- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53

Ben şuan yeni bir ortama girdim kendimi kullandirmamaya karsi asiri bi duyarliligim varki yasadigim olaylar: benimle ayni konumda olan insanlar is buyurmaya calisiyo bazen (yapmasamda sinrim bozuluyo ben yeniyim diye boyle yapmaya çalışmaları), yada ivir zivir isler bana kaliyo hatta kimsenin istemedigi farkli sehirdeki bi göreve ben gidicem ben tamamen isteksiz degildim gerci. Özel hayatimdada bir kisiye bagli kaldim uzun zamanlardir. Ve ona karsi hissrttigimde suan; sanki çevresinde kimse yokken hayati yolunda gitmezken benimle konusuyo gibi düşüncelere girdim. Benden kotu sekilde ayrilmisti sonrasinda kac kere konussakta kendini anlatsada izi gecmiyo sanirim ona kirginligim vs. Onu seviyorum kopamıyorum uzakta olsada konusmasakta hep icim onu bekliyo baskasiyla konusmayi denemiyorum bile. Ailesel acıdansa su siralar tahammulum az suclama modundayim üzülüyorum yine arkamızda destegimiz buyuklerimiz olmadi yanliziz diye. Arkadaslarim burda kalmadi bi ajitasyon yanlizlik modundayim. Hep bi kurban moduna sokuyorum kendimi, ust üste bunlari dusunup. Halbuki biri yolunda giderken boyle olmuyorum. Isler bozulunca kombo sanki hepsi bozuluyo Bu konulari okuyup ilgilendigim icin farkindayim biseylerin fakat zaman zaman bu dipsiz kuyulara düşmekten alıkoyamıyorum kendimi.
Genc yasimda dunyada hissedebilcem guzel hisleri yaşamak istiyorum, canli mutlu sevgiyle neşeyle... hep boyle degildim bu arada yasadigim olumsuz olaylarla boyle olmaya basladi zaman zaman, hayir yani mutluyken isler yolundaykende enerjisi yüksek bi insanim gulerim guldururum havai derler o modlarimdayken. Çözüm önerisi olan var mi olumlama mi yapmaliyim cümlelerim ne olmali
Son düzenleme: