• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düşündüğüm Gelinlik Modelleri (Fikir Alışverişinde Bulunalım)

Bende seni çok sefiyom biliyon demi,o naqsıl bir duvak öyle upuzun ciddi kuyruk gibi duruyor ama,:16:
valla ben anlamam wanda borges filan :1: gül güllll hoşuna gitti dimiii domdom seniiiii :29::29:
Kızçeme de soruyom da hiç aklında model de yok öyle

Tamam bakarım d,ğer sayfalara bakamadım daha

67'likler olarak med'le siz xs'lara savaş açtık haberiniz olsun :9:
Buradan bakar, ben her zevke hitap edecek orijinal gelinliklere denk geldikçe ekleyeceğim ablacığım :38:

$g2.jpg
$g1.jpg
$g3.jpg
$gelinlik_kislik.jpg

3-4 ve 5 e bayıldım. Benim de favorim olan gelinlikler. Mutluluklar dilerim bu arada cool:17:

Benim eski konumda da bayaa gelinlik modeli var. Belki sana fikir olabilir cool. http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/614882-begendigim-gelinlik-modelleri.html

Şimdi baktım hepsine, tarzlarımız ve zevklerimiz yakın demekki :16:
Ama bir de bütün bu modellerin dikilmiş halleri örnek olsa önümüzde daha iyi olurdu :97:

Evet tarzımız aynı, çok beğendim seçtiklerini:16: Sen diktirecek misin yoksa hazır mı alacaksın?

Hazır düşünüyordum aslında, deneyip deneyip almak daha mantıklı diyordum... Ama bir arkadaşın diktiklerini ve hayalleri gerçeğe dönüştürmede ki yeteneğini farkedince danıştım olur dedi. Forumdan bir arkadaş dikecek :31:, bana uygun olan tarihte o da müsait olursa... Bahar sonu gibi görüşeceğiz kendisi ile :31:

Hazır düşünüyordum aslında, deneyip deneyip almak daha mantıklı diyordum... Ama bir arkadaşın diktiklerini ve hayalleri gerçeğe dönüştürmede ki yeteneğini farkedince danıştım olur dedi. Forumdan bir arkadaş dikecek :31:, bana uygun olan tarihte o da müsait olursa... Bahar sonu gibi görüşeceğiz kendisi ile :31:

Çok iyi. İnşallah gönlündeki gibi olur. Ben de o arkadaşın nickini alabilir miyim özelden :17:

2. ye bayıldım canım tecrübeme güvenn ve de boğaza kadar olursa bütün özelliği gider bu haliyle harikaa

Back