- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
''Bilinçaltımızı olumlu düşünce ve duygularla doldurursak hastalığı sağlığa, mutsuzluğa mutluluğa, başarısızlığı başarıya çevirebiliriz. Basitçe kendinize 15 dakika ayırarak bunu yapabilirsiniz.Buna ’’Bilinçaltı değişim çalışması’’ diyorum.Değiştirmek istediğiniz inancı ve yerine koymak istediğiniz inancı belirleyin ve başınızı hareket ettirmeden sadece gözlerinizle önce kaşlarınızın arasına ,gözlerinizi kırpmadan 10 saniye bakın,bu beynin derinlikleriyle,bilinçaltıyla iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır, nefeslerinizi verirken içinizden veya sesli olarak ‘’Rahat, daha rahat’‘ deyin. Sonra yine başınızı çevirmeden sadece gözlerinizle sol üst yöne doğru bakın. Olumlu düşüncenizi(Kendimi seviyorum..Huzur içindeyim..İşlerimi -ertelemeden- tam zamanında yapıyorum..) içinizden veya sesli bir kez söyleyin. Cümleniz bitince sağ elinizin işaret parmağı ile sol elinizin üstüne bir kere hafifçe vurun. Sol üst yöne olan bakışınızı bozmadan tekrar olumlamanızı söyleyin ve tekrar parmağınızla elinize vurun. Bu işlemi bu şekilde en az 40 kez tekrarlayın. Bu çalışma süresince gözünüz hep sol üst köşeye bakıyor olsun. Bu çalışmayı bir gün bile atlamadan 21 gün boyunca yapın. Atlarsanız baştan başlamanız gerekecek bunu hatırlayın. 21 gün bitince artık her gün yalnızca 1 kere sol üst köşeye bakarak parmağınızla elinize vurmanız ve 1 kere olumlamanızı söylemeniz yeterli olacaktır. Günde 1’den fazla olumsuz inanç ile çalışabilirsiniz. Ancak her biri ile 21 gün çalışmanız gerektiğini unutmayın.Hipnoterapi çalışması ile değişim daha hızlı ve kalıcı olabilir.
Bilinçaltınızı daha iyi tanımanız ve yönetmeniz dileğiyle…''
Dr. Ender Vardar'ın sitesinden aldım. Konu içerisinde var mı bilemiyorum ilk 10 sayfaya göz attım gerisine bakmadım :)
Bu daha tekniksel yöntem sanırım.
Sol elinle sağ eline vur
sol üst köşeye bak vs
bu şekilde yapan var mı merak ettim?
Bilinçaltınızı daha iyi tanımanız ve yönetmeniz dileğiyle…''
Dr. Ender Vardar'ın sitesinden aldım. Konu içerisinde var mı bilemiyorum ilk 10 sayfaya göz attım gerisine bakmadım :)
Bu daha tekniksel yöntem sanırım.
Sol elinle sağ eline vur
sol üst köşeye bak vs

bu şekilde yapan var mı merak ettim?