DÜŞÜNCESİZ AKRABA DERDİ!

Yorum yapan ve yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. Teyzesini aradım ve müsait olmadığımı çocukların ve benim hasta olduğumuzu söyledim bir daha da beni ararsan sevinirim gelmek istediğinde dedim. Eşim henüz gelmedi, gelince onunla da konuşacağım.

Teyze ne dedi?
Iyi yapmissiniz aramakla

Ağırlamak için kendinizi zorlamayın. Kendi kendine takılsın gitsim bi daha gelmez bence

Teyze ne dedi?
Iyi yapmissiniz aramakla
Eşim müsaitiz demişti kızım rahatsız etmek istemedim dedi, ben de teyze o sabah geliyor akşam gidiyor evin, çocukların halini ben biliyorum. Kendimi de pek iyi hissetmiyorum açıkçası toparlanamadım daha. En iyisi bir dahakine yanlış anlaşılma olmasın hiç sen direk beni ara sana zahmet dedim. Ben bilemedim kızım tamam öyle yaparım iyi akşamlar dedi ve kapattı

Eşinizle halledin eşiniz sizin ne düşündüğünüze önem vermiyorsa kimse bişey yapamaz

Eşiniz halledemiyorsa kv ile konuşun.sonucta kardeşi.

Çok garip, tatlı da birine benziyor neden sürekli sizde kalmak istiyor?
Çocukları torun gibi görüyor da sevmek için mi geliyor.
Tatlı geldi kadın bana ya.

Peki ben niye üzüldüm?

Sadece bana mi trip atiyor gibi geldl

Kayinvalidenize soyleyin ben agirlamak istemiyorum lutfen ara sen cagir yoksa ben arayip musait degiliz dicem bir gun daha tahammulum yok diyin esinizdende korkmayin yani istemediginiz kisiyi zorla sizle muhattap edemez. Arayamam diyosunuz cekiniyorsunuz arayip esim gel demis ama yeni iyilestik kusura bakma diceksiniz net olun

Eşimi arıyor beni arasa söyleyeceğim ama eşim müsaitiz dedikten sonra da benim tekrar aramam saçma olur , uğraşsın uğraşmasın yine de istemiyorum

Saçma olmaz çok yerinde olur. Bir kere böyle durumlar için evin hanımı aranır. Geri dönüp teyze aramışsın eşimde evet demiş ancak durum bu. Bu sefer kabul edemeyeceğim bir sonrakinde direkt beni önceden ararsın diceksiniz. Eşinizle zaten tartışıyorsunuz. Hayatınızda değişen bir şey olmaz. Belki bir sonrakinde rezil olmamak için kaaleye alır.

Hiç bu kadar jet hızıyla çözülen konum okumamıştım biraz bizi sinir krizine soksaydin genelde öyle yaparlardı

Kaynananızda niye kalmıyor bende anlamadım araları mı bozuk?
Belki sen çok iyi ağırlıyorsunuz rahat ediyordur :)
Bende böyle düşündüm insan kıymet gördüğü rahat ettiği nazı geçtiği kişide kalır gelir hep nazikce hayır dese düzene girer aslında ama eşi de ısrarcı çıktı kızcağızın üzüldüm

Gerekeni yapmışsın öleleri bu dilden anlar.Evin hanımını yok sayıp erkekle muhataplık nedir hakikaten.O mu ağırlayacak diyuracak bilmem.ne yapacak yani.İşıne geliyomuş ama artık zor yapar oh olsun

Düşüncesiz akrabaları geçiyorum, asıl düşüncesiz eşiniz.
Teyzeyi arayıp, 'sen gelene kadar toparlarız sandık ama hala halsizlik yorgunluk var. Seni hasta etmek istemeyiz, başka zaman görüşürüz' demek en uygunu olur bence.
Esinizlede konuşun onun akrabalarının hizmetçisi değilsiniz size sormadan evet dememesi lazım.

-Teyzeyi arayip halletmissiniz, sevindim.

Kalacak tonla kişi varken 2 çocuklu kadına mi gidilir birde yatılı.Kızmakla çok haklısınız.Insanlar ne kadar düşüncesiz rahatlar.Bide dıdısının dıdısı kv gitsin orda kalsin oraya yakışır iki kız kardeş işte gelinin evi niye yani.

Çok garip, tatlı da birine benziyor neden sürekli sizde kalmak istiyor?
Çocukları torun gibi görüyor da sevmek için mi geliyor.
Tatlı geldi kadın bana ya.
Hayır işe erken gidiyor sabah burda da eşim olduğu için sabah onu arabayla gideceği yere bıraksın diye işine öyle geldiği için kalıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…