dusuncelerinizi merak ediyorum..

İlk 2 maddeden sonrasını okumaya gerek yok. Hayır bu adam bunları ilişkinizin ilk 3 ayı içinde yapmış, niye hala 1,5 seneye taşıdınız bu ilişkiyi?

Böyle böyle evleneceksiniz, ne desek boş gibi...

ilk cümlende ki sağlıklı düşünemiyorum lafına sonuna kadar hak verdim saydığın ilk üç madde bile ayrılman için yeterli sen bide evlilik düşünüyorsun... Üzüldüm...

Defalarca aldatılıp affetmişsiniz..
Adamın size zerre saygısı yok, egoistin teki..
Doğum gününüzde çiçek alacak kadar sizi önemsemiyor ama başkalarına yağdırıyor..
Sizi ekmek koymadınız diye evden kovabiliyor..
Bütün bunlardan tekini bana nikahlı kocam yapsa kapının önüne koyarım onu, siz evlensem mi diyorsunuz.. Ciddi bir anormallik var bu işte..

evet, ilk ask olunca bir de cok sevmekten bircok seye katlandim, ama durum su ki verdigim tepkilerin asiri, simarikca oldugunu soyluyor, hatta onu kirdigimi ve yanlis yaptigimi. gercekten psikolojim bozulmus hissediyorum. kendisiyle cok kez konustum, anlamasi icin afedersiniz birtaraflarimi yirttim ama yok olmuyor.

evet, degil mi ciddi bir anormallik var, saglikli dusunemiyorum ki iste. ne desem ben suclu cikiyorum, basa cikamiyorum acikcasi. beni evden kovduktan sonra ben ayrilmak istedigimi soyledim, o da unuttugumu bilmedigini bilincli olarak yemeginin yanina ekmek koymadigimi dusundugu icin sinirlenip kovdugunu soyledi. dedim ki, yarin birgun usenip koymasam kapi onune koyacaksin yani, yine kovmak icin gecerli bir sebep degil dedim.

Ben olsam ayrilirdim, tam bir geri zekali erkek arkadasin. Ayrica sana deger vermiyor, belki farkinda degilsindir diye soyliyim dedim; bu adami bu kadar sure cekme sebebini de ayrica merak ediyorum.

18 ayın 16 ayını bu hödükle boşuna geçirmişsiniz..

Duydugum en sacma bahane! Bak canim, sevgi bu degil, illaki devamli askim canim cicim seni seviyorum falan demesine gerek yok. Ama deger vermesinden saygi duymasindan anlarsin adamin sana deger verip vermedigini. Bilerek koymamis olsan ne olacak. Evlenince kovmaz belki direk tabagi kafana gecirir! Yazik etme kendine

evlen canım.. 3 ay sonra boşanıyorum diye kk'da konu açarsın..

Oturup düşündüğün zaman bu 10 madde birden aklına geliyorsa bir terslik olduğu açıktır.

sana bir şey diyim mi. KAÇ!
Böyle adamları iyi bilirim sakın arkana bile bakma. Seninki ilişki değil.
Evet seni manipüle ediyor ve senden faydalanıyor.
Eğer kendine bir iyilik yapmak istiyorsan tüm gemileri yak ve hemen ayrıl git.
Karşına sana değer veren gözünün içine bakan, insan yerine koyan niceleri çıkacak. Sakın çıkmaz deme.
Öyle bir çıkar ki.
Benim böyle bir sevgilim en yakın arkadaşıma sarkıyordu gözüme baka baka. İtip kakıyordu, sokakta laf atıyordu. Aynı bunlar aynııı!
Ayrıldığım gün miladım oldu. O zavallı da hala orda burda sürünüyor.
Kendine bir iyilik yap ve uzaklaş bu illetten!

5 ile 7 çelişmiyor mu? 2. Ayda bitmeliymis. 16 ay çöp olmuş.

5 ile 7 çelişmiyor mu? 2. Ayda bitmeliymis. 16 ay çöp olmuş.

celismiyor aslinda pekistiriyor. soyle ki, boyle seylerin kadinin gorevi oldugunu dusunuyor, bu yuzden ekmek koymasan evden kovabiliyor. ama evet hayata karsi baska konularda ileri goruslu, bu konuda degil, isine oyle geliyor sanirim.

o yaptigi flortlesmeler, hadi dedim ilk zamanlar, sonraki yanimda off ne guzel kiz demeleri beni kizdirmak icin yaptigini soyluyor. yani ici bos diyor, senle ugrasmak hosuma gidiyor diyor.

yuzune de dedim beni manipule ettigini, kabul etmiyor, oyle bir konusuyor ki ben haksiz duruma dusuyorum, enerjim kalmadi bas edemiyorum.

baş edemiyorsan yol ver o zaman..

bilinçli olarak ekmeği neden koymayacakmışsın ki? Evden kovmak nedir ayrıca?
Gerçekten merak ediyorum burda yazılanlar sonucunda bize hak verip ayrılacak mısın yoksa ama çok seviyorum diyip devam mı edeceksin?

Baş etmek zorunda da değilsin güzel kardeşim.. Kimi insanlar böyledir de geç ve ayrıl gitsin.. İlişkiler ve erkekler hakkında daha fazla şey öğrenmen lazım, daha çok da gençsin.. Ben böyle yaptım da o da o yüzden şöyle davrandı diye hiçbir zaman düşünme, şu adamla zaman kaybetme, kimsenin karakterinin nasıl olması gerektiği ne yapmadı gerektiği seni ilgilendirmiyor..

Önüne bak, gelecek uzun güzel mutlu yıllarını düşün ve şu adamı defet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…