seviyorum ya, ikinci modeldeki gelinliğin kuyruğu değil, duvak o duvak
Ve o duvaklar wanda borges olduğu için sanırım gelinlikten pahalı, 3.000 türk lirası civarıdır diye düşünüyorum
Ay hala gülüyorum
Kızçene neler seçeriz neler ablacığım hayırlısı ile bir gelsinde, eklerim tabi, sürekli güncelleyeceğim bu konumu
Birde abla minenes 1. modelin eteğinde ekli olan parçayı çıkarınca nasıl durduğunu da eklemiş. Çok asil, ona da bak bir 3. sayfadaydı sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?