iyi aksamlar herkese, ben artik saglikli dusunemedigimi ve disaridan gelen bakis acilarina ihtiyacim oldugunu dusunuyorum, bu yuzden sizlere 1.5 yillik sureci ve erkek arkadasimi anlatacagim, ne dusundugunuzu bilmek istiyorum.
ben 23, erkek arkadasim 29 yasinda. 1,5 yildan fazladir sevgiliyiz. suan ikimizde okuyoruz, ikimizin okulu da 2 sene sonra bitecek ve sonrasinda evlilik dusunuyoruz ancak ; iliski boyunca yasadigimiz bazi seyler evlilik konusunda tereddut etmemi sagladi, bu seylerden bazilari,
1- iliskimizin ikinci ayinda facebook uzerinden kizin biriyle flortlesmesini gormem( cok guzelsin, kahve icelim, cok asil ve elitsin vs)
2-iliskimizin ucuncu ayinda benden once takildigi kadinin dogum gununde ona cicek yollamasi, hem de kirmizi gul. bunu da bana kendi itiraf etti, normal birseymis gibi.
3-benim dogumgunumu ise unutmasi ve hicbir hediye almamasi.
4-ben onun dogumgununde ona viski aldim, viski sevmiyormus, bunu da bana onceden soylemis fakat hatirlayamadim ve almis bulundum. bana 'ben viski sevmiyorum, abine falan var' dedi. bu beni cok kirdi, hediyeyi ne olursa olsun geri cevirmek ayip bana gore.
5-cay demlerken soylendigim icin benimle aksama kadar konusmamisligi, aramiz gayet iyiyken yemeginin yanina ekmek koymadim diye beni evden kovmuslugu var. bunlari yazarken bile utaniyorum acikcasi.
6-dogumgununu kutladigim halde, sosyal medyanin birinden bir kadina 'sen olmasan dogum gunumu kimse kutlamadi' demisligi var. bunu gorup hemen ayrilmistim. ama pisman olup, ozur diledi vs derken baristik.
7-kendisi son derece ileri goruslu biri olmasina ragmen, sanirim isine geldigi icin 'temizlik kadinin gorevidir, ben ailemden boyle gordum, daginik birsey varsa kadin toplar, ben ilerde ev isine elimi surmem' gibi cumleler kuruyor.
8-kiz bir kankasi bir dugune cagirinca 'bitliste olsa bile gelirim' ben cagirinca 'hayir, sana iyi eglenceler' dedi. ben bunun ustune de ayrildim, bir hafta aradan sonra da baristik ve benim cocukluk ettigimi, buyutulecek birsey olmadigini soyledi.
9-sokakta yururken beni sinirlendirmek icin 'off ne guzel kiz' gibi seyler soyluyor etraftaki kizlara. hatta gecen gun birisi duydu ve ben sinirimden aglamaya basladim kadikoy'un ortasinda.
10-en sonki olayimizda tost hazirlayip, cay demledim. tostlarimizi yedik, kendisi cayini da bitirdi, ben daha bir yudum almisken hadi bunlari kaldirip yika da rahat rahat icelim dedi. cayimi bitireyim oyle dedim, daha bir yudum almistim, cay keyfi yaparken bulasik yikamak istemedim. fakat yuzunu asti, ben de cay icmek neyime diyip herseyi kaldirdim. bulasiklari yikadim vs ve yuzumden dusen bin parca.
sonrasinda bunun kavgasini yaptik, o hala rahat rahat cay icecektik diyor ama bana bir insanin 'tamam cayini bitir ondan sonra' diyememesi cok tuhaf ve dusuncesizce geliyor.
bunlar aklima gelenler ve baska kucuk kucuk pek cok detay daha. gercekten ben mi cocukluk ediyorum, bunlar her iliskide olan seyler mi bilmek istiyorum. cunku kendisi benim ilk ciddi iliskim. ama ben manipule ediliyormus gibi hissediyorum. empati yapamadigini dusunuyorum. sanki surekli ayip ediyor. pek cok yonden iyi bir insan, beraber cok egleniriz de, saatlerce konusabiliriz, koruyup kollar da ama sanki bir terslik var gibi. sizlerin ne dusundugunu merak ediyorum, tesekkurler simdiden.