- 12 Şubat 2025
- 136
- 13
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
duygusu zaten yoktu yani flörttü beğenisi ve ilgisi vardı. ciddi olduğumu belli eden bir davranışta da bulunmadım.Bunun bir çok nedeni var. Sizin ciddi olduğunuz görünce kedisi ciddi ilişki istemediği için kendini geri çekilmiş olabilir. Yada duyguları çok yoğun değildir.
Başkası vardır şu dönemde kimseye güven yok malesef.Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir şey yazmadı zaten akşam uyandı benim yazmamamın sebebi arıyim vs diye söyleyen ben olduğum için genelde onun yazmasını bekledim. kendisi balık burcu. yazmayı düşünmüyorum dengeyi de çok bozmak istemiyorum zaten arama vs yapan tarafta ben oldum. sizce neden yazmadı yani her gün günaydın vs napıyosun diye konuşuyorduk. dün böyle ne düşünüyorsun vs diye şey yapınca sohbet ediyoruz muhabbet ediyoruz gibi bir cümle kurdu. sen biraz acele ediyorsun gibi bir şey de dedi aslında hiç böyle bir davranışım olmadı. beni manüpüle etmeye çalıştı gibi geldi bana. sizce beklemeli miyim?
olabilir tabi bilemem.Başkası vardır şu dönemde kimseye güven yok malesef.
duygusu zaten yoktu yani flörttü beğenisi ve ilgisi vardı. ciddi olduğumu belli eden bir davranışta da bulunmadım.
benden mi bekliyor acaba diye bile düşündüm.O zaman bosverin. Kedisi ararsada normal bir şekilde konuşursunuz.
Kız valla terlikle dövecem hee... Takma kafana, üzerine düşme abla tavsiyesi. Üzülen sen olursun umursama ben hiç iyi enerji almadım.zaten mesela dün 1 saat geç uyudu telefonda konuştuk diye bunlardan yana sıkıntı yok yazıyor mesaj atıyor cevap veriyordu. yani yoğunum yazamadım diye bir şeyi yoktu. sadece arama gibi huyu yoktu. mesaj konusunda sıkıntı yoktu yazıyordu sohbet ediyorduk. örnek veriyorum uyanınca yazıyordu akşam vs. dün de kapatırken gayet iyi kapattı. anlayamadım o yüzden.
yorumlarınız için teşekkür ederim. nasıl bir enerji aldınız?Kız valla terlikle dövecem hee... Takma kafana, üzerine düşme abla tavsiyesi. Üzülen sen olursun umursama ben hiç iyi enerji almadım.
sizce yazacak mı yani?yorumlarınız için teşekkür ederim. nasıl bir enerji aldınız?
Ghostlamıs senden daha iyi oldugunu dusundugu biriisne gitmistirhayır her gün konuşuyorduk telefonda da ilk konuşumuz değildi ki. bir mesafeli bir değil gibiydi. manipüleyi yaparız ederiz belki yarın şeklinde konuştuğu için dedim. telefonu kapatırken de öpüyorum kendine dikkat et konuşuruz yine şeklinde kapattı.
ghostlamak değil bu bence.Ghostlamıs senden daha iyi oldugunu dusundugu biriisne gitmistir
Bak şimdi güzelim sana net net yazamasam bile bu kutsal mesleği heba eden bir çok yeni yetme polis var. Bunların hepsi aynı davranışı sergiler, istisnalar elbet var ama genel manada böyleler. Üniformanın gazıyla çok hızlı yaşıyorlar.yorumlarınız için teşekkür ederim. nasıl bir enerji aldınız?
o yeni değil ama yazmayı düşünmüyorum. o yüzdende ondan bekliyorum. yani her gün konuşuyorduk sonuçta.Bak şimdi güzelim sana net net yazamasam bile bu kutsal mesleği heba eden bir çok yeni yetme polis var. Bunların hepsi aynı davranışı sergiler, istisnalar elbet var ama genel manada böyleler. Üniformanın gazıyla çok hızlı yaşıyorlar.
O yüzden kendini ayak altı etme, arama ve yazma. Şu an kafanda soru işaretleri var biliyorum ama sonuç olarak düşünmene bile değmez. Seni gerçekten isteyen birisi sana bunları düşündürtmez.
bir çok kezde o teklif etti görüşmek için. geçen senede etmişti aynı şekilde.o yeni değil ama yazmayı düşünmüyorum. o yüzdende ondan bekliyorum. yani her gün konuşuyorduk sonuçta.
İçinde aklayıp durma şu adamı. Sal gitsin daha yaşın kaç? Genceciksin çalışıyorsan kariyerine odaklan onlar gelir bulur zaten seni. Seçilmez, seçersin canım benim.o yeni değil ama yazmayı düşünmüyorum. o yüzdende ondan bekliyorum. yani her gün konuşuyorduk sonuçta.
bir arkadaşımda aynı yorumu yaptı. sanki sen onunla görüşmek istiyorsun onun peşinden koşuyorsun gibi olacak dedi. bence aramamalıydın da dedi yani o demeliydi arıyim vs diye de. dengeyi bozmamak gerek dedi. aynı yorumlarda bulundu. manipüle konusuda şöyleydi yani örnek veriyorum bir konu hakkında konuşurken belki yarın diyeceğim ya da akşam diyordu. o yüzden manipüle ediyor gibi gelmişti.İçinde aklayıp durma şu adamı. Sal gitsin daha yaşın kaç? Genceciksin çalışıyorsan kariyerine odaklan onlar gelir bulur zaten seni. Seçilmez, seçersin canım benim.
Aklın yolu bir çünkü. O yüzden sal gitsin diyeceklerim bu kadar.bir arkadaşımda aynı yorumu yaptı. sanki sen onunla görüşmek istiyorsun onun peşinden koşuyorsun gibi olacak dedi. bence aramamalıydın da dedi yani o demeliydi arıyim vs diye de. dengeyi bozmamak gerek dedi. aynı yorumlarda bulundu. manipüle konusuda şöyleydi yani örnek veriyorum bir konu hakkında konuşurken belki yarın diyeceğim ya da akşam diyordu. o yüzden manipüle ediyor gibi gelmişti.
pek sizce yine yazıp bir teklifte bulunur mu ? ya da yazar mı ? bununla ilgili düşüncenizi de merak ettim.Aklın yolu bir çünkü. O yüzden sal gitsin diyeceklerim bu kadar.
Erkekler daha tezcanlıdır. Bunlar olacaksa zaten bunu yapardı. Boşta kalınca belki teklif eder fakat karşılık mı vereceksiniz? Vermeyin.pek sizce yine yazıp bir teklifte bulunur mu ? ya da yazar mı ? bununla ilgili düşüncenizi de merak ettim.
pek tezcanlı değil. tam tersine daha yavaş yani öyle ağırdan gidiyor. mesela canımlı cicimli de pek konuşmazdı. arada canım güzellik vs diyordu ama sürekli değil mıç mıç değildi.Erkekler daha tezcanlıdır. Bunlar olacaksa zaten bunu yapardı. Boşta kalınca belki teklif eder fakat karşılık mı vereceksiniz? Vermeyin.
Mevzu canımlı cicili konuşması değil. Zaten en baştan vıcık vıcık olandan kaçmalı insan. Mevzu aramaya, yazmaya, görüşmeye daha fazla gayret gösterir. Sen yazmasan veya aramasan merak eder.pek tezcanlı değil. tam tersine daha yavaş yani öyle ağırdan gidiyor. mesela canımlı cicimli de pek konuşmazdı. arada canım güzellik vs diyordu ama sürekli değil mıç mıç değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?