Selamlar topikcanlarım...Hayatımın en önemli dönümlerini burda paylaşırım genelde üstü kapalı da olsa. Bu dönümler inanılmaz enerji yoğunluğum olur, enerjiyi takip ederim ve bu enerjiyi sizinle paylaşma gereği duyarım
Yine öyle bir dönemdeyim ama bu dönem hem yeni bir yılın başı hem de jüpiterin balıkte seyrettiği bir dönem. Jüpiter şans gezegeni ve en sevdiği konumda balıkta. Ve benim jüpiterde balıkta hem de retro. Retrolar diğer gezegenlerde olumsuz sayılırken jüpiterde tam tersi etki yapıyormuş. Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek; biliyoruz ki içsel-zihinsel değişim olmadan dışarıyı değiştiremiyoruz. Sadece düşünce tarzımızı-bakış açımızı değiştirerek kolayca içsel değişim yaratabiliriz. En basit soru bunda sevgi var mı, bana ve mutluluğuma hizmet ediyor mu diye sormak. Cevap hayırsa arkamıza bakmadan kaçıyoruz, ama sevgimizi bırakarak; zihnimizde karşımızdaki kişiye-duruma o harika sevgi dolu hediye paketini vererek imajlıyoruz. Kendimizde neyi değiştirmeye niyetleniyorsak, neyi bırakmak istiyorsak buna karar veriyoruz. Neye sahip olmak istiyoruz, neyi enerjimizde-alanımızda buluşturmak istiyorsak bunlara karar veriyoruz. Değişmeye karar verdiğimizde evren zaten bize yeterince desteleyecek, sınırsız kaynak ve bilgilerle donatılmışız bunları hak ettiğimize inandığımızda bu bilgi ve kaynaklar kendini her yerden ortaya çıkartacak. Bu bir sosyal medyada karşınıza çıkacak bir yazı, otobüs-uçak-tren yolculuğu yaparken size eşlik eden hiç tanımadığınız bir insan-komşu-öğretmen-kitap... Bu bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak.
Sabırsızlandığım bölüme geliyorum. Hemen bu yepyeni harika zamanda buraya muhteşem niyetler atıyorum kolektiften çekerek sizleri de dahil ederek;
Eki Görüntüle 2980610
Her türlü maddi manevi bolluktan ; sevgiden, hoşgürüden, zarafetten, nezaketten alıkoyan atalarımdan aldığım DNA larımda mevcut olan korku, kaygı, endişe, suçluluk, yeminler,... ne kadar negatif enerji varsa Yüce Yaradanın sonsuz sevgisiyle yıkanmasına, tertemiz olmasına izin veriyorum. Ben dürüstlüğe,sevgiye ve bolluğa layık spiritüel bir varlığım.
Eki Görüntüle 2980616
Buraya yapmak üzere geldiğim şeyi yapmaya, kontratımda olmaya tamamen birleşmeye niyet ediyorum. Rabbim emriyle bütün varlıklar, daima karşılayan dostum ve sevgilimdir Ya Vali Ya Veli.
Eki Görüntüle 2980630
Baktığım her yerde güzelliği, gerçeği ve olabilirliği görmeye niyet ediyorum. Böyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun Eş Şekur Ya Latif.
Eki Görüntüle 2980628
Yüksek benliğim benim en yakın sadık dostumdur, beni canından çok seven ebeveynim gibidir. Her zaman ilhamlarla, vizyonlarla hayatımı zenginleştirir. Hayallerim benim yol haritamdır; Yüksek banliğim yol haritama ışık tutar, diğer insanları-kaynakları-durumları aracı kılar. Neye ihtiyaç duyarsam şimdi ve ebediyen karşılar. Benim için yeni ve güzel hücreler yaratır. Canlılığımı, gençliğimi, enerjimi daim kılar Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir.
Eki Görüntüle 2980631
Bolluk benim doğal halimdir. Bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Bana sadece iyi şeyler gelir. Bana coşku ,neşe, keyif her zaman her şekilde akar Ya Fettah Ye Rezzak En Nur.
Eki Görüntüle 2980635
Yaratıcı enerji için açık kanalım. Her zaman yepyeni harika başlangıçlara layığım. Hayatımı tam istediğim gibi yaşamaya ve tam istediğim ilişkileri yaşamaya niyet ediyorum. İlahi bilgelik beni ve diğer tüm insanları bunun için kolayca rehberlik ediyor. Varlığına şükrettiğim, varlığıma şükür eden insanlarla bir aradayım her zaman; enerjimiz-frenkansımız sürekli yükseliyor hiç bilmediğimiz tatları, dokuları, hisleri, zamanları hatta boyutları yaşıyoruz.. Ahenk dolu, coşku dolu, doyum dolu ilişkiler içinde olmaya niyet ediyorum; zaten öyle de olduğu için sonsuz şükürler olsun.
Eki Görüntüle 2980645
Rabbim bana kullanacağım tüm bilgi ve becerileri veriyor. Rüyalarımın bile ötesinde şansım olmasına niyet ediyorum. Tüm yetenek ve bilgilerimi kullandığım, bana doyum veren yeni, harika bir pozisyonum var. Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla çalışıyor-yaratıcılığımı en güzel şekilde ifade edebiliyorum.
Eki Görüntüle 2980660
Kendimi ve yaratıcılığımı özgür şekilde ifade edebiliyorum. Kendim olmaktan ve kendimle olmaktan çok mutluyum, çok gururluyum. Benden çıkan her türlü his, enerji, madde olarak algılanan her şey dışarıya sevgiyle gider, muhteşem oluşlara vesile olur, ilham olur, bolluk bereket olur Ya Rahman Ya Rahim Ya Muktedir. İlahi sevgi, rahmani duygular burada mucizeler yaratıyor.
Eki Görüntüle 2980666
Her zaman doğru zamanda ve doğru yerdeyim. Kendimi seviyor ve onaylıyorum
,kendimle olmanın huzuru ve coşkusu içindeyim. Tam şu anda olduğum gibi zaten mükemmelim. Zengin bir bilince sahibim; istediklerimi tezahür ettirecek muhteşem bir çekim alanım var. Sevgi doluyum, şükür doluyum; işte bu yüzden muhteşem çekim gücüne sahip bir mıknatısım.