DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

evet doğru. ama genel olarak çok da yorgun olduğu için de kendini hazır hissetmiyor olabilir çünkü mental olarak da yorgun oluyorum demişti.
 
evet doğru. ama genel olarak çok da yorgun olduğu için de kendini hazır hissetmiyor olabilir çünkü mental olarak da yorgun oluyorum demişti.
Kendinizi kandırmayın bence. Boşuna beyninizi yoruyorsunuz. Bir erkek yorgunum, yoğunum gibi bahanelere sığınıyorsa bilin ki sizden uzaklaşmaya çalışıyordur. Gerçekten sizi hayatında isteyen erkek çeker alır sizi piyasadan bir saniye kaybetmez.
 
yoğunum demiyordu zaten mesajlaşmada hiç bir sıkıntı yoktu yazıyordu çalışırken de müsait olduğunda yazıyordu ama genel olarak yorgun oluyordu ondan bahsettim.
 
yoğunum demiyordu zaten mesajlaşmada hiç bir sıkıntı yoktu yazıyordu çalışırken de müsait olduğunda yazıyordu ama genel olarak yorgun oluyordu ondan bahsettim.
Önemi yok bi detayların, odağınızı dağıtmayın bence bunlarla. Adam iki gündür aramıyor sormuyor. Buralara konu konu açacak kadar kafanız karışmış.
Bir erkek kafanızı karıştırıyorsa sizinle ilgilenmiyordur, ilginen erkek kafa karıştırmaz.
Lütfen üç hafta konuştuğunuz adam için bu kadar kafanızı meşgul etmeyin.
 
yorumunuz için teşekkür ederim. kafam karıştı evet biraz belkide oda kafamı karıştırmak istedi bilmiyorum. ya da taktik yaptı bunu da bilemiyorum. çünkü bir dönem o istedi ben görüşmedim yani soğuk yaptım. şimdi de o ben ilgimi bayağı belli edince tersini de yapmış olabilir. tabi bilemiyorum.
 
O ne ya acele ediyorsun falan neye acele yüzük alıp kapısına mi gittiniz.Niye matah sanır ki bir kız bir kadın bu tarz olayları .Neyi bekleyeceksiniz arasın yazsın diyemi .Çok çaresiz görünüyorsunuz affedin .Belliki çok hoşunuza gitmiş fakat bence acele ediyorsun lafından sonra helede o tanımak istedi bide bulunmaz Hint kumaşı gibi bunu söyledi ben yutmam o lafı .Ya kapıya gelir görmeye yada güle güle .İpleri verdiniz bu lafın üstüne bir hareket şart bildiğin tercih edilen oldu sizde koşan yada bekleyen.Dedigim çıkacak zamanla görürsünüz.
 
bu yüzden de aslında daha çok üstüne gidip mesaj atmadım.
 
evet yani bence şu anda da belkide yazmaması bu yüzden. daha önce o görüşme teklifi çok etmişti ben soğuk yapmıştım şimdi de o aynısını yapıyor olabilir çünkü bu sefer bayağı ilgimi de belli ettim.
 
bu yüzden üstüne gidip mesaj atmadım onun atmasını bekledim.
 
Zaten bir kadın kız farketmez anlam aramaya neden niye diye sorgulamaya başladımi yeni başlayan bir şeye geçmiş olsun .Ciddiyim acele ediyorsun lafını açın.İnsan tanımak istediği insanı tanimaya doyamaz merak eder çok arar çok sorar sizinki böyle değil .Sizinki ya tutarsa bu kişiyle böyle davranarak birşey olmaz o meşgulse sizde meşgul olun.Telefonun ucunda uykusuz kalmayın işinize gücünüze gezmenize bakın canınız isterse konuşun sizde ona acele ediyorsun diyebilecek konuma gelin
 
evet ben de böyle düşündüğüm için evet kafam karıştı ama üstüne gidip arama ve yazma yapmadım.
 
Hiç yazmayın 5 adım gelsin 1 adım gidin madem acele editormuşsunuz.Beklesin orada yada hiç yazmasın
 
Balık timsah bosverin bunu mutlu etmiyorsa düşündürüyorsa siz şair olacak verem olacak değilsiniz ya . Salın suya yüzsün gitsin yani
 
Balık timsah bosverin bunu mutlu etmiyorsa düşündürüyorsa siz şair olacak verem olacak değilsiniz ya . Salın suya yüzsün gitsin yani
Bu ara da bazı konuları da o açtı bence erken olmasına rağmen biriyle vs bir şey yaşayıp yaşamadığımı sordu. Belki de bu konuda beklentisini karsilamadigim için de böyle yapmış olabilir şu an aklıma geldi.
 
bir erkek isterse 24 saat konuşsun sizinle asıl sebebini bilemezsiniz çoğu zaman.
erkek kadın ilişkisinde her zaman kıymetli olduğunuzu, aranması gereken kişi olduğunuzu, ilgi görmesi gereken taraf siz olduğunuzu unutmayın.
erkekler böyledir, çok düşünmeyin üzerine.
salın biraz, ilgisi alakası varsa arar da, sorar da, koşar da, gelir de.
siz kesinlikle bir şey yapmayın.
yazdıklarınızdan da söyleyebilirim ki samimi değil bu adam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…