DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Bunun bir çok nedeni var. Sizin ciddi olduğunuz görünce kedisi ciddi ilişki istemediği için kendini geri çekilmiş olabilir. Yada duyguları çok yoğun değildir.
duygusu zaten yoktu yani flörttü beğenisi ve ilgisi vardı. ciddi olduğumu belli eden bir davranışta da bulunmadım.

Başkası vardır şu dönemde kimseye güven yok malesef.

Kız valla terlikle dövecem hee... Takma kafana, üzerine düşme abla tavsiyesi. Üzülen sen olursun umursama ben hiç iyi enerji almadım.

Ghostlamıs senden daha iyi oldugunu dusundugu biriisne gitmistir

yorumlarınız için teşekkür ederim. nasıl bir enerji aldınız?
Bak şimdi güzelim sana net net yazamasam bile bu kutsal mesleği heba eden bir çok yeni yetme polis var. Bunların hepsi aynı davranışı sergiler, istisnalar elbet var ama genel manada böyleler. Üniformanın gazıyla çok hızlı yaşıyorlar.

O yüzden kendini ayak altı etme, arama ve yazma. Şu an kafanda soru işaretleri var biliyorum ama sonuç olarak düşünmene bile değmez. Seni gerçekten isteyen birisi sana bunları düşündürtmez.

o yeni değil ama yazmayı düşünmüyorum. o yüzdende ondan bekliyorum. yani her gün konuşuyorduk sonuçta.

o yeni değil ama yazmayı düşünmüyorum. o yüzdende ondan bekliyorum. yani her gün konuşuyorduk sonuçta.
İçinde aklayıp durma şu adamı. Sal gitsin daha yaşın kaç? Genceciksin çalışıyorsan kariyerine odaklan onlar gelir bulur zaten seni. Seçilmez, seçersin canım benim.

İçinde aklayıp durma şu adamı. Sal gitsin daha yaşın kaç? Genceciksin çalışıyorsan kariyerine odaklan onlar gelir bulur zaten seni. Seçilmez, seçersin canım benim.
bir arkadaşımda aynı yorumu yaptı. sanki sen onunla görüşmek istiyorsun onun peşinden koşuyorsun gibi olacak dedi. bence aramamalıydın da dedi yani o demeliydi arıyim vs diye de. dengeyi bozmamak gerek dedi. aynı yorumlarda bulundu. manipüle konusuda şöyleydi yani örnek veriyorum bir konu hakkında konuşurken belki yarın diyeceğim ya da akşam diyordu. o yüzden manipüle ediyor gibi gelmişti.

Aklın yolu bir çünkü. O yüzden sal gitsin diyeceklerim bu kadar.

Erkekler daha tezcanlıdır. Bunlar olacaksa zaten bunu yapardı. Boşta kalınca belki teklif eder fakat karşılık mı vereceksiniz? Vermeyin.
pek tezcanlı değil. tam tersine daha yavaş yani öyle ağırdan gidiyor. mesela canımlı cicimli de pek konuşmazdı. arada canım güzellik vs diyordu ama sürekli değil mıç mıç değildi.

pek tezcanlı değil. tam tersine daha yavaş yani öyle ağırdan gidiyor. mesela canımlı cicimli de pek konuşmazdı. arada canım güzellik vs diyordu ama sürekli değil mıç mıç değildi.
Mevzu canımlı cicili konuşması değil. Zaten en baştan vıcık vıcık olandan kaçmalı insan. Mevzu aramaya, yazmaya, görüşmeye daha fazla gayret gösterir. Sen yazmasan veya aramasan merak eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…