DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Haklısınız ben de o yüzden üstüne gidip arayıp yazmadım. Daha önce biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığımı sordu daha 3 haftada bunu merak etmesi değişik değil mi bilmiyorum bana aceleci diyen kişinin bunu sorması.

denizdeki balıkların aniden yön değiştirmesi gibi aniden fikir ve yön değiştirebilirlermiş. Bir de elinizden kayıp gider tutamazsınız denir.
Olabilir fikirlerinin değişken olduğunu ben de duymuştum zaten adamın amacı aşk değil gibiydi de yani bilmiyorum ama bazı konular onun için daha öncelikli gibiydi.

Olabilir fikirlerinin değişken olduğunu ben de duymuştum zaten adamın amacı aşk değil gibiydi de yani bilmiyorum ama bazı konular onun için daha öncelikli gibiydi.
Ne gibi konular mesela? Ayrıca balık burcu olanlar alınmasın ama kurban rolünü de severler. Olmadıysa da olmadı çok önemli değil boşver. doğru düzgün tanımadığın biri için üzülmeye kafa yormaya değmez. Hayat sana değer veren insanlarla güzel. Öbür türlü çekilmez olur.

şöyle öncesinde tanışıyorduk evet ama samimi değildik konuşmamızdan 1 hafta geçtikten sonra biriyle bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı vs sordu. yaşadıysam ne derece vs onları sordu. yani 1 hafta bunun için çok erken bir soruydu bence.

Kesinlikle haklısın niyeti başkaymış. Hiç düşünme uzaklaş . Uzaklaşma sebebi anlaşıldı.

mesela o yalnız yaşıyor yani bana o sorusu biraz erken gelmişti. belki 1 ay sonra sorulabilirdi. o soruyu sormasının sebebi bence o konuya bakış açımı ögrenmekti.
Canım sencesi bencesi yok. Açıkça söylemiş aslında. Sen de tavrını belli etmişsin. İşine gelmemiş. Aşk falan yok seks partneri arıyor. Senle ilgisi yok. Yani seni sevmedi beğenmedi gibi düşünme. O başka bir frekanstaymış. Salla gitsin.

bunu şu cümlesinden de anlamıştım şöyle bir şey dedi diğer aktiviteler yapılır yani örneğin gezmek dolaşmak bu tarz konularda ki fikrimi sorup ögrendi aslında ve ben tavrımı belli edince de dediğiniz gibi oldu.

Diğer aktiviteler yapılır mı?
Eksik olma deseydin.
Şimdi bu kadar kafa yorduğuna göre umarım hırs falan yapmazsın. Hani onu kendine aşık etmek gibi falan. Aman ha hayat dizilerdeki gibi değil.

yok
Diğer aktiviteler yapılır mı?
Eksik olma deseydin.
Şimdi bu kadar kafa yorduğuna göre umarım hırs falan yapmazsın. Hani onu kendine aşık etmek gibi falan. Aman ha hayat dizilerdeki gibi değil.
yok o yüzden yazmadım ona o belkide öyle yapacağımı düşündü ama yapmadım. aynen diğer aktiviteler yapılırmış hani o konu onun için önemli onu anlamış oldum.

yok

yok o yüzden yazmadım ona o belkide öyle yapacağımı düşündü ama yapmadım. aynen diğer aktiviteler yapılırmış hani o konu onun için önemli onu anlamış oldum.
Aynen canım uzak dur seni manipüle etmesine izin verme. İletişimde kalman ona bu yönde cesaret verebilir ben olsam sayfayı kapatırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…