- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi nescioquisegosum
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol ablacımAllahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende senelerdir kilo veriyorum her gittiğimde testlerde birşey çıkmadığı için nestlenin resource mamalarından veriyorlardı baya kilo aldırıyor ama bu ay alamadım 1350 TL gibi bir ücret çıktı aşırı zam gelmiş malesef bende insanlar yüzünden takmayacağım varsa da takıyorum eleştiriler beni daha da çok strese sokuyor endoskopi yapıldı les gevşekliği ve pangastrit tanısı koyuldu,biyopsi sonucumu bekliyorum siz tedavi olduğu iyileştiniz mi çok merak ediyorum şimdi iştahınız nasıl ?Çok sağ ol ablacım
çok teşekkür ederim. bende de les gevşekliği var şubat ayında koyuldu. bir şurup ve hap kullandım. o dönem geçer gibi oldu. 2 kilo aldım (bu da hiç yeterli değil maalesef) iştahım düzelmedi. hala çabuk doyuyorum yemeğimi yarım bırakıyorum. hala zayıfım çok canım sıkılıyor. sipraktin şurup almıştım iştahım açılsın diye ama çok uyku yaptı okulum tatil olunca tekrar kullanacağım bakalım.Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende senelerdir kilo veriyorum her gittiğimde testlerde birşey çıkmadığı için nestlenin resource mamalarından veriyorlardı baya kilo aldırıyor ama bu ay alamadım 1350 TL gibi bir ücret çıktı aşırı zam gelmiş malesef bende insanlar yüzünden takmayacağım varsa da takıyorum eleştiriler beni daha da çok strese sokuyor endoskopi yapıldı les gevşekliği ve pangastrit tanısı koyuldu,biyopsi sonucumu bekliyorum siz tedavi olduğu iyileştiniz mi çok merak ediyorum şimdi iştahınız nasıl ?
çok teşekkür ederim. bende de les gevşekliği var şubat ayında koyuldu. bir şurup ve hap kullandım. o dönem geçer gibi oldu. 2 kilo aldım (bu da hiç yeterli değil maalesef) iştahım düzelmedi. hala çabuk doyuyorum yemeğimi yarım bırakıyorum. hala zayıfım çok canım sıkılıyor. sipraktin şurup almıştım iştahım açılsın diye ama çok uyku yaptı okulum tatil olunca tekrar kullanacağım bakalım.
ayrıca iki gün önce çiğköfte yemiştim sanırım ondan iki gündür çok rahatsızım. kalbim sıkıştı daha önce de başıma gelmese ve mideden olduğunu bilmesem kalp krizi sanırım( öncekinde öyle sanıp gitmiştim doktora) doktorun verdiği şurubu kullandım dün yine öyle
Umarım çabucak iyileşiriz bende de aşırı baş dönmeleri başladı daha biyopsi sonucumu bekliyorum bugün bende şurup ve farklı bir mide ilacı aldımçok teşekkür ederim. bende de les gevşekliği var şubat ayında koyuldu. bir şurup ve hap kullandım. o dönem geçer gibi oldu. 2 kilo aldım (bu da hiç yeterli değil maalesef) iştahım düzelmedi. hala çabuk doyuyorum yemeğimi yarım bırakıyorum. hala zayıfım çok canım sıkılıyor. sipraktin şurup almıştım iştahım açılsın diye ama çok uyku yaptı okulum tatil olunca tekrar kullanacağım bakalım.
ayrıca iki gün önce çiğköfte yemiştim sanırım ondan iki gündür çok rahatsızım. kalbim sıkıştı daha önce de başıma gelmese ve mideden olduğunu bilmesem kalp krizi sanırım( öncekinde öyle sanıp gitmiştim doktora) doktorun verdiği şurubu kullandım dün yine öyle
Bu hissi çok iyi biliyorum, ben de o çıtanın öbür ucunda (aşırı kiloluluk ucunda) çok dolaştım hayatım boyunca. İnsanların "ay sen kilo almışsın!" demeleri o kadar iğrenç bişeydir ki. Sanki ben aynaya bakmıyorum, farkında değilim de senin bunu bana söylemenle fark edeceğim.sadece yazıp rahatlamak için açtım konuyu...
bundan iki üç ay önce çok yememe rağmen kilo verdiğimi fark ettim. karın şişkinliğim de olunca çölyaktan şüphelendim ve doktora gittim. hatta 2 doktora gittim kan testi, MR, endoskopi derken yaklaşık 2 aydır uğraştığım bir süreç. öğrenciyim bir yandan dersler bir yandan sağlık sorunları zaten çok yıprandım ve çok kilo verdiğim için de çok mutsuzum. endoskopi sonucunda les gevşekliği çıktı. muhtemelen kilo kaybım da bu yüzden. daha doktora gidemedim 21'inde randevu. ama insanlar o kadar acımasız ki gören herkes çok kilo vermişsin, çok zayıfsın, çökmüşsün diyor. zaten çok mutsuzum çaresizim yedikçe kilo veriyorum bir de insanların bu tür laflarına maruz kaldıkça hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor. şimdi yarın ailemin yanına gideceğim. onlar da zayıfsın yemiyorsun diyecek. artık insanlarla görüşmek bile istemiyorum. keşke elimden bir şey gelse de alsam kilo. doktora da soracağım alabileceğim bir şey biliyorsa versin. çok mutsuzum içimi dökmek istedim.
İnsanlar ne yazık ki aşırı ACIMASIZ. Kilo alsanız aldı derler verseniz çok zayıfsın derler. Sizi çok iyi anlıyorum bende de kilo alma problemi var ve uzun süreli görmediğim her insan aaaaa çok kilo almışsınnnn hamile misin yoksaaa diye şaşırıyorlar. Şaka gibiler ya. Ayna var ayna. Görebiliyorum kendimi. Kilo aldığımı da biliyorum. Sanki onlar söylemese zayıf ya da kilolu olduğumuzu bilemeyeceğiz. Ne zaman millet olarak insanların hayatına gerekli gereksiz yorum yapmayı keseceğiz bilmem. Artık hiç kimseyi önemsemiyorum. Direkt böyle kilo aldın- diye başlayan cümlelere “aynaya bakıyorum canım sağol” diyorum. Keşke çenelerini tutsalar.sadece yazıp rahatlamak için açtım konuyu...
bundan iki üç ay önce çok yememe rağmen kilo verdiğimi fark ettim. karın şişkinliğim de olunca çölyaktan şüphelendim ve doktora gittim. hatta 2 doktora gittim kan testi, MR, endoskopi derken yaklaşık 2 aydır uğraştığım bir süreç. öğrenciyim bir yandan dersler bir yandan sağlık sorunları zaten çok yıprandım ve çok kilo verdiğim için de çok mutsuzum. endoskopi sonucunda les gevşekliği çıktı. muhtemelen kilo kaybım da bu yüzden. daha doktora gidemedim 21'inde randevu. ama insanlar o kadar acımasız ki gören herkes çok kilo vermişsin, çok zayıfsın, çökmüşsün diyor. zaten çok mutsuzum çaresizim yedikçe kilo veriyorum bir de insanların bu tür laflarına maruz kaldıkça hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor. şimdi yarın ailemin yanına gideceğim. onlar da zayıfsın yemiyorsun diyecek. artık insanlarla görüşmek bile istemiyorum. keşke elimden bir şey gelse de alsam kilo. doktora da soracağım alabileceğim bir şey biliyorsa versin. çok mutsuzum içimi dökmek istedim.