- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
Ağzınıza sağlık bende size dua ediyorum tesekkurlerALLAH kabul etsin canım benim.526 Eş şekür 422 Ya şafi okuyunuz.
Canım Ya şafi size okudum şimdi nereye isterseniz oraya gitsin.Şifalar olsun.AMİN...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzınıza sağlık bende size dua ediyorum tesekkurlerALLAH kabul etsin canım benim.526 Eş şekür 422 Ya şafi okuyunuz.
Canım Ya şafi size okudum şimdi nereye isterseniz oraya gitsin.Şifalar olsun.AMİN...
Ben de bunu merak ediyorum, evet.. Örneğin dualarımız için emek verdiğimiz, ayırdığımız zamanlara, dakikalara hiç pişmanlık duymayız. Çünkü o şekilde kabul olmasa bile boşa gitmemiştir, gitmeyecektir, kul olduğumuzdan kıymetli bir ibadet sevabı vardır...Olumlamalar da gerçekten ona özel ayıracağımız zamana (örneğin günlük 45 dakika çok fazla) değer mi? Somut, net karşılık olarak hayatlarınızda nasıl geri dönüşü oluyor... Dualarla ilgili kanaatim tam ve net... Ancak olumlama sözcüklerinin/cümlelerinin hayatımıza katma değerinin net şekilde örneklenmesi, faydalı olur kafası karışık olanlar için...
Örneğin ben bu zamana kadar olumlamalar yapmamakla çok şey katbetmiş mi saymalıyım kendimi?...
ALLAH razı olsun canım benimAğzınıza sağlık bende size dua ediyorum tesekkurler
evet canım burayı hep takip ediyorummmmmm
bugun yeni bir olumlamaya başlıcammm
gerçekten hayata karşı hiç umudum kalmamıştı
kendimden nefret edip yaptığım hataları düşünerek geçiyordu günlerim bunlar bana zarar verdiğini biliyordum ama hiç bir şeyde yapmıyordum kendim için şimdiye kadar ayakta kalmamın sebebi rabbime yaptığım dualar ve oğlum idi
ama sonra anladım ki önce rabbimi sonrada kendimi sevmekle başladım işe sonra da inanarak
artık oldu kadar olmadığı kader deyip geçiyorum
şükür edeceğim o kadar şey varken yaşadıklarım sadece imtihanmışşş
sizlerden allah razı olsunnnnnn
eğer kitabı bulursn sevinirim
Pofucum az kaldi az,birebir isaretler geliyor bana da.Hatta devam devam et dercesine.hem de talep etmeden.Hic tanimadigim insanlarla daha ilk konusmada bahsediyorlar,sen nerden biliyorsun demek icimden geciyor : ))) Ama sesimi cikatmiyorum,bak bak sen su Rabbimin isine diyorum :)çok tşk ederim cnm :) enerj,i dolup taşıyor bi kaç gündür..isteklerimin yaklaştığını hissediyorum :) sinyallerini alıyorum yanii
bn kimseye beddua etmeni yada onun kahrolması ,için dua etmeni istemem..çünkü söylediğn her söz dünya üzerinde kendi enerji alanıyla dönüp dolaşır seni bulur..onun için diyoruz ya hep ''iyisini'' düşünün ''iyisini'' söyleyin..sonra vicdan azabı bile çekebilirsin..neler yaşadın bilinmez ama herkesin hayatında böyle olaylar mevcut..mesela benimde geçmişimde var böyle bi durum!!inan bana değmez!!sen ne kadar iyi olursa hayatın da o kadar mükemmel olur..bence içini böyle rahatlatmak yerine daha başka şeyler yap..o zaman ne kin ne öfke kalacak..
çok güzel bir örnek olmuş kuzum :)
Canım evet yani 10 dk.iyidir.45 dakika ilk başlamak isteyenler için cidden göz korkutucu :) Ben de bir süre 10'ar dakika ile olumlama dünyasına varımBilincime inat
...Denemekle ne kaybederim:)..
Teşekkür ederim, inşallah o günleri görürümMerhaba canım.Sakın üzülmeyiniz arkadaşlar zaten gerekenleri yazmış.
Sadece şunu unutmayınız her şeyde ama her şeyde hayır vardır.
Bunu düşünün ama sadece düşünmek değil prensip ediniz.
Zamanla iyi ki öyle olmuş diyeceksiniz buna gerçekten inanın.
@unalu tesekkur ederim :) taaa eskilere döndüm begenin sayesinde.Hepsine birebir sahidim,enerjimi yukselttigim an cevrem bambaska boyuta giriyor :) Yeni enerji pesindeyim bakalim kimler cikacak karsima.Yakin zamanda sizler ciktiniz mesela,diger bir grubum vardi cok sevdigim onun ki bitti mesela frekansi.Enerjime enerji kattiniz sagolun varolun bu arada:)
Canım inanın her yazınız bizlere bir şey öğretip destekliyorMeditasyon süresi bence kisiye gore degisir ve en onemlisi icten ne kadar geliyorsa o kadar yapilmali.Mesela bazi zamanlar oluyor,icim icime sigmiyor;tasiyorum resmen iste o zaman 1 saato geciyor.Bazi zaman oluyor zaman ayirmak icimden gelmiyor.Iste o yuzden icimden geldiyse abartip tadini cikartiyorum mesela :)
Diyorum ya boylesi disariya fiskiran enerjiden yüksek frekansli olaylar cikar : ))) Masallahh masallahhh; beklentilerinden cok cok daha iyileri gelsin seni bulsun ve tabiki hepimizi : ) Bütünün hayrina olacak sekilde.@buttrfly ve @pofu evet evet çok yakındır,
sağlık, şans ,mutluluk, özgürlük,dostluk hepsi bize geldi bile bana zaten geldi
Canım inanın her yazınız bizlere bir şey öğretip destekliyor
Gerçekten de öyle ben kendim odaklanmışım.3 ay bu şekilde yapacağım diye.
GERÇEKTEN ÇOK ÇOK GÜZEL ETKİLER YAŞIYORUM.TOPLUCA YAZACAĞIM![]()
Düşüncesi bile kanatlandiriyor gercegi nasil olur oyy oyyy...Insallahh insallahhhh...Diyorum ya boylesi disariya fiskiran enerjiden yüksek frekansli olaylar cikar : ))) Masallahh masallahhh; beklentilerinden cok cok daha iyileri gelsin seni bulsun ve tabiki hepimizi : ) Bütünün hayrina olacak sekilde.
Tek engel var her konuda kendimiz ve kendi düşüncelerimiz.Düşünsenize bir an Allahin kalbimizi ve cevremizi genislettigini.Her yerden bereket fıskıriyor, tasi topragi altin derler ya.Her yerden altinlar cikiyor,topraklar inanilmaz sekilde verimlesiyor.Ne ekseniz cikiyor,sagliklila dogallikla.Gunes her zamankinden daha da paril paril sicacik;kim ne isterse kolaylikla oluyor ve istekler de artik egodan degil kalpten geliyor.Fakir hicbir insan kalmiyor.Insanlar birbirine yardimda yarisiyor,herkes birbirinin sadece guzel yonlerine odaklaniyor.Hatta artik agizlari degil kalpleri konusmaya basliyor,sicacik sicacik icten bir sekilde.
Hele o cocuklar,her yer sanki cennet bahcesi gibi.Civil civil konusuyorlar,kosuyorlar,agaclara tirmanip orman gibi olan her yerde oyunlar oynuyorlar...
Sadece bir "Ol" demesine bakar Rabbin...Ya Kadir Ya Zül Celali Vel Ikram Ya Muktedir Ya Vedud Ya Cami Ya Fettah Ya Rezzak adiyla Rabbimin insallahh
ay ne güzel yazmışsın canım benim, sabah sabah içim açıldı. çok güzel şeyler bunlar, gerçekten böyle olabilse, olsa, Allahım sana binlerce kez şükürler olsun, dualarımız kabul olsun, herşey çok güzel, Rabbimin merhameti-ikramı çok bol, bizlere de nasip etsin inşallah.Diyorum ya boylesi disariya fiskiran enerjiden yüksek frekansli olaylar cikar : ))) Masallahh masallahhh; beklentilerinden cok cok daha iyileri gelsin seni bulsun ve tabiki hepimizi : ) Bütünün hayrina olacak sekilde.
Tek engel var her konuda kendimiz ve kendi düşüncelerimiz.Düşünsenize bir an Allahin kalbimizi ve cevremizi genislettigini.Her yerden bereket fıskıriyor, tasi topragi altin derler ya.Her yerden altinlar cikiyor,topraklar inanilmaz sekilde verimlesiyor.Ne ekseniz cikiyor,sagliklila dogallikla.Gunes her zamankinden daha da paril paril sicacik;kim ne isterse kolaylikla oluyor ve istekler de artik egodan degil kalpten geliyor.Fakir hicbir insan kalmiyor.Insanlar birbirine yardimda yarisiyor,herkes birbirinin sadece guzel yonlerine odaklaniyor.Hatta artik agizlari degil kalpleri konusmaya basliyor,sicacik sicacik icten bir sekilde.
Hele o cocuklar,her yer sanki cennet bahcesi gibi.Civil civil konusuyorlar,kosuyorlar,agaclara tirmanip orman gibi olan her yerde oyunlar oynuyorlar...
Sadece bir "Ol" demesine bakar Rabbin...Ya Kadir Ya Zül Celali Vel Ikram Ya Muktedir Ya Vedud Ya Cami Ya Fettah Ya Rezzak adiyla Rabbimin insallahh
Süper yazı canım .Çok duygulandım sevinçle.Diyorum ya boylesi disariya fiskiran enerjiden yüksek frekansli olaylar cikar : ))) Masallahh masallahhh; beklentilerinden cok cok daha iyileri gelsin seni bulsun ve tabiki hepimizi : ) Bütünün hayrina olacak sekilde.