• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düşündüğüm Gelinlik Modelleri (Fikir Alışverişinde Bulunalım)

gözdem hayirli olsun canim :48::48:

birinci ile ikinci gelinlik arasinda kaldim :44:

istedigin duvakta cok güzel ,uzun duvagi bende begenirim

Son düzenleme:
Birinci ve ikinci gelinlik modellerine bayıldım.
Henüz ne evlenecek adayım var ne de düğün ama insan böyle güzel gelinlikler gördükçe özeniyor evlenesi geliyor :16:

Pronovias'ın 2014 koleksiyonundan :23:
O kırışıklık değil, sanırım üstten 2. kat iniyor

Evet canım, pronovias`ın kuyruklu gelinlikleri genelde arka üstten ekleme biçiminde oluyor..
Geçen baktım ben de modellerine..
Yavaş yavaş birşeylere karar vermeliyim çünkü..
Gelinlikleri istediğin şekilde evirip çevirtebilirsin, kaliteli bir moda evi için asla zor olmaz, yeter ki isteklerini başta belirt..
Gelinlik diken bir arkadaşım vardı, çok iyi evrim geçirtiyordu çok da iyi iş yapıyordu oradan biliyorum.. (;
Ablamın gelinliğini dikti fakat benimkini maalesef dikemeyecek, şehir dışına taşındı..
Ona gözüm kapalı güvenirdim; fakat şu durumda ben de arayış içerisine girdim..

İlk gelinlik benim de kafamdakine hemen hemen uyuyor, dantel bir üst istiyorum çünkü..
Ancak boğaz kısmına karar veremiyorum..
Ve arkayı kat kat şeklinde kuyruklu düşünüyorum, belde drape..
Umarım içimize enn sinen gelinlikleri giyeriz.. :51:

COOL, hepsine bayıldım.
Ben de zarif asil modelleri beğeniyorum.
Yakında düğünün mü var yoksa diyeceğim ama yok biliyorum.
Yine de her an her şey olabilir.
Allah'ım gönlüne göre versin canım.:38:

Birinci ve ikinci gelinlik modellerine bayıldım.
Henüz ne evlenecek adayım var ne de düğün ama insan böyle güzel gelinlikler gördükçe özeniyor evlenesi geliyor :16:

Hayırlısı ile gönlünüze göre biri çıksın karşınıza da siz de bunlardan seçim yapın :123:

Evet canım, pronovias`ın kuyruklu gelinlikleri genelde arka üstten ekleme biçiminde oluyor..
Geçen baktım ben de modellerine..
Yavaş yavaş birşeylere karar vermeliyim çünkü..
Gelinlikleri istediğin şekilde evirip çevirtebilirsin, kaliteli bir moda evi için asla zor olmaz, yeter ki isteklerini başta belirt..
Gelinlik diken bir arkadaşım vardı, çok iyi evrim geçirtiyordu çok da iyi iş yapıyordu oradan biliyorum.. (;
Ablamın gelinliğini dikti fakat benimkini maalesef dikemeyecek, şehir dışına taşındı..
Ona gözüm kapalı güvenirdim; fakat şu durumda ben de arayış içerisine girdim..

İlk gelinlik benim de kafamdakine hemen hemen uyuyor, dantel bir üst istiyorum çünkü..
Ancak boğaz kısmına karar veremiyorum..
Ve arkayı kat kat şeklinde kuyruklu düşünüyorum, belde drape..
Umarım içimize enn sinen gelinlikleri giyeriz.. :51:

Umarım, iletişimde kalalım olur mu :34:

Daha bahara kadar vaktim var, düşüneceğim. Kolay fikir değiştirmem zaten, çok çok çok aklımı çelen bir model olmazsa :31:

Öyle birşey bulursan da yapış, bırakma zaten.. (;
Ben birşeye `offf` diyorsam işte içime sinen şeydir..
O yüzden hiçç kolay beğenemem, `off, harika!` ifadelerini kullanmıyorsam kusur ararım devamlı.. (;
O sebepten gelinliğimde aşk yaşamalıyım ki aklımda başka hiçbir şey kalmasın.. (:

Gözdem canım arkadaşım hatırlarmısın bilmiyorum sana zamanında seni rüyamda gördüm demiştim... Gelinliğinde 2. fotodaki gelinliğin modelinden di :16::16::16:

Cok hoş gelinlikler bunlaarr :52: Hemen evlenesim geldi :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back