- 12 Şubat 2025
- 247
- 27
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Neden tam balık burcu dedinizEvet tam balık burcu. Senin burcun ne ? belki burçlar tutmamıştır
Haklısınız ben de o yüzden üstüne gidip arayıp yazmadım. Daha önce biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığımı sordu daha 3 haftada bunu merak etmesi değişik değil mi bilmiyorum bana aceleci diyen kişinin bunu sorması.bir erkek isterse 24 saat konuşsun sizinle asıl sebebini bilemezsiniz çoğu zaman.
erkek kadın ilişkisinde her zaman kıymetli olduğunuzu, aranması gereken kişi olduğunuzu, ilgi görmesi gereken taraf siz olduğunuzu unutmayın.
erkekler böyledir, çok düşünmeyin üzerine.
salın biraz, ilgisi alakası varsa arar da, sorar da, koşar da, gelir de.
siz kesinlikle bir şey yapmayın.
yazdıklarınızdan da söyleyebilirim ki samimi değil bu adam
Başkasıyla ilgienmeye başladığı bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz.görüşme tekifini o yapmıştı. geçen senede yaptı ara ara yapıyordu. ben de bu sefer tanımak istedim konuşmaya başladık. o 1 kere aradı daha sonra ben aradım onu.
İlgilendikleri olabilir ama bir tane değildir o ilgilendiği sadece biraz farklı konuları daha çok düşünüyor gibi geldi bana.Başkasıyla ilgienmeye başladığı bir döneme denk gelmiş olabilirsiniz.
Benim o konulardaki fikrimi de az çok öğrenince fikir değiştirmiş de olabilir ya da belki daha çok üstüne gideyim diye bekledi bilmiyorum ben de yazmadım.İlgilendikleri olabilir ama bir tane değildir o ilgilendiği sadece biraz farklı konuları daha çok düşünüyor gibi geldi bana.
denizdeki balıkların aniden yön değiştirmesi gibi aniden fikir ve yön değiştirebilirlermiş. Bir de elinizden kayıp gider tutamazsınız denir.Neden tam balık burcu dediniz
Olabilir fikirlerinin değişken olduğunu ben de duymuştum zaten adamın amacı aşk değil gibiydi de yani bilmiyorum ama bazı konular onun için daha öncelikli gibiydi.denizdeki balıkların aniden yön değiştirmesi gibi aniden fikir ve yön değiştirebilirlermiş. Bir de elinizden kayıp gider tutamazsınız denir.
Ne gibi konular mesela? Ayrıca balık burcu olanlar alınmasın ama kurban rolünü de severler. Olmadıysa da olmadı çok önemli değil boşver. doğru düzgün tanımadığın biri için üzülmeye kafa yormaya değmez. Hayat sana değer veren insanlarla güzel. Öbür türlü çekilmez olur.Olabilir fikirlerinin değişken olduğunu ben de duymuştum zaten adamın amacı aşk değil gibiydi de yani bilmiyorum ama bazı konular onun için daha öncelikli gibiydi.
şöyle öncesinde tanışıyorduk evet ama samimi değildik konuşmamızdan 1 hafta geçtikten sonra biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı vs sordu. yaşadıysam ne derece vs onları sordu. yani 1 hafta bunun için çok erken bir soruydu bence.Ne gibi konular mesela? Ayrıca balık burcu olanlar alınmasın ama kurban rolünü de severler. Olmadıysa da olmadı çok önemli değil boşver. doğru düzgün tanımadığın biri için üzülmeye kafa yormaya değmez. Hayat sana değer veren insanlarla güzel. Öbür türlü çekilmez olur.
Kesinlikle haklısın niyeti başkaymış. Hiç düşünme uzaklaş . Uzaklaşma sebebi anlaşıldı.şöyle öncesinde tanışıyorduk evet ama samimi değildik konuşmamızdan 1 hafta geçtikten sonra biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı vs sordu. yaşadıysam ne derece vs onları sordu. yani 1 hafta bunun için çok erken bir soruydu bence.
bana da öyle geldi bence bu yüzden ilgisini çekti çünkü ben düşüncelerimi az çok belli ettim ve söyledim bence bu yüzden geri çekti kendini.Kesinlikle haklısın niyeti başkaymış. Hiç düşünme uzaklaş . Uzaklaşma sebebi anlaşıldı.
mesela o yalnız yaşıyor yani bana o sorusu biraz erken gelmişti. belki 1 ay sonra sorulabilirdi. o soruyu sormasının sebebi bence o konuya bakış açımı ögrenmekti.Kesinlikle haklısın niyeti başkaymış. Hiç düşünme uzaklaş . Uzaklaşma sebebi anlaşıldı.
Canım sencesi bencesi yok. Açıkça söylemiş aslında. Sen de tavrını belli etmişsin. İşine gelmemiş. Aşk falan yok seks partneri arıyor. Senle ilgisi yok. Yani seni sevmedi beğenmedi gibi düşünme. O başka bir frekanstaymış. Salla gitsin.mesela o yalnız yaşıyor yani bana o sorusu biraz erken gelmişti. belki 1 ay sonra sorulabilirdi. o soruyu sormasının sebebi bence o konuya bakış açımı ögrenmekti.
bunu şu cümlesinden de anlamıştım şöyle bir şey dedi diğer aktiviteler yapılır yani örneğin gezmek dolaşmak bu tarz konularda ki fikrimi sorup ögrendi aslında ve ben tavrımı belli edince de dediğiniz gibi oldu.Canım sencesi bencesi yok. Açıkça söylemiş aslında. Sen de tavrını belli etmişsin. İşine gelmemiş. Aşk falan yok seks partneri arıyor. Senle ilgisi yok. Yani seni sevmedi beğenmedi gibi düşünme. O başka bir frekanstaymış. Salla gitsin.
Diğer aktiviteler yapılır mı?bunu şu cümlesinden de anlamıştım şöyle bir şey dedi diğer aktiviteler yapılır yani örneğin gezmek dolaşmak bu tarz konularda ki fikrimi sorup ögrendi aslında ve ben tavrımı belli edince de dediğiniz gibi oldu.
yok o yüzden yazmadım ona o belkide öyle yapacağımı düşündü ama yapmadım. aynen diğer aktiviteler yapılırmış hani o konu onun için önemli onu anlamış oldum.Diğer aktiviteler yapılır mı?
Eksik olma deseydin.
Şimdi bu kadar kafa yorduğuna göre umarım hırs falan yapmazsın. Hani onu kendine aşık etmek gibi falan. Aman ha hayat dizilerdeki gibi değil.
Aynen canım uzak dur seni manipüle etmesine izin verme. İletişimde kalman ona bu yönde cesaret verebilir ben olsam sayfayı kapatırdım.yok
yok o yüzden yazmadım ona o belkide öyle yapacağımı düşündü ama yapmadım. aynen diğer aktiviteler yapılırmış hani o konu onun için önemli onu anlamış oldum.
iletişimde değiliz zaten.Aynen canım uzak dur seni manipüle etmesine izin verme. İletişimde kalman ona bu yönde cesaret verebilir ben olsam sayfayı kapatırdım.
O zaman bir tecrübe kazanmış oldun öyle bak ve yoluna devam et. İnsanlara bakış açımız yaklaşımlarımız tecrübelerle şekilleniyor. Umarım gönlüne göre biri çıkar karşına.iletişimde değiliz zaten.
Yorumunuz için teşekkür ederim.O zaman bir tecrübe kazanmış oldun öyle bak ve yoluna devam et. İnsanlara bakış açımız yaklaşımlarımız tecrübelerle şekilleniyor. Umarım gönlüne göre biri çıkar karşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?