• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Düşündüğüm Gelinlik Modelleri (Fikir Alışverişinde Bulunalım)

1 ve 2 numaralı modeller çok hoş
Fazla dekolteli de değil aslında boğaza kadar kapanınca dantel detayı fazla boğucu olmaz mı ?

Oladabilir, erbabını bekliyorum, minenes'i yani :31:
Aslında görmek lazım, yani keşke boğaza kadar kapalı olanı biri diktirmiş olsa da eklese foruma :31:

Harikasınız merakla bekliyorum, çok yakışır inşallah size, modaevi İstanbul' da mı ?
Takılar için kese düşünüyorum ben, o sıkıntı olmaz sanırım. Wanda Borges'i diktiriyorsunuz, duvağını-en çok duvağını merak ediyorum o modelin :18:

İzmirde canım . En büyük sıkıntı duvak zaten çok seviyorum ben uzun duvakları ama düğün esnasında çok büyük sıkıntı gerçi benim bi gün öncesinde nikahım olacak orda uzun duvak düğün içinde kısa olabilir normal boyda bişey ama çok kararsızım o konuda

Kontes Kardelen :31:
Sende hoşgeldin :54:
Güzel değil mi, bende en çok bu 4'ünü beğeniyorum :31:

1 in sadeliği ve etek inişi çok hoşuma gitti..
Ama ben o modeli straplez ya da zarif dantel bir apolet ile kullanırdım mesela..

Sen dantel ve uzun kollu seviyorsan hiç bozma bence:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmirde canım . En büyük sıkıntı duvak zaten çok seviyorum ben uzun duvakları ama düğün esnasında çok büyük sıkıntı gerçi benim bi gün öncesinde nikahım olacak orda uzun duvak düğün içinde kısa olabilir normal boyda bişey ama çok kararsızım o konuda

Yok yok duvağı değiştirmeyin, takılıp yere de kapaklansak ben bu duvağı şiddetle istiyorum :1:
Ne zaman eklersiniz resimleri, benim daha çok vaktim var, 2014 sonbaharına kadar :6:

1 in sadeliği ve etek inişi çok hoşuma gitti..
Ama ben o modeli straplez ya da zarif dantel bir apolet ile kullanırdım mesela..

Sen dantel ve uzun kollu seviyorsan hiç bozma bence:16:

Straplez düşünmüyorum hiç gelinlikte ama apoletli hoş olabilir, onu da soralım minenes'e.

Yok yok duvağı değiştirmeyin, takılıp yere de kapaklansak ben bu duvağı şiddetle istiyorum :1:
Ne zaman eklersiniz resimleri, benim daha çok vaktim var, 2014 sonbaharına kadar :6:

Benim düğünümde 16 Ağustos ama ben gelinlik işine erken giriştim çünkü izmire uzak olduğum için provaya çok sık gidemiyorum ne zaman biter o yüzden tahmini bişey söyleyemiyorum :31: Ocak 15 den sonra gidicem o zaman sorarım ne zaman biter diye :)

Benim düğünümde 16 Ağustos ama ben gelinlik işine erken giriştim çünkü izmire uzak olduğum için provaya çok sık gidemiyorum ne zaman biter o yüzden tahmini bişey söyleyemiyorum :31: Ocak 15 den sonra gidicem o zaman sorarım ne zaman biter diye :)

Yaşasın :46: Sizin kadar heyecanlandım bende, çok merak ediyorum orijinalı dışında dikilmiş bir örneğini :31: Huzurla giyin inşallah :16:

Yaşasın :46: Sizin kadar heyecanlandım bende, çok merak ediyorum orijinalı dışında dikilmiş bir örneğini :31: Huzurla giyin inşallah :16:

Âmin inşallah :16: bana kalsa her hafta gidip hemen bitirticem gelinliği de vaktim yok bende merak ediyorum inşallah beni yanıltmaz :)

:43::43::43:Gelin mi oluyor benim kuzum:48:
Canım 1. resimdeki gelinlik çok güzel:12::69:Hepsi çok güzel ama ben onu çok beğendim:31:

:48::48::48::48::48::48::48: Galiba :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
Eeeee artık olsun bence :9:
Güzel değil mi, 1. resimdeki gelinliğe sade bir duvak yakışır ama. Bence gelinlik sade ise duvak gösterişli, duvak sade ise gelinlik biraz detaylı olmalı. İkisi de sade ikisi de gösterişli olmuyor :ssz:

:48::48::48::48::48::48::48: Galiba :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
Eeeee artık olsun bence :9:
Güzel değil mi, 1. resimdeki gelinliğe sade bir duvak yakışır ama. Bence gelinlik sade ise duvak gösterişli, duvak sade ise gelinlik biraz detaylı olmalı. İkisi de sade ikisi de gösterişli olmuyor :ssz:
Olsun tabi:48:
Evet canım bence de ikisi de şaşalı olmamalı biri sade olmalı:29:

Back