- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
Olsun tabi
Evet canım bence de ikisi de şaşalı olmamalı biri sade olmalı
Bakalım hanım abla, bizim kızlar nasıl bulacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun tabi
Evet canım bence de ikisi de şaşalı olmamalı biri sade olmalı
Bakalım hanım abla, bizim kızlar nasıl bulacaklar
Evet fikirler birleşsin öyle karar ver belki farklı birşey düşünürsünAma hepsi çok güzel hangisine karar verirsen ver süper olacak:123::119::118:
Tamam bekliyoruzZaten hala araştırıyorum, faklı beğendiklerim olursa yine eklerim buraya.
Canımsın sen benim, iyiki arkadaşımsın nevoş, sahiden
Tamam bekliyoruz
Canım benim iyi ki sende benim arkadaşımsın
Çeyizleri ne zaman göreceğiz
Onunda bakıp bakıp kutulara, görsellerini bulup eklemem lazım, bir boş zamanımda onu da yapacağım, ne var ne yok görmem lazım çünkü, hadi uyudum ben. Yarın görüşürüz
6.ncı gelinliğe bayıldım biraz daha kabarık olsa süper olur bence :)
Uzuuuuun duvaklı
seçimlerin çok zevkliymiş coolcuğum.
ben Wanda Borges ı çok beğeniyorum. yine görünce dibim düştü.. tabii zuhairinde harika.
minenes bu konuda çok güzel reşhisler koyuyor. umarım okurr ve sana yardımcı olur.
Sırtı açık olanın modelini hiç beğenmedim , ama diğerleri çok güzelll ilk resimdeki ve iki tane aynı modelden olan resimdeki ( o nasıl bir anlatış oldu ) favorimm
ben seni çok begendim sanki :131::131::131::131::131::131:
Bendeeeeeeee 4'e bende bayılıyorum hatta en çok sanırım ona bayılıyorum ama onun sırtı çok açık, kıyamet kopar giyemem. Sırt detayıyla oynanırsa da gelinliğin asaleti bozulmaz mı :26:
Zarif ve asil modelleri seviyorum gelinlikte, dantel detayları başımı döndürüyor. Ama kararında
Ekleyeceğim gelinlik modelleri üzerinde değişiklik yaptırmak istesem Türkiye'de yaptırabilirmiyim, ya da birebir aynısını diktirebilirmiyim?
Minenes yardımlarına ihtiyacım var
İşte seçimlerimden bazıları
2. kat arka detay gibi duran etek kısmı değiştirilebilir mi :26:
Eki Görüntüle 899548
Wanda Borges en en en en en beğendiğim gelinlik markası
Bu gelinliğin sadece dantel kısmının tamamen boğaza kadar olmasını istesem mesela :26: Diğer tüm detaylar aynı...
Eki Görüntüle 899564
Eki Görüntüle 899565
Bu aşağıdaki diğer iki modelin üst kısmı için daha kapalı istesem, fazla dekoltesi kapansın desem :26:
Eki Görüntüle 899568
Eki Görüntüle 899569
Veeeeeeeeeeeee en en en en en en en en beğendiğim bu modelin sırtında ne gibi bir değişiklik yapılmalı ki, biraz kapansın bu sırt
Eki Görüntüle 899572
Gelinliği hangisini seçersem seçeyim düğünün yarısında duvak değiştirip bu davağı takmak istiyorum
Eki Görüntüle 899574
Farklı fikirlere-eleştirilere-yorumlara şiddetle ihtiyacım var, esirgemeyin olur mu ?