• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugün ilkbahar ekinoksu baharın ilk günüymüş, ben yarın zannediyordum gece-gündüz gibi biz de enerjimizi eşitleyelim dengeleyelim, güzel bir meditasyon :KK37:

Mutluluk Meditasyonu - Burcu Çağlayan

Su olduğunu düşün...
Özgürsün... Gökyüzü rengindesin... Serinsin. Gökyüzü üstünde süzülüyor. Bulutlar topak topak... Su gibi dalgalanıyor ve salınıyorsun. Çakıl taşlarının arasından süzülüyorsun, sonra çekiliyorsun. Huzurlusun. Martılar cıvıldaşıyor, duyuyorsun. Sonsuzsun, ufuk çizgisisin, derinsin, berraksın. Mavi olduğunu düşün. Bırak kendini, kendi maviliğine...

Rüzgar olduğunu düşün...
Eserken selam verdiğini... Ağaçlara, yapraklara, çimenlere... Bir yerden geri döndüğünde, havalandırdığını düşün toprağı, yaprakları ve yaşamı... Bir çocuğun yüzünden makas aldığını düşün. Bisikletin arkasından güç ver bir diğerine... Kuşlarla beraber yol al... Ilıksın, hafifsin... İstediğin her yere varırsın. Es şimdi özgürce...

Toprak olduğunu düşün...
Sereserpe... Ağaçların sana kökleriyle nasıl sarıldığını gör... Dinginsin. Bereketlisin. Büyütürsün, Sevgiyle çoğaltırsın. Toprak olduğunu düşün. Bacaklarınla, kollarınla, tüm gövden ile... Sereserpe... Uzan gönlünün büyüklüğünce...

Yağmur olduğunu düşün...
Her damlada temizlediğini... Her damlada, rahatladığını, azaldığını ve gitmesi gerekenleri bıraktığını... Camlardan süzüldüğünü düşün... Yollardan aktığını... Yapraklara damladığını... Huzursun. Yağarken, bırak... Bırak ki, içindeki gökkuşağının temizlensin renkleri...

Güneş olduğunu düşün...
Baktığın her yere ışık dağıttığını, aydınlattığını... Sıcacıksın. Sana döner çiçekler... Isıtırsın, güçlendirirsin, yaşatırsın. Sıcacık sarıldığını düşün herkese ve herkesle beraber kendini de kucakla...

Sevgi olduğunu düşün...
Şifa gibi... Kime dokunsan, kime baksan, kime bir şey söylesen herkesi şifalandırdığını... Tebessüm eden çocukların yüzünde, kahkahaların arasındasın, ellerinin içinde, dokunduğun her yerdesin. Sözcüklerin içine serpiştirilirsin. Öpücüklerle çoğaltılırsın. Göz göz gelişlerde sessiz anlaşmasın. Özlemin içindesin. Adımların arasındasın. Hayatın her yerinde, insanların gönüllerindesin. Nefes alıp, verirsin. Sen Sevgisin.
....

Toprak büyütür, çoğaltır.
Bazen rüzgar esebilir ve yağmur yağar azalırsın belki biraz...
Ama mutlaka Güneş açar.
En önemlisi Sevgi her zaman şifalandırır.
Sen, sevgi ol.
Toprağı yeşert, güneşi doğur, rüzgar ol es gönlünce...
Yağmur ol damla damla ve gökkuşağının tüm renklerine bürün sonra...
Nefes al... Nefes ver..
....

Chandler Bing Chandler Bing teşekkürler canim geçmişi beğenip benide tekrar uygulamam icin teşvik ediyorsun unutmuşum ne muhtesem istekler gercek oldu gerceklesti kim bilir 🤩🥰 bu ekinoksta yapalim bu meditsayonu 🥳😎🌈💃

Chandler Bing Chandler Bing teşekkürler canim geçmişi beğenip benide tekrar uygulamam icin teşvik ediyorsun unutmuşum ne muhtesem istekler gercek oldu gerceklesti kim bilir 🤩🥰 bu ekinoksta yapalim bu meditsayonu 🥳😎🌈💃

Okurken bile içim sıcacık olmuştu. Ekinoksta yapacağım mutlakaa. Bu paylaşım için çok teşekkürler 😍 Sahra- Sahra-

Ya ya ya çok teşekkür ederim verdiginiz geri bildirimler için :halay::KK36:
Şimdi size başka bir şehir enerjisiyle,hatta yeni çıktığim muhteşem bir antik kentin enerjiyle yazayım.
umutluyum- umutluyum- meditasyona başlamadan önce bir şükür dalgasına girebilirsin. Ben öyle yapıyorum, güzel bir şükür listesi çıkariyorum. Yazıyorum yani bol bol. Önceden sadece bu şekilde meditasyona girerdim, ama o zamanlar çok kolaydı çünkü işlerim çok hafifti, hemen odaklanabiliyordum.
Ama işlerim çoook yogunlasip bir de üzerine enerjimi etkileyen durumlar çıkınca artık geliştirmek zorunda kaldim odağimi , tabi bir de okudukca,araştirdikca, hatta bununla ilgili kurs bile aldım. Iyiki de olmuş umutluyum- umutluyum- özelden yazdigin mesajda "mutluluk deryasına tutuldum, bu kadar mutlu olmaktan korktum" demiştin hatirliyor musun? İşte burda senin de bir üst levele çikman gerektigini soyleyen bir işaret, ego devreye girmeye baslamiş. İşte bu isaretlerden sonra çakraları çalıştıran güzel bir dansa başladım. Çünkü zihinle bilinç arasında ara bellek görevi gören epifizi yani 3. göz çakrasini çalıştiracak olan kısma ulaşmam gerektigini farkettim. İşte tüm sır bu arada. Epifiz bezi ara belleğe ( bir bellek, bir cd gibi) ne sunuluyorsa yani meditasyonla yaptigimiz imajinasyon oraya işleniyor ve burada gerçek mi degil mi hiiç ayırt etmiyor. Zaman-mekan-para gibi yargılarınıza göre şemalariniza uygun şekilde, egoyu ürkütmeyecek şekilde başlıyor hayatınız ağlar kurmaya. Tabi işin en güzel kısmı ne biliyor musunuz tüm bunları epifiz bezi fraktallar,örgüller oluşturuyor. Aynı örgüye, fraktal madde aleminde de oluşturmaya başliyor, hem de zihinlerde,maddelerde veee eşleme gerçekleşince madde aleminde realitenizde yaşamaya başliyorsunuz. Belli bir meditasyon seviyesinden, yüksek frekanstan sonra hem fraktal oluşturup hem de artik o fraktallari başkalarina aktarabiliyorsunuz. İşte şifacılık, başkalarına dua etme,enerji aktarma burada başlıyor topikcanlarım. Eveeeet topikcanlarim bu harika eşsiz bilgiler benden size sürprizzz; hem maddi hem manevi alan açiyorum. Evet sizleri fraktallarima ortak ediyorum, sizlerin araciligi ile pek çok kisiye muhtesem fraktallari yayiyorum :KK36::KK6::KK200:

Not: Denemedigim, araştırmadığım üzerinde 2 yıldan fazla durmadigim şeyleri sizinle paylaşmak içimden gelmiyor; çûnkü içselleşmemiş oluyor, yavan duruyor. Sizinle paylaşıyorsam ben demekki o esnada daha yüksek frekansli alanlarda çalışıyorum; zaten anlamışsınızdır. Çoook çok eskilerden bahsediyorum bu aralar.
Ama harika bir şey söyleyim mi sevgi enerjisi artık çoook çook yüksek, korkular illuzyonlar son demlerini yaşıyor insallah.
Tüm bu düzene sonsuz şükür Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir:KK200::KK49::dua:

Son düzenleme:
Bugün zamanla ilgili konuşmak istiyorum...
"Teknoloji ilerledi, ulaşım hızlandı zaman da hızlandı", "eskiden daha yavaş geçerdi şimdi hızlı akıyor"..vs. Bunların anlamsız olduğunu düşünürken aşağıdaki yazıya rastladım :

"Zaman bir gerçek değil, bir algıdır. Yani biz onu kovaladıkça kaçar, biz yavaşladıkça o da yavaşlar.
Her şey zaman kavramının soyut ve öznel olduğunu kabul etmekle başlıyor. Gerçekten daha uzun yaşamış gibi hissetmek için yapmamız gereken tek şey; daha az acele etmek!"

Teknolojiyle, günümüzle ilgisi yok aslında. Algımızla ilgili. Meşgul olup, daldan dala atladığımız, zamanım az, zaman hızlı geçiyor, geç kalıyorum, yapmak isterdim ama zamanım yok dediğimiz için zaman hızlı akıyor.

Bundan sonra düşüncelerimde dahi bunun aksini söyleyeceğim. Sakinim, zamanım bol , istediklerimi yapacak kadar, dinlenecek kadar zamanım oluyor hep, sukunet ve huzur içindeyim. Andayım. 😚😚💖💖🤸‍♀️🤸‍♀️

Ben uzunca bir suredir ya sekur esmasini yapiyorum ara ara mesela 100 tane ya sekur okuyorum sonra bir sey icin dua ediyorum sonra tekrar ya sekur esmasi yapiyorum ama sonradan kafamda sorular olustu.Bir sure ara vermeli miyim?yoksa vermemeli miyim acaba?
Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Bugün zamanla ilgili konuşmak istiyorum...
"Teknoloji ilerledi, ulaşım hızlandı zaman da hızlandı", "eskiden daha yavaş geçerdi şimdi hızlı akıyor"..vs. Bunların anlamsız olduğunu düşünürken aşağıdaki yazıya rastladım :

"Zaman bir gerçek değil, bir algıdır. Yani biz onu kovaladıkça kaçar, biz yavaşladıkça o da yavaşlar.
Her şey zaman kavramının soyut ve öznel olduğunu kabul etmekle başlıyor. Gerçekten daha uzun yaşamış gibi hissetmek için yapmamız gereken tek şey; daha az acele etmek!"

Teknolojiyle, günümüzle ilgisi yok aslında. Algımızla ilgili. Meşgul olup, daldan dala atladığımız, zamanım az, zaman hızlı geçiyor, geç kalıyorum, yapmak isterdim ama zamanım yok dediğimiz için zaman hızlı akıyor.

Bundan sonra düşüncelerimde dahi bunun aksini söyleyeceğim. Sakinim, zamanım bol , istediklerimi yapacak kadar, dinlenecek kadar zamanım oluyor hep, sukunet ve huzur içindeyim. Andayım. 😚😚💖💖🤸‍♀️🤸‍♀️
Einstein zaman bir illüzyon der. Hiç farkettiniz mi bir şeyi aynı saatte yapınca hep o saate onu yapmak istiyorsunuz. Aynı saatte yemek yediginizde yemediginizde kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Mesela orucun ilk gunleri çok zor geciyor bağırsaklariniz bile tepki gösteriyor ilk başta, sonra alışıyorsunuz cok kolaylasiyor. Oruç sonrası tekrar.
Hiçbir kalıbın hiçbir şemanın olmadigi eski dönemlerde hava üst üste aynı mevsim olduysa,aynı sıcaklik olduysa; aynı meyve aynı sebzeler olduysa ve demişlerse hatta kayda geçmişlerse kendilerince artık 4 mevsim var 12 ay var diye; beklentiye de girdilerse eminlerse ve evren bu beklentiyi tabiki de boşa çıkarmamışsa çok çok çok eski dönemlerde.
Bizlerde kalıplarımız kadar uzaksak beklentilerimize, isteklerimize :KK200::dua::KK49::KK36:

Sonsuz şükürler olsun Yüce Yaradana bu kadar muazzam bir evren yarattığı için, sürekli gelişen genişleyen bir evrendeyiz🥰💫
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir 🥰🙏❤❤

Bu aralar favori esmam farkettiyseniz Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir; meditasyonlarimin,enerjimin arttigi zamanlarda hücrelerimden bu esmaların dalgalari sarar. Tabi ben çok sonra farkederim dilime doladigimi.

Ya Halık: Yaratmaya gücü yeten.
Ya Bari: Düzenleyen ve kusursuz hale getiren.
Ya Musavvir:Onu süsleyen, güzelleştiren en harika şeklini veren.

İmajinasyonumuzu yaratan, düzenleyen kusursuz hale getiren ve sonra da onları süsleyip güzelleştiren kısacası 3. çakrayı aktive eden esma kesinlikle budur. Tüm gelen ilhamlara şükürler olsun. Artık daha fazla katkı olmak istiyorum sizlere; bunlardan daha güzel daha harika neler var; aklımdan dahi geçirmedigim sevgili evrencim???

S sirimsine içinden nasıl geliyorsa öyle devam etmelisin. Bu bana gelmiyor dersen gelmez gerçekten; enerjiyi takip etmelisin mutlaka.Bir de esmaların mutlaka anlamlarina bakın, ne için okunur ne kadar okunur. Bu sevgi mi diye sorun hatta her şey için acaba mı dediginiz her şey için.

Bu aralar favori esmam farkettiyseniz Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir; meditasyonlarimin,enerjimin arttigi zamanlarda hücrelerimden bu esmaların dalgalari sarar. Tabi ben çok sonra farkederim dilime doladigimi.

Ya Halık: Yaratmaya gücü yeten.
Ya Bari: Düzenleyen ve kusursuz hale getiren.
Ya Musavvir:Onu süsleyen, güzelleştiren en harika şeklini veren.

İmajinasyonumuzu yaratan, düzenleyen kusursuz hale getiren ve sonra da onları süsleyip güzelleştiren kısacası 3. çakrayı aktive eden esma kesinlikle budur. Tüm gelen ilhamlara şükürler olsun. Artık daha fazla katkı olmak istiyorum sizlere; bunlardan daha güzel daha harika neler var; aklımdan dahi geçirmedigim sevgili evrencim???

S sirimsine içinden nasıl geliyorsa öyle devam etmelisin. Bu bana gelmiyor dersen gelmez gerçekten; enerjiyi takip etmelisin mutlaka.Bir de esmaların mutlaka anlamlarina bakın, ne için okunur ne kadar okunur. Bu sevgi mi diye sorun hatta her şey için acaba mı dediginiz her şey için.

Paylaştığım resmin detaylarına bakar mısınız? Bir duvar resmi aslında. Ortada kafasında göz olan insan var. Göz 3. göz; insanın etrafinda kabile reisleri var, kuru kafalar var. Kalıplardan çıkmak istiyor 3. göz ile imajinasyon yapıyor ve bir dünya vizyonluyor, vizyonun içindekine dikkat ettiniz mi? Özgürlük heykelinin simgesi, özgürlük hayal ediyor . Daha önce kızılderili ülkesi olan yer artık Amerika oluyor.
Fraktallara ,desenlere dikkat edin lütfen nasıl da harikalar değil mi? Çünkü o kadar çok baskı altında kalmış ki zıt enerjilerden gelen muhteşem pozitif vizyonun enerjisi bu harika dalgaların sahibi bu fraktalları var etmiş veeee sonuç ortada Amerika.
Evetttt hadi o zaman, yeterince zıt enerjilere sahibiz 2 3 yıldır corona, savaşlar,ekonomi... derken bence artık zamanı geldi benim güzeller güzeli alandaşlarım. Bizler her şeyin en iyisine en güzellerine layığız; çünkü bizi yaratan eşsiz,yegane ve mükemmel yaratmış 🙏🥰🥰

Eklentiler

• 05.webp
    05.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 73
Günaydınnnn topikcanlarım,
Muhteşem bir başak dolunayının etkisindeyiz. Başak demek titiz bir şeklide temizlik demek, habire bilinçaltımla çalıştım ;kazı yaptım, sorular sordum, cevapları aldım. Yenileri ile değiştiriyorum filan.
Bir yerde denk geldim hala pozitif enerjinin,düşünmenin işe yarayıp yaramadigini sorguluyorlar. Pozitif düşünme bilinenin aksine kolay bir şey değildir, hele de negatif bir ortamdaysa ve öyle bir ortamda büyüdüyse. Ego bizi tehlikelerden koruma maksadıyla sürekli negatife çeker, değişiklik istemez; bir kere kök çakrada yılan gibi kıvrılarak,ortaya çöreklenir. Çöreklenir ki taç çakra icatlar çıkarmasın!!!
İlkel benliğinde yaşasın korkularıyla,konfor alanından zaten çıkmasın.
Yepyeni bakış açıları gerekir pozitif düşünme için, sürekli yeni yeni şemalar açmak lazım ki yeni nöronlar gelişsin. Yoksa yine kısır döngüye girer zihin ve bu pozitif düşünce hiç işe yaramıyor der. Amerika' da katıldığım pozitif düşünce toplantılarında her yaştan insanları görmek beni çok mutlu etmişti; proje döngüsü gibi bir planda anlatıyorlar, örneklerle, çözüm önerileriyle etkiliyeci şekilde yol gösteriyorlardı. Evet böyle de bir şey varmış, bir de bu şekilde yaklaşayım demekle bile alışılmışın dışına çıkılmış oluyor; farklı tepkiler farklı sonuçlar doğuruyoru izah diyorlardı. Dedim ki o zaman ülkemde de bir 30 yıl sonra böyle olur herhalde; bizde hala toplum baskısı var; sosyal medyanin etkisi ile daha da çok belirginleşti. İzahı olmayan şeyin mizahı olur diyorlar ya evet bizde salt para kazanma gayesiyle meslek edinenler, izah edemediklerinden ciddiye alınmıyorlar ve mizaha dönüşüyor işte. Daha ilk başlarda, 6 7 yıl önce, burada yazarken ülkeden tek dikkate aldigim kişi Nil Gün'dü demiştim. Ona birkaç kişi eklendi ama onlarda çok bilindik kişiler değil zaten. İçselleştirmeden, yaşamadan, kendisinden başka kişilere açık açık örnek olamayan kişileri hiç dikkate almayın nacizane. Bilgi her yerde var, facebookta, instagramda,youtube da,pinterestte neler var; kopyala kopyala yapıştır. Enerjisi öyle mi ama??? Ben bunları yazarken iç sesimi duyuyorum mesela, iç yönlendirme alıyorum. İletişimin 3 ögesi vardır; kaynak,alıcı ve kanal.Kaynak benim, alıcı burada okuyanlar, kanal ise bu forum. Enerji bu ağdan devam ediyor; içeride ne varsa dışarıya da o yansıyor. Tamam alıyorsan kopyalıyorsan bile kaynak göster ki insanlar gerçek enerjiye ulaşsınlar, bak gör o zaman ilhamlar,enerjiler sana nasıl akıyor!!!
Yıllar yıllar önce mağaralara işlenen örüntülere kendi enerjilerini yüklediler kalıpların olmadığı, enerjilerin saf olduğu dönemlerde anlamlandırdılar,çalıştırdılar da enerjiyi...Doğal taşlar gibi, çoook etkili dualar gibi,...Kolektife indirmeyi başardılar. Plasebo etkisi yani, ama gerçek plasebo enerji yüklü : ))))

Aslında paylaşmak istedigim çok bağlanti var; ama zaman-mekan algımı genişletmeliyim. Gereksinim duyduğum şey bu aralar. Matamatik okudum,pedagojik formasyon sayesinde eğitim psikolojisine daldım,sosyoloji okudum. Profesyonel yani iş anlamında mülteciler, savunmasız-incinebilir gruplar,antik çağ eserleri-müze-iklim değişikliği...ile ilgilendim hala da ilgileniyorum zaten; çok şükür evren materyali sağlam tutuyor sürekli genişleyen bir evren sunuyor ama ben daha mümkünlüğü- olabilirligi görüyorum; canım canım evren muazzam olay örüntülerini daha da açık tutsan; yol haritamı daha görünür kılsan neler mümkün olurdu; kimlerle hangi yollar aracılığı ile muazzam yüksek enerjiler paylaşırdım???

Sorular sorular o kadar sihirli ki💫💫🙏🤗

Son düzenleme:
Selamlar topikcanlarım...Hayatımın en önemli dönümlerini burda paylaşırım genelde üstü kapalı da olsa. Bu dönümler inanılmaz enerji yoğunluğum olur, enerjiyi takip ederim ve bu enerjiyi sizinle paylaşma gereği duyarım :KK50:

Yine öyle bir dönemdeyim ama bu dönem hem yeni bir yılın başı hem de jüpiterin balıkte seyrettiği bir dönem. Jüpiter şans gezegeni ve en sevdiği konumda balıkta. Ve benim jüpiterde balıkta hem de retro. Retrolar diğer gezegenlerde olumsuz sayılırken jüpiterde tam tersi etki yapıyormuş. Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek; biliyoruz ki içsel-zihinsel değişim olmadan dışarıyı değiştiremiyoruz. Sadece düşünce tarzımızı-bakış açımızı değiştirerek kolayca içsel değişim yaratabiliriz. En basit soru bunda sevgi var mı, bana ve mutluluğuma hizmet ediyor mu diye sormak. Cevap hayırsa arkamıza bakmadan kaçıyoruz, ama sevgimizi bırakarak; zihnimizde karşımızdaki kişiye-duruma o harika sevgi dolu hediye paketini vererek imajlıyoruz. Kendimizde neyi değiştirmeye niyetleniyorsak, neyi bırakmak istiyorsak buna karar veriyoruz. Neye sahip olmak istiyoruz, neyi enerjimizde-alanımızda buluşturmak istiyorsak bunlara karar veriyoruz. Değişmeye karar verdiğimizde evren zaten bize yeterince desteleyecek, sınırsız kaynak ve bilgilerle donatılmışız bunları hak ettiğimize inandığımızda bu bilgi ve kaynaklar kendini her yerden ortaya çıkartacak. Bu bir sosyal medyada karşınıza çıkacak bir yazı, otobüs-uçak-tren yolculuğu yaparken size eşlik eden hiç tanımadığınız bir insan-komşu-öğretmen-kitap... Bu bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak.
Sabırsızlandığım bölüme geliyorum. Hemen bu yepyeni harika zamanda buraya muhteşem niyetler atıyorum kolektiften çekerek sizleri de dahil ederek;

Eki Görüntüle 2980610 Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.

Eki Görüntüle 2980616 Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.

Eki Görüntüle 2980630 Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.

Eki Görüntüle 2980628 Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.

Eki Görüntüle 2980631 Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.

Eki Görüntüle 2980635 Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.

Eki Görüntüle 2980645 Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.

Eki Görüntüle 2980660 Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.

Eki Görüntüle 2980666 Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.
2 3 sayfada bir bu paylaşımımı tekrarlayabilirim; tüm zamanlara-mekanlara uzanan harika niyetler ve olumlamalar içeriyor. Muhteşem bir alandan yayılıyor, sürekli genişleme yapıyor; burdaki alan-kabul eden herkese açık bir alan hem de:dua::KK200::KK49::KK36::KK72:

Not: Yarın yani 21 Mart muhteşem bir ekinoks var başak dolunayının enerjisi altında; yaklasık 1 aydan fazladır bu zamana ilhamlandım, sorularım hep bu zamana cevaplandı. Muhteşem enerjisiyle geliyor ekinoks. Bolluk-bereket,sevgi, ihtişam,görkem yağsın evrenimize; sonsuz şükürler olsunnn🙏💫💫

Son düzenleme:
Bir şeyin mümkün olduğuna inandığınız zaman ihtimaller belirmeye başlar demiş Elon Musk.

Haklı da biz inanmaya başladığımızda inancımızla,niyetimizle ilgili kişiler,olaylar devreye girmeye başlar. Evren işte el ele vermeye başlamış demektir. Saatleri hep 11.11 10.10 ya da 12.12 iken filan görürsünüz, etrafınızdaki eş zamanlıklar fazlasiyla artar. Enerjiniz sûrekli olarak yûkselir, farklı bakış açısı geliştirmeye başlarsınız. Negatif enerjiler,durumlar sizi artık etkilememeye başlar. Önceden olsa çok etkilenip üzüleceginiz şeyler sizi hiç etkilemez olur, çünkü siz de bir karşılığı yoktur. En fazla içinizden sevginizi gönderir,şifa enerjisi gönderirsiniz. Bu durum dışarıdan duygusuzluk olarak bile adlandırılabilir. Aslında sadece bir bakış açısıdır sizin için, milyonlarca harika olanak varken neden kötüsüne odaklanayim ki dersiniz. İşte burda hız trenine binmiş gibi olaylar, akışlar hızlanır. Evrene bir kez daha bana mutlu edeceklerle gel diyerek sinyal çakmışsınızdır:KK49::KK200:

Bugün Mart ayının ilk günü; yarın yeni ay var hem de ayakları yere hiç basmayan balık burcunda; jüpiter de tabiki muhteşem destekliyor onu, hadi ne duruyorsunuz der gibi; 21 Mart Ekinoksuna güzel güzel hazırlanın enerjinizi yükseltin ve başlayın harika oluşumlara diyor benim dünkü meditasyonumdan ilhamlar.2-3 yıldır zıt enerjiler yeterince yaratım yakıtımızı doldurdu diyor, şimdi bu yakıtla neler var imajlayıp,neler oluşturabiliriz ki ülkemiz için,evrenimiz için ???
1 Mart'taki paylaşımda demişim mesela; 21 Mart güzellikleri,enerji kaçmaz diye💫🙏🎉
Hangi kutlamaları yapacağız, kimlere müjdeler vereceğiz; işte buuu işte buuuu ya ben bile bu kadar hayal edemezdim; evrenin parmağı diyebileceğimiz hangi mucizevi görünen olaylar,durumlar var???
Her şey bir anda değişir; çünkü sen hep karanlığa bakıyordun; bedenini ve kafanı çevirmeyi deneseydin o muhteşemliğin her sahnesine şahit olurdun; neyse artık zorla da olsa başını-vücudunu çevirmek zorunda kalabilirsin 🙏💫🎉🥰

1 Mart'taki paylaşımda demişim mesela; 21 Mart güzellikleri,enerji kaçmaz diye💫🙏🎉
Hangi kutlamaları yapacağız, kimlere müjdeler vereceğiz; işte buuu işte buuuu ya ben bile bu kadar hayal edemezdim; evrenin parmağı diyebileceğimiz hangi mucizevi görünen olaylar,durumlar var???
Her şey bir anda değişir; çünkü sen hep karanlığa bakıyordun; bedenini ve kafanı çevirmeyi deneseydin o muhteşemliğin her sahnesine şahit olurdun; neyse artık zorla da olsa başını-vücudunu çevirmek zorunda kalabilirsin 🙏💫🎉🥰
Ya hayata arkasından bakıyorsan ve karmakarışık kaos olarak görüyorsan; bir de ön tarafı çevirip baksan neler olurdu, ne hisserdin???
Ya da herhaliyle kabul etmeyi bilsen, olaylar durumlar sadece gelse ve geçse hiç etkilenmesen ???

Eklentiler

• r.webp
    r.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 39
Ya hayata arkasından bakıyorsan ve karmakarışık kaos olarak görüyorsan; bir de ön tarafı çevirip baksan neler olurdu, ne hisserdin???
Ya da herhaliyle kabul etmeyi bilsen, olaylar durumlar sadece gelse ve geçse hiç etkilenmesen ???
Dün gece önceden yazmış olduğun mesajları okuyarak uyuyakaldim..Sabah bunları yazman tam aradığım soruların cevabı oldu...Herşeyin mümkün olduğunu bir kez daha gördüm ... Teşekkür ederim, iyi ki varsın!!

Back
X