dusuncelerinizi merak ediyorum..

evet iste aklimi bulandiriyor bunlarin tumu, bu yuzden manipule edildigimi dusunuyorum, karakterim bu, kotu niyetli degilim diyor, baska iliski de yasamadigim icin ne dogrudur ne yanlistir kiyaslayamiyorum.

Değer gördüğünüz bir ilişki yaşamıyorsunuz; bu adamdan ayrılırsanız daha çok değer gördüğünüz, sevdiğiniz, sevildiğiniz ilişkiler yaşayabilirsiniz. Doğru ilişki tam olarak nasıldır bilemiyorum ama yanlış olan ilişkinin kesinlikle bu olduğuna eminim.

Siz ne çocukluk ediyorsunuz nede şımarıklık, bunları çocukluk ve şımarıklık gözüyle görüyorsa erkek arkadaşınız ilişki ve sevgi anlayışında sorun var yani.Resmen gözünüzün önünde çapkınlık askıntılık yapmış,yani bir defada değil bikaç defada şahit olmuşsunuz bunlar bile yeterli bence ondan kaçmanız için sanki.Sizi resmen psikolojik savaşa sokmuş iyi bile sabretmişsiniz saçma sapan tavırlarına ve konuşmalarına

5. maddeden sonrasını okumayı kesiyorum sen o okuduğun okulu bırak bence.

Ayni evde mi yasiyorsunuz?

Böyle bir ömür gececek farkindasiniz dimi?

Şutlamanın zamanı gelmiş te geçiyor.
Neden değmez bir adamın egolarını tavan yaptırıyorsun. Bas tekmeyi gitsin...

üzülmeni istemem ama bu adam size değer vermiyor ve sanki sevmiyor
bence ayrıl
evlenirsen çok mutsuz olursun bu açık seçik ortada

Erkek arkadaşın alenen bir kıza asılmış ve siz ondan sonra onunla bir de devam mı ettiniz hiçbir şey olmamış gibi

Bu kadar zaman bu ilsikiyi surdurebilmen bile mucizeyken evliligi dusunme bile.

Bence bu kişiyle evlenip çok mutlu olabilirsiniz. Tabi eğer mazoşistseniz

Size karşı ne sevgi ne saygı ne değer olumlu hiçbir şey göremedim ben bu yazdıklarınızda daha çok gençsiniz yol yakından bence de dönün bu sevdadan. Böyle bir ömür geçmez.

Buna dur demek için enyi bekliyorsunuz, bunca şeye katlanacak kadar mı çok seviyorsunuz yoksa kırılması gereken bir alışkanlık haline mi geldi bu ilişki?

Daha ilk maddede ayrılmadığınız için bu seviyeye kendinizi düşürmüşsünüz. Zaten ortada bir ilişki yok bana göre kusura bakmayın gerçekten. 1,5 sene nasıl hayatınızdan çalınmasına izin verdiniz bu şekilde

Evlenmeyi mi düşünüyorsun bide bununla. Boşuna zaman kaybı bu günlerini çok ararsın.
Kendine değer ver böyle gereksizlere değil.

Yazarken bile utandığın bir olayı ve nicelerini niye yaşamaya devam ediyorsun?

Seviyorsun, onsuz yaşayamazsın v.s. Öyle güzel yaşarsın ki hatta birkaç ay sonra geçirdiğin günlere acırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…