- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
- Konu Sahibi LivreAmour
-
Bende seni çok sefiyom biliyon demi,o naqsıl bir duvak öyle upuzun ciddi kuyruk gibi duruyor ama,
valla ben anlamam wanda borges filangül güllll hoşuna gitti dimiii domdom seniiiii
Kızçeme de soruyom da hiç aklında model de yok öyle
Tamam bakarım d,ğer sayfalara bakamadım daha
67'likler olarak med'le siz xs'lara savaş açtık haberiniz olsun
Buradan bakar, ben her zevke hitap edecek orijinal gelinliklere denk geldikçe ekleyeceğim ablacığım
Biliyorumm tam destek karşınızdayız
Gesinde oda bakar modellere kesin beğenir hepsini
Ben gidip 1 saat bantta yürüyeyim bari
3-4 ve 5 e bayıldım. Benim de favorim olan gelinlikler. Mutluluklar dilerim bu arada cool
Benim eski konumda da bayaa gelinlik modeli var. Belki sana fikir olabilir cool. http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/614882-begendigim-gelinlik-modelleri.html
Evet tarzımız aynı, çok beğendim seçtikleriniSen diktirecek misin yoksa hazır mı alacaksın?
Hazır düşünüyordum aslında, deneyip deneyip almak daha mantıklı diyordum... Ama bir arkadaşın diktiklerini ve hayalleri gerçeğe dönüştürmede ki yeteneğini farkedince danıştım olur dedi. Forumdan bir arkadaş dikecek, bana uygun olan tarihte o da müsait olursa... Bahar sonu gibi görüşeceğiz kendisi ile
Çok iyi. İnşallah gönlündeki gibi olur. Ben de o arkadaşın nickini alabilir miyim özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?