- 12 Şubat 2025
- 136
- 13
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Dur şimdi bir şey yapıp şımartma daha fazla. Defalarca gelmiş şimdi evet deyince havalandıysa yürüsün gitsin zaten
Ay inşallah yazar. Tanıdığım tanıyalı sen de hep güzelsin demişti ben ona iltifat ettiğimdeHayırlısıyazarsa falan buraya yaz mutlaka
Niye böyle oldu zaten anlamadımHayırlısıyazarsa falan buraya yaz mutlaka
Allah aşkına aklamak için herseyi yazmıssınız. Tamam hoşlanmıs olabilirsiniz, yazsın istiyor olabilirsiniz ama bunu herkes bilir ki isteyen erkek ne olursa olsun yazar arar bekletmez. Beklemeyin yolunuza bakın bence yoksa üzülürsünüzKizlar dün hiç bir şey yazmadı ya bugün de uyuyordur akşama kadar uyur.
Beklemiyorum haklısınız tabi ki . Ama görüşmek isteyen bir şeyler isteyen oydu. Yani kapatırken bile iyi kapattı her de yazıyordu yani.Allah aşkına aklamak için herseyi yazmıssınız. Tamam hoşlanmıs olabilirsiniz, yazsın istiyor olabilirsiniz ama bunu herkes bilir ki isteyen erkek ne olursa olsun yazar arar bekletmez. Beklemeyin yolunuza bakın bence yoksa üzülürsünüz
Olabilir. Iyi kapatti diye gunlerce onu mu bekleyeceksiniz. Baska konustugu vardir, belki yeni baslamistir. Istese yazmasina hicbirsey engel olmazBeklemiyorum haklısınız tabi ki . Ama görüşmek isteyen bir şeyler isteyen oydu. Yani kapatırken bile iyi kapattı her de yazıyordu yani.
Bence illaki vardır tabi ki. Peki daha önce görüşelim dediğinde pek oralı olmadığım için şu an bu şekilde yapıyor olabilir mi?Olabilir. Iyi kapatti diye gunlerce onu mu bekleyeceksiniz. Baska konustugu vardir, belki yeni baslamistir. Istese yazmasina hicbirsey engel olmaz
Hoşlanan erkek, seven erkek gurur felan yapmaz. Boyle dusunerek onu icinde aklamaya calisiyorsun ama bu dusunce seni mutsuz eder. Hoslanms olabilirsin ama karsindaki pek oyle gorunmuyorBence illaki vardır tabi ki. Peki daha önce görüşelim dediğinde pek oralı olmadığım için şu an bu şekilde yapıyor olabilir mi?
Senin fikrin olumlu,onun fikri olumsuz değişmiş demek kiŞöyle biz uzun yıllardır tanışıyoruz. Daha öncesinde de gördük birbirimizi. Sadece geçen sene değil ondan öncesinde de görüşme teklifi etmişti geçen sene de aynı şekilde geçen sene düşünmedim onun biraz soğuk olduğunu düşündüm. Ama şimdi tekrar konuşmaya başlayınca tanımak istedim. Ve samimi buldum. Bu şekilde.
Karşımdakini ben de pek anlayamadım.Hoşlanan erkek, seven erkek gurur felan yapmaz. Boyle dusunerek onu icinde aklamaya calisiyorsun ama bu dusunce seni mutsuz eder. Hoslanms olabilirsin ama karsindaki pek oyle gorunmuyor
Yani oda olumlu konuşuyordu bilmiyorum tabi ki ne düşündü.Senin fikrin olumlu,onun fikri olumsuz değişmiş demek ki
Ghostlanıyorsunuz. Adamın ilgisi bitmiş gibi size. Arayıp sormayın bundan sonra önünüze bakın.Kizlar dün hiç bir şey yazmadı ya bugün de uyuyordur akşama kadar uyur.
Başkasıyla konuşuyordur.Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir şey yazmadı zaten akşam uyandı benim yazmamamın sebebi arıyim vs diye söyleyen ben olduğum için genelde onun yazmasını bekledim. kendisi balık burcu. yazmayı düşünmüyorum dengeyi de çok bozmak istemiyorum zaten arama vs yapan tarafta ben oldum. sizce neden yazmadı yani her gün günaydın vs napıyosun diye konuşuyorduk. dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana. sizce beklemeli miyim?
aslında acele vs gibi bir davranışım da yoktu. o zaten biraz yavaş ilerliyor gibiydi.Ghostlanıyorsunuz. Adamın ilgisi bitmiş gibi size. Arayıp sormayın bundan sonra önünüze bakın.
Sen biraz acele ediyorsun demesinden belliymiş, hiçbir erkek hoşlandığı kadına şu cümleyi kurmaz.
illaki konuştukları vardır yani bence.Başkasıyla konuşuyordur.
ben de anlayamadım zaten flört gibiydi her gün yazıyordu. görüldü vs atmıyordu akşamdan kalsa sabah günaydın öğlen uyandıysa tünaydın vs diyordu yani.Nedense açıkça söylemek yerine sıvışmayı tercih ediyorlar.
İşte aceleci değilsiniz, ama istemeyene her hareketiniz batar öyle diyeyim :)aslında acele vs gibi bir davranışım da yoktu. o zaten biraz yavaş ilerliyor gibiydi.
evet ama görüşmek isteyen kendisiydi. yani daha öncesindede bu şekildeydi şimdi ben de ona ilgi gösterdim belli ettim diye mi ters tepti anlamadım.İşte aceleci değilsiniz, ama istemeyene her hareketiniz batar öyle diyeyim :)
Yani amasına falan takılmayın bence artık. Olabiliyor böyle şeyler, görüşmek istemiş ama demek ki içine sinmeyen bir şey olmuş, ya da hevesi kaçmış vb.evet ama görüşmek isteyen kendisiydi. yani daha öncesindede bu şekildeydi şimdi ben de ona ilgi gösterdim belli ettim diye mi ters tepti anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?