DÜŞÜNCESİZ AKRABA DERDİ!

umarım eşiniz anlayış gösterip size hasta hasta eziyet etmemiştir

Konunuzu ve yorumlarınızı okudum teyzenizi aradıktan sobra eşiniz ne tepki verdi merak ettim genelllikle böyle hayır diyemeyen tipler kavgaya ve tartışmaya meyilli olur siz ne yaptınız acaba ?

Yani bunu engellemenin tek yolu her aradığında müsait olmamak. Hastayız seni de hasta etmeyelim demek. 1-2-3 derken o da gelmeyi keser bence. Tabi konu eşinizde bitiyor. Ha diyorsanız beni dinlemiyor, ya açık açık teyzeyle konuşacaksınız ya da senin misafirinse sen bak diyeceksiniz. Taviz verildikçe daha fazla istenen bir durum haline geliyor ne yazık ki.

çözüm bulmak için yazdınız inşallah
arayıp teyze x i aramışsın keşke beni arasaydın müsait değiliz diyin
ve kv ye bir ara bu şikayetinizi belirtin ister alınsın ister gücensin
terbiyesizler!!

iyi oda kötü bişey dememiş
hallomuş böylelikle sevindim

sorun kadinda degil ki. kocasini hizmetci gibi görüyorsa karisini herkes öyle görür.
hazir hastaliktan yeni cikmissiniz. tam ayilamamis halsiz gibi yat odada iki seksen. arada bebekleri emzir. ne yemek yap nr yatakları aç.
esin 1 kez ugrasirsa misafirin ne büyük yük oldugunu görür bilir

Adım gibi biliyorum şimdi bu teyze her yerde arkanızdan konuşacak.o kadar zaman geldi onları hiç edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…