Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese bol enerjili mükemmel bir hafta diliyorum:)) bugün içim dolup dolup taşıyorr çookkk mutluyummm ve böyle olmayı seviyorum:) unutmayın; HERŞEY ÇOK ÖZEL VE GÜZEL![]()
https://tr.scribd.com/doc/311204427/Pierre-Franckh-Rezonans-Kanunu-İstek-Yonetimi-Elips-Kitap
kitabı pdf olarak buldum kızlar :)
10 numara 5 yıldız bir olumlama:)Merhabalar:)) Artık zincirlerimi kırma vakti geldi, bu sefer çok daha inanıyorum, ve şu şekilde olumlama yapmaya karar verdim, nasıl sizce?
Ben değerliyim
Herşeyin en iyisine layığım
Kendimi seviyorum, yaşamayı seviyorum
Allah'ın hayatıma kattığı mucizelere şahitlik ediyorum, hayatım her geçen gün daha da güzelleşiyor, kalbim huzurla doluyor
Rabbime sonsuz şükrediyorum...
Esma olarak da; En-Nur ve Ya-Kayyum okumaya karar verdim, sayılarını 100 er kez okusam olur mu acaba, illa ebced değeriyle mi okumam gerekir?
Kocaman bir amiiiiin:)))10 numara 5 yıldız bir olumlama:)
Esma sayısını kafanıza göre ayarlayabilirsiniz.Bir karar verip toparlanmanız çok güzel olmuş. Allah daim etsin inşallah. ..
günaydın iyi haftalarınız olsun
o kadar güzel bir sayfaki
bu sayfadan esinlenerek önce rabbbime sonra emsa hüsna faziletlerine güvenerek ve kendime inanarak 21 gündür(bugun
son allah izin verirse) olumlamalara yapıyorum o kadar güzel sonuçlar aldım ki allah sizlerden razı olsun
çok güzel ve hoş tam kararında olmuş canımMerhabalar:)) Artık zincirlerimi kırma vakti geldi, bu sefer çok daha inanıyorum, ve şu şekilde olumlama yapmaya karar verdim, nasıl sizce?
Ben değerliyim
Herşeyin en iyisine layığım
Kendimi seviyorum, yaşamayı seviyorum
Allah'ın hayatıma kattığı mucizelere şahitlik ediyorum, hayatım her geçen gün daha da güzelleşiyor, kalbim huzurla doluyor
Rabbime sonsuz şükrediyorum...
Esma olarak da; En-Nur ve Ya-Kayyum okumaya karar verdim, sayılarını 100 er kez okusam olur mu acaba, illa ebced değeriyle mi okumam gerekir?
merhaba ben bu kitabı okuyordum işyerinde fırsat buldukça ama şimdi açılmıyor bir kaç sayfaya baktım yine bulamadım
başka hangi siteden okuyabilirimmmmm yardımcı olursanız sevinirimmmm
ammiinnnnnnnKocaman bir amiiiiin:)))
Eder elbette siz inanın yeter:) ben buraya depresyonda olduğum bir zamanda geldim ve ne zaman kotu hissetsem bu başlığa gelirim. Yeniden ne zaman aşık olursun bilmiyorum ama yine sevilecegine hatta daha cok sevilecegine eminim:)
Herkese bol enerjili mükemmel bir hafta diliyorum:)) bugün içim dolup dolup taşıyorr çookkk mutluyummm ve böyle olmayı seviyorum:) unutmayın; HERŞEY ÇOK ÖZEL VE GÜZEL![]()
Insallah... Ben ondan umudumu kestim karaktersiz aldatan bir adamdan bi daha bir sey beklemicem , onun icin bir sey yapmicam ... Bugun daha iyiyim sukur.
Aynen...Cok enerjiksin bu arada. Daha once geldim bu basliga ama epeydir siteye girmiyordum. Bu baslik signak gibi.
Bir de bayanlar ben kendime engel olamiyorum ve ya kahhar okuyorum surekli okudukca rahatladim bu rahatlama hakli oldugun ve karsidaki kisinin bedel odemesini hizlandirmak anlamina geliyormus arastirdim.
Ozetle beddua okumak , kotu tamam ama icim rahatlayacaksa okusam nolacakki. Zaten icin daraldigi zaman yeterince okudun demek imis.
Bu sizin bu basliga ters biliyorum ama.
Arada ya vedud da okuyorum vicdan rahatlatim.
Bir kız arkadaş vardı.Tanidigim en temiz niyetli insanlardan biri diyebilirim.Bu arkadaş biriyle görüşüyordu. Klasiktir, çocuğun annesi falan kızı istemiyordu. Çocuk annesinin ağzına bakarak kızı bıraktı. Tabii kız darmadağın oldu.Ama çok beddua etti "Inşallah mutlu olmasın,Allah yüzünü güldürmesin. "diye.O zamanlar arkadasa bir şey dememistim ama Allah biliyor ya, içimden çok geçmiştir "Ya bu kız bu çocukla evlenip kendi ettiği bedduaya kendi maruz kalırsa."diye.Neyse kızla çocuk barıştılar, sonra evlendiler.Gel gelelim ki, oğlan aşırı anneciydi ve anne de kızı istemiyordu.Dayaklar, hakaretler, aşırı cimrilik ve sıkma derken çocuk bir bavulla, amiyane tabirle kızı baba evine atıp gitti.Aylardır da arayıp sormuyor.Yani tam kalbime doğduğu gibi, kız çok haklı olmasına rağmen maalesef ettiği bedduayı bizzat kendisi yaşadı. Kız yine beddua ediyordu, bu sefer susturdum ve beddua etmemesini,sadece Allah'ı kendisine vekil tayin etmesini söyledim.Şimdilerde kocası ufak ufak geri dönüş sinyalleri veriyor.Tabii o gelişmemiş tipten ne kadar koca olur orası meçhul. ..
Bunu size, ille de aynısını siz de yaşayacaksınız diye anlatmadım. Ama hakli da olsak, beddua negatif sözler içerir ve bu da bize zarar verir. Yapılması gereken en güzel şey, Allah'ı vekil tayin edip yolumuza bakmak. Şunu unutmayın, Allah kendisine vekalet veren kulunu mağdur etmez ve hakkını yerde bırakmaz.
Benim nacizane fikrim bu:)
Bir kız arkadaş vardı.Tanidigim en temiz niyetli insanlardan biri diyebilirim.Bu arkadaş biriyle görüşüyordu. Klasiktir, çocuğun annesi falan kızı istemiyordu. Çocuk annesinin ağzına bakarak kızı bıraktı. Tabii kız darmadağın oldu.Ama çok beddua etti "Inşallah mutlu olmasın,Allah yüzünü güldürmesin. "diye.O zamanlar arkadasa bir şey dememistim ama Allah biliyor ya, içimden çok geçmiştir "Ya bu kız bu çocukla evlenip kendi ettiği bedduaya kendi maruz kalırsa."diye.Neyse kızla çocuk barıştılar, sonra evlendiler.Gel gelelim ki, oğlan aşırı anneciydi ve anne de kızı istemiyordu.Dayaklar, hakaretler, aşırı cimrilik ve sıkma derken çocuk bir bavulla, amiyane tabirle kızı baba evine atıp gitti.Aylardır da arayıp sormuyor.Yani tam kalbime doğduğu gibi, kız çok haklı olmasına rağmen maalesef ettiği bedduayı bizzat kendisi yaşadı. Kız yine beddua ediyordu, bu sefer susturdum ve beddua etmemesini,sadece Allah'ı kendisine vekil tayin etmesini söyledim.Şimdilerde kocası ufak ufak geri dönüş sinyalleri veriyor.Tabii o gelişmemiş tipten ne kadar koca olur orası meçhul. ..
Bunu size, ille de aynısını siz de yaşayacaksınız diye anlatmadım. Ama hakli da olsak, beddua negatif sözler içerir ve bu da bize zarar verir. Yapılması gereken en güzel şey, Allah'ı vekil tayin edip yolumuza bakmak. Şunu unutmayın, Allah kendisine vekalet veren kulunu mağdur etmez ve hakkını yerde bırakmaz.
Benim nacizane fikrim bu:)
Mesele ona iyi gözle bakmanız değil ki. Mutlaka içiniz dolup taşıyordur, bu çok insani bir durum.Ama onunla uğraşıp tüm enerjinizi tüketiciginize bırakın da Allah sizin yerinize işinizi görsün. Yoksa yaptığınız tek şey kendinizi tutsak etmek olur.Haklisin da iste icim sogumuyor seneleridr yaptiklari birikti iyi niyet dileyemiyorum. hele ki her seferinde duzelecekmis gibi olmasi pesine boyle yapmasi beni kahrediyor. hele bu son aldatma vakasi yenilir yutulur gibi degil hele ben ciddi adimlar atarken. Yari yolda dimdizlak kaldim.
Mutluluk dilemeye gerek yok ama nötr olmak sizin yarariniza olur.Bir önceki mesajimda da yazdığım gibi, şu anki hisleriniz çok çok insani hisler.Ama "ya Kahhar" demek yerine "ya Vekil" demek, şu anki süreci atlamanız da çok daha fazla yardimci olacak size.Tabii en doğrusunu siz bilirsiniz.Ben ona mutluluk dileyemiyorum. Gecen durakta idim bi cift vardi otobusun icinde bizde siradan biniyorduk. cocugu o kizi baskasi olarak dusundum burnumun diregi sizladi cigerimi soktuler sanki. Allah ona pismanlik nasip etsin aradigini bulamasin o kizlarda.
Mesele ona iyi gözle bakmanız değil ki. Mutlaka içiniz dolup taşıyordur, bu çok insani bir durum.Ama onunla uğraşıp tüm enerjinizi tüketiciginize bırakın da Allah sizin yerinize işinizi görsün. Yoksa yaptığınız tek şey kendinizi tutsak etmek olur.
Ya Kahhar esması benim bildiğim düşmanlar (teröristler, işgalciler) için okunur daha çok. Bireysel hisler için okumak ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu. Ya Vekil esmasıyla ilgili şöyle bir örnek vereyim size.Diyelim ki mahkemelik bir işiniz var, ne yaparsınız? Gider bir avukat tutup tüm vekaleti ona verirsiniz.Avukat da sizin yerinize bütün işlerinizi halleder. Yani siz de bu örnekteki gibi "ya Vekil" diyerek vekâletinizi Allah'a vereceksiniz, Allah da sizin işinizi sizin yerinize görecek.Bir turlu yazamsdim telden yaziyorum...
Ikinci mesajinda dediklerini diyecektim olay yeni. ondan bu sekil dusunemiyorum henuz. Ya vekil esmasini hic okumadim. neler katar bana bir sayisi var mi. ya kahhari icimden geldiginde bi de 306 sayisi olacak sekilde okudum
y
Ya Kahhar esması benim bildiğim düşmanlar (teröristler, işgalciler) için okunur daha çok. Bireysel hisler için okumak ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu. Ya Vekil esmasıyla ilgili şöyle bir örnek vereyim size.Diyelim ki mahkemelik bir işiniz var, ne yaparsınız? Gider bir avukat tutup tüm vekaleti ona verirsiniz.Avukat da sizin yerinize bütün işlerinizi halleder. Yani siz de bu örnekteki gibi "ya Vekil" diyerek vekâletinizi Allah'a vereceksiniz, Allah da sizin işinizi sizin yerinize görecek.
Ya Vekil esmasinin sayısını şu an hatırlamıyorum. Ama özel terkip yapmadiginiz sürece sayılara takılmaniza gerek yok.Bu esma sizin rutininiz olsun yeter.
Siz bilirsiniz:) Allah kalbinize ferahlık versin insallah...Tamam canim biraz arastirayim bunu da okuyayim madem... ama sanirim ya kahhari birakmicam. Ozur En azi bi sure daha. Rahatlayana kadar.
Siz bilirsiniz:) Allah kalbinize ferahlık versin insallah...
Merhabalar,Insallah canim hepimize insallah o haric.
Merhabalar,
Baskasi icin -ki sevmedigimiz insanlar da dahil-iyi duygular ya da en azindan notr duygular hissetmediginiz surece serbest olamazsiniz ilk olarak.Sizi her konuda baglar.Once kendiniz icin affetmeniz lazim sevmediklerinizi.
O kisiyi suclamadan once bence ilk olarak kendinizi,bilincaltinizi sorgulaminiz lazim.Hayat cekimden ibarettir.Bilincaltimiza gore hayatimiza girer insanlar,olaylari da ona gore yasariz.Siz kendinizi harika bir iliskiye,sevmeye ve sevilmeye layik olarak düşünürken mi boyle bir insan ve davranislar ortaya cikti ? Kabul etsek de etmesek de biz onlara izin vermedigimiz surece onlar bizi üzemez.Ben kendimi cok degerli hissdiyordum halbuki diyebilir misiniz? Bence diyemezsiniz.Deseydiniz onun icin bu kadar üzülüp, onun üzülmesini isteyecek kadar kafaya takip önünüzdeki güzellikleri elinizin tersiyle itmezdiniz.
Baska acidan da yazayim.Simdi siz onun kötülüğunu istiyorsunuz.Iste o oyle olmuyor.Tam tersi siz onla eterik bağ kuruyorsunuz.Onun enerjisini besledikce besliyorsunuz, o ýükselip yükselip duracak takiiii siz o bağı kesene kadar.Bir de siz baskasina kötülük istediginiz icin kötülügü kendinize cekiyorsunuz.Sonraki iliskiler icin mazallahhh yani.
Bence once siz kendinize deger verme olumlamalari yapin,pozitif düsünme uzerine bahsettigimiz kitaplari okuyun.Tabi topigi bastan sona da okuyabilirsiniz.
Biraz agir olmus olabilir ama ileriyi düsünüyorsaniz affedin,onun icin degil tabi kendiniz icin.