DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Kizlar dün hiç bir şey yazmadı ya bugün de uyuyordur akşama kadar uyur.
Allah aşkına aklamak için herseyi yazmıssınız. Tamam hoşlanmıs olabilirsiniz, yazsın istiyor olabilirsiniz ama bunu herkes bilir ki isteyen erkek ne olursa olsun yazar arar bekletmez. Beklemeyin yolunuza bakın bence yoksa üzülürsünüz

Beklemiyorum haklısınız tabi ki . Ama görüşmek isteyen bir şeyler isteyen oydu. Yani kapatırken bile iyi kapattı her de yazıyordu yani.

Beklemiyorum haklısınız tabi ki . Ama görüşmek isteyen bir şeyler isteyen oydu. Yani kapatırken bile iyi kapattı her de yazıyordu yani.
Olabilir. Iyi kapatti diye gunlerce onu mu bekleyeceksiniz. Baska konustugu vardir, belki yeni baslamistir. Istese yazmasina hicbirsey engel olmaz

Bence illaki vardır tabi ki. Peki daha önce görüşelim dediğinde pek oralı olmadığım için şu an bu şekilde yapıyor olabilir mi?
Hoşlanan erkek, seven erkek gurur felan yapmaz. Boyle dusunerek onu icinde aklamaya calisiyorsun ama bu dusunce seni mutsuz eder. Hoslanms olabilirsin ama karsindaki pek oyle gorunmuyor

Senin fikrin olumlu,onun fikri olumsuz değişmiş demek ki

Kizlar dün hiç bir şey yazmadı ya bugün de uyuyordur akşama kadar uyur.
Ghostlanıyorsunuz. Adamın ilgisi bitmiş gibi size. Arayıp sormayın bundan sonra önünüze bakın.
Sen biraz acele ediyorsun demesinden belliymiş, hiçbir erkek hoşlandığı kadına şu cümleyi kurmaz.

Başkasıyla konuşuyordur.

Ghostlanıyorsunuz. Adamın ilgisi bitmiş gibi size. Arayıp sormayın bundan sonra önünüze bakın.
Sen biraz acele ediyorsun demesinden belliymiş, hiçbir erkek hoşlandığı kadına şu cümleyi kurmaz.
aslında acele vs gibi bir davranışım da yoktu. o zaten biraz yavaş ilerliyor gibiydi.

evet ama görüşmek isteyen kendisiydi. yani daha öncesindede bu şekildeydi şimdi ben de ona ilgi gösterdim belli ettim diye mi ters tepti anlamadım.
Yani amasına falan takılmayın bence artık. Olabiliyor böyle şeyler, görüşmek istemiş ama demek ki içine sinmeyen bir şey olmuş, ya da hevesi kaçmış vb.
Zaten bunun için var flört aşaması, birbirini tanıyıp uyum var mı diye bakmak için. Her ilgi gösteren sonuna kadar götürmüyor ki ilişkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…