• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düşündüğüm Gelinlik Modelleri (Fikir Alışverişinde Bulunalım)

2. gelinlik tam benim istediğim gibi . ancak duvağı aşırı uzun biraz daha kısa olabilir . ama dantelli olması çok güzel .. bence ikinci en güzel ve zarifi ..

Uzun duvak candır :51: Dantel detaylarını çok seviyorum ben, hafif hafif danteller, uçuşan kumaşlar, minik pırıltılar, hatta ufak tüyden fiyonklar :17:

Asalet abidesi bu kadın, duvak dışında gelinliğini çok beğenmiştim :31:
$asalet.jpg

Hiç tarzım değil, ama belki beğenen fikir alır diye ekliyorum bu modeli, kuruk kısmı güzelmiş ama :31:
$GEL 1.jpg
$GEL 2.jpg

Canım halammm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Gelin mi oluyorsun sen:nazar::nazar::nazar:
Hepsi çok güzel ne giyersen yakışır sana:54: Birazdaha bakmam lazım ama kendim içinde:37:

Canım halammm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Gelin mi oluyorsun sen:nazar::nazar::nazar:
Hepsi çok güzel ne giyersen yakışır sana:54: Birazdaha bakmam lazım ama kendim içinde:37:

Galiba canım yeğenim :48:
Asıl sana yakışır, prensesim benim. Bak elbette, ben güncelleyeceğim sürekli bu başlığımı, yurtdışı sitelerinden bakıyorum gelinliklere genelde ben :38:

Yok henüz çekmedi ilaç verdi haftaya gideceğim:9:
Evet eteği çok farklı:31::12:

Aman iyi, aklım sendeyde bu akşamüstü hep :48: İltihap dağıtıcı vermiştir, benimde başım ağrıyor bu akşam, hemen yatayım diyorum :31: Annem de evde yok, kuzeni ameliyat oldu ona gitti. 5-6 gün teyzemlerde kalacak. Teyzemin eşi de geçen ay vefat etti, kaldı zavallı kızı ile tek :(

Aman iyi, aklım sendeyde bu akşamüstü hep :48: İltihap dağıtıcı vermiştir, benimde başım ağrıyor bu akşam, hemen yatayım diyorum :31: Annem de evde yok, kuzeni ameliyat oldu ona gitti. 5-6 gün teyzemlerde kalacak. Teyzemin eşi de geçen ay vefat etti, kaldı zavallı kızı ile tek :(

Sağol canım:48:Dinlen canım sende:29:
Çok geçmiş olsun canım:26:Başınız sağolsun:48:Allah yardımcıları olsun:31:

Zarif ve asil modelleri seviyorum gelinlikte, dantel detayları başımı döndürüyor. Ama kararında :31:
Ekleyeceğim gelinlik modelleri üzerinde değişiklik yaptırmak istesem Türkiye'de yaptırabilirmiyim, ya da birebir aynısını diktirebilirmiyim?
Minenes yardımlarına ihtiyacım var :17:
İşte seçimlerimden bazıları :10:
2. kat arka detay gibi duran etek kısmı değiştirilebilir mi :26:
Eki Görüntüle 899548
Wanda Borges en en en en en beğendiğim gelinlik markası :31:
Bu gelinliğin sadece dantel kısmının tamamen boğaza kadar olmasını istesem mesela :26: Diğer tüm detaylar aynı...
Eki Görüntüle 899564
Eki Görüntüle 899565
Bu aşağıdaki diğer iki modelin üst kısmı için daha kapalı istesem, fazla dekoltesi kapansın desem :26:
Eki Görüntüle 899568
Eki Görüntüle 899569
Veeeeeeeeeeeee en en en en en en en en beğendiğim bu modelin sırtında ne gibi bir değişiklik yapılmalı ki, biraz kapansın bu sırt :31:
Eki Görüntüle 899572

Gelinliği hangisini seçersem seçeyim düğünün yarısında duvak değiştirip bu davağı takmak istiyorum :52:
Eki Görüntüle 899574

Farklı fikirlere-eleştirilere-yorumlara şiddetle ihtiyacım var, esirgemeyin olur mu ?

Tam senlik modeller hepside çok güzeller :nazar::nazar:

1.model gayet güxel ve zarif ama arka tarafı sanki pek olmamış gibi,sonradan eklenmiş hissi verdi bana ..
2.modele bayıldım ama sakın boğaza kadar dantel olmasın,bütün asilliğini alır gider,gelinliğin kuyruğu çok ilginç ama yürürken ne kadar rahat olabilirsin.Cidden çok beğendim ..
3.4. modellerde güzel daha fazla kapanırsa dekoltesi havası gider,az bişey de dekolte olsun yani .
5. modelde çok hoş sırt detayları zarif,bunu mesela az bişi kapattırabilirsin,alt kısım biraz daha kabarık olabilir mesela ..

Sen ekle böyle kızçeme de göstercem gelince

Tam senlik modeller hepside çok güzeller :nazar::nazar:

1.model gayet güxel ve zarif ama arka tarafı sanki pek olmamış gibi,sonradan eklenmiş hissi verdi bana ..
2.modele bayıldım ama sakın boğaza kadar dantel olmasın,bütün asilliğini alır gider,gelinliğin kuyruğu çok ilginç ama yürürken ne kadar rahat olabilirsin.Cidden çok beğendim ..
3.4. modellerde güzel daha fazla kapanırsa dekoltesi havası gider,az bişey de dekolte olsun yani .
5. modelde çok hoş sırt detayları zarif,bunu mesela az bişi kapattırabilirsin,alt kısım biraz daha kabarık olabilir mesela ..

Sen ekle böyle kızçeme de göstercem gelince

Abla ben seni çok seviyorum ya, ikinci modeldeki gelinliğin kuyruğu değil, duvak o duvak :9:
Ve o duvaklar wanda borges olduğu için sanırım gelinlikten pahalı, 3.000 türk lirası civarıdır diye düşünüyorum :51:
Ay hala gülüyorum:48:
Kızçene neler seçeriz neler ablacığım hayırlısı ile bir gelsinde, eklerim tabi, sürekli güncelleyeceğim bu konumu :16:

Birde abla minenes 1. modelin eteğinde ekli olan parçayı çıkarınca nasıl durduğunu da eklemiş. Çok asil, ona da bak bir 3. sayfadaydı sanırım :26:

Abla ben seni çok seviyorum ya, ikinci modeldeki gelinliğin kuyruğu değil, duvak o duvak :9:
Ve o duvaklar wanda borges olduğu için sanırım gelinlikten pahalı, 3.000 türk lirası civarıdır diye düşünüyorum :51:
Ay hala gülüyorum:48:
Kızçene neler seçeriz neler ablacığım hayırlısı ile bir gelsinde, eklerim tabi, sürekli güncelleyeceğim bu konumu :16:

Bende seni çok sefiyom biliyon demi,o naqsıl bir duvak öyle upuzun ciddi kuyruk gibi duruyor ama,:16:
valla ben anlamam wanda borges filan :1: gül güllll hoşuna gitti dimiii domdom seniiiii :29::29:
Kızçeme de soruyom da hiç aklında model de yok öyle

Birde abla minenes 1. modelin eteğinde ekli olan parçayı çıkarınca nasıl durduğunu da eklemiş. Çok asil, ona da bak bir 3. sayfadaydı sanırım :26:

Tamam bakarım d,ğer sayfalara bakamadım daha

Back