Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Vakit buldukca okuyacam :)
Kücük seylerle mutlu olmali. :KK66: ben anladim aslinda ne kadar büyük nimet oldugunu kücük sandigimiz seylerin. Benim de lafamda komsuma söz verdigim fotograf var. Bugün vakit bulursam onu halledicem. Kendimi borclu hissediyorum.
Bir soz vardi sanki darlik gormeyen bolluk gormez diye .Aklima geldi oylesine.Darlik bolluk u maddi acidan degil de manevi (ask,arkadas,para) acidan da dusunelim ama.Darlik zamaninda ortaya koydugumuz,olusturdugumuz dusunce kalibi resmen gelecegimizi yonlendiriyor.Kucuk seylere mutlu olup Allahim bunun icin cok sukur,devamini da nasip et ki hem sukurum artsin hem de daha da fayda gorebileyim.. demek var.Gele gele bu oldu,ola ola bu oldu tarzi dusunce olani da goturur.

Sosyal medya hesabimdan paylasimlara bakiyordum da profillere.Maddi zorluk ceken insanlar fakirligin gururundan,cok iyi birer imtiham araci oldugunda,bizi hic boyle seyler bulmaz zaten tarzindalar.
Etrafindan surekli yakinan insanlar da surekli cemkirir usulu paylasimlar yapiyor; oyle de insanlar hic cevresinden eksik olmuyor.Onca paylasilacak guzel seylerden onlara odaklanip onlari buluyorlar :) Ben hic oyle paylasimlari kendileri paylasmazsa hic gormuyorum mesela.Bir de isin ilginc tarafini soyleyeyim mi : )))) Negatif paylasim yapan insanlarin cogu benim cocukluk doneminden gelen akraba insanlar,akraba olmasa coooktannn hadi byeee derdim zaten.Olumlu umit dolu, icimi acan paylasimlarsa son 4 5 yildir ki tanidigim insanlar.Tesaduf mu aslaaa :)

buttrfly buttrfly , tam da seni düşünüyordum. Siteye bir bakayım dedim ve mesajlarını gördüm. Yoksa bana telepati mi yaptın:))))
Coook fena telepati yaparim,hissederim hissettiririm tatlim.Saka bir yana elimi ne zaman telefona atsam uzun bir aradan sonra ya mesaj alirim ya da bildirim ben de.Tesuduf mu aslaaa.Yapay beyinler bunu yapiyor da Yaratanin yaptigi dogal beyin mi yapamayacak :)

Coook fena telepati yaparim,hissederim hissettiririm tatlim.Saka bir yana elimi ne zaman telefona atsam uzun bir aradan sonra ya mesaj alirim ya da bildirim ben de.Tesuduf mu aslaaa.Yapay beyinler bunu yapiyor da Yaratanin yaptigi dogal beyin mi yapamayacak :)

Demek ki farkında olmadan haberlesiyoruz.Bence bu telepati işini bilinçli olarak yapmaya çalışalım, o zaman nete, telefona gerek kalmaz:)))

Size hemen motivasyon dolu bir sey anlatayim,tas gibi tutan yogurdumu gordum de :)
Kitalar otesi bir yer marketten yogurt almak super bir duyguyken kendi ellerimle uaptigim bebegim icin yogurt essizdir : )) Bizim ailede yogurt coook onemlidir belirteyim.Annem de cok iyi yogurt yapar ama gel gelelim burada kac cesit yogurt ve sut ile yaptigi yogurt tutmadi.Ben de cook rahatim ama 6 ayina daha var bebegin bir yol olur herhalde derken fb de sik paylasim yapmayan buradan bir arkadasim ohhh yogurdum da misss oldu yazmis.Allaaahhh diye bana sinyaller geldi,hemen hangi yogurt hangi sut.Tek bir markete ait bir yogurt cinsi ile boylece artik benim de yogurdum tasssss :) Birakin birakin icinizdeki endiseleri...Gorelim Mevlam neyler neylerse en guzelini eyler deyin ve seyrine bakin.
Ilhamlar akiyor bugun benden,bu arada ulkemde saat ogle sonrasi 4.30 burda sabah 6.30.En sevdigim aktif saatler sizlere sabahin ve benim en guzel enerhilerini gonderiyorum;yenilenelim,aydinlanalimmmm

Size hemen motivasyon dolu bir sey anlatayim,tas gibi tutan yogurdumu gordum de :)
Kitalar otesi bir yer marketten yogurt almak super bir duyguyken kendi ellerimle uaptigim bebegim icin yogurt essizdir : )) Bizim ailede yogurt coook onemlidir belirteyim.Annem de cok iyi yogurt yapar ama gel gelelim burada kac cesit yogurt ve sut ile yaptigi yogurt tutmadi.Ben de cook rahatim ama 6 ayina daha var bebegin bir yol olur herhalde derken fb de sik paylasim yapmayan buradan bir arkadasim ohhh yogurdum da misss oldu yazmis.Allaaahhh diye bana sinyaller geldi,hemen hangi yogurt hangi sut.Tek bir markete ait bir yogurt cinsi ile boylece artik benim de yogurdum tasssss :) Birakin birakin icinizdeki endiseleri...Gorelim Mevlam neyler neylerse en guzelini eyler deyin ve seyrine bakin.
Ilhamlar akiyor bugun benden,bu arada ulkemde saat ogle sonrasi 4.30 burda sabah 6.30.En sevdigim aktif saatler sizlere sabahin ve benim en guzel enerhilerini gonderiyorum;yenilenelim,aydinlanalimmmm

Senin mıknatıs güzel çalışıyor, maşallah sana:)

Kizlar ilhamlarim gelmisken hemen size bir seyler daha anlatayim,kendimi bildim bileli hep derim gorelim Mevlam neyler diye...
Yine boyle dedigim bir donemde universitede cok nadir gelen, bolumden bir arkadas ama benim arkadasim degil sinavdan bir gun once geldi.Elindeki kitaba soyle bakayim dedim ertesi gun sinav var ya.Bir soru vardi,cok kisa ama arada kalmis.Ya kalsin dedim ne olur ne olmaz.
Ertesi gun sonav oldu,herkesin suret kirk karis.Hoca dedi zaten anlattiklarimi,notlari yalasaniz yutsaniz kalacaksiniz.Ne oldu biliyor musun koca sinifta bir tek ben gectim o soruyla.Allahim hala buyuk bir minnetle anarim Rabbimmmm derim.
Sonra bana ust siniftan bir takim kizlar bana birinin gaziyla plan kuruyorlar.Bunlarin arkadasi olan bir kiz da hic akillarina gelmez tabi soyleyecegi benim de ayni sekilde.Geldi soyledi...Tabi bunlar sok gecirdi plan tutmayinca.Yine ben Allahim coook sukur modunda.
Tabi ben size anlatmadim biz buraya hayallerimdeki ulkeye 2 yilligina gelmistik.Bizimle gelenler hep cekildi 1 yilda donemin olaylari ve diger baska nedenlerden.Rabbimin izniyle biz hem 1 yil daha kaliyoruz ve denilene gore 1 yil daha da uzatma gelmis.Yani 3 yil olmus.Ne denir ki Es Seku Ya Latif Ya Kadir Ya Mucib ... :)

Harika bir enerjiyle yazilmis yazi masalllahhh masallah cok hosuma gitti.Resmen pozitif enerji akti icime.
Burada yazdiklarimiz bile gecmisimizi gelecegimizi etkiliyor,cunku kalplerimiz birlesiyor ve super manyetik dalgalar olusturuyor.O harika enerjilerle evren resmen el ele veriyor,ise koyuluyor.Inaniyorum ben de Rabbim Ol diyecek ve tadindan yenmez seyler paylasiyor olacagiz ki oylede zaten cok sukur bin sukur Es Sekur Ya Latif :)
Merhaba canım benim :KK19:yazımı beğenmenize çok sevindim.:super:
İçimden gelenleri yazdım.:KK54:
Gerçekten de hep iyi haberlerimiz olmak üzere , hatta oldu diyelim
Eş Şekür, El Vedüd,El vasi ile Hep Beraber:KK5:AMİN...

kızzllarrr bugün yine bişey yaşadım
biraz daha dikkat edince insan yaşadıklarının aslında istekleri olduğuna inanıyor
ve evet yine bir geçmiş -gelecek karşılaşması :KK70:
birden oldu ..çok önemli bi konu değil ama kaç gündür aklımdaydı..ve pat diye o kişi beni buldu konuyla alakalı :KK70:
böyle oldukça daha da heves doluyor içime
gerçekten çok özel ve güzel duygular bunları yaşamak :)

pofu pofu
ve bütün kizlar.
Bugün harika bir gün gecirdim. Hep evde oturup yalnizligima üzülürdüm. Bir iki yil önce umutsuzluga cok düser depresyona girerdim. Pozitif olmaya calismaya basladim. Son bir iki yildir iyi yönde gelistim. Ne olacagini cok düsünmeden akisina biraktim. Sonra yine is bulamadim ve yine ve yine. Bugün yalniz yasayan yasli bir komsum var. Ona sözüm vardi. Aradim özür diledim ve halledecegimi söyledim. Uzunca konustum. Mutlu oldu, ben de. Aklimda olmayan islere basvuru gönderdim. Bir yerden basliyayim diye. Bütün evi temizledim. Mutlu mutlu yemek yaptim. Disari ciktim. Eskiden olsa hüngür hüngür aglardim o kadar okudum. Bu ise kaldim diye. Ama ben bugün cok mutluydum ve basvuru yapacak yer buldugum icin cok sükrettim. Kizimla bugün cok daha fazla ilgilendim. Esime mesaj atip olumlu enerji gönderdim. Eskiden ne kadar yanlis yapiyordum cok sükür issiz, arkadassiz kaldim ders aldim. Törpülendim. Sükretmeyi ögrendim dedimm Bunlari düsünürken tv acip keyif yapiyordum simdi. veeeeeeee e mail geldmis suan okudum. cok istedigim o işe alinmisim biliyor musunuz????? :)

pofu pofu
ve bütün kizlar.
Bugün harika bir gün gecirdim. Hep evde oturup yalnizligima üzülürdüm. Bir iki yil önce umutsuzluga cok düser depresyona girerdim. Pozitif olmaya calismaya basladim. Son bir iki yildir iyi yönde gelistim. Ne olacagini cok düsünmeden akisina biraktim. Sonra yine is bulamadim ve yine ve yine. Bugün yalniz yasayan yasli bir komsum var. Ona sözüm vardi. Aradim özür diledim ve halledecegimi söyledim. Uzunca konustum. Mutlu oldu, ben de. Aklimda olmayan islere basvuru gönderdim. Bir yerden basliyayim diye. Bütün evi temizledim. Mutlu mutlu yemek yaptim. Disari ciktim. Eskiden olsa hüngür hüngür aglardim o kadar okudum. Bu ise kaldim diye. Ama ben bugün cok mutluydum ve basvuru yapacak yer buldugum icin cok sükrettim. Kizimla bugün cok daha fazla ilgilendim. Esime mesaj atip olumlu enerji gönderdim. Eskiden ne kadar yanlis yapiyordum cok sükür issiz, arkadassiz kaldim ders aldim. Törpülendim. Sükretmeyi ögrendim dedimm Bunlari düsünürken tv acip keyif yapiyordum simdi. veeeeeeee e mail geldmis suan okudum. cok istedigim o işe alinmisim biliyor musunuz????? :)
ayyyy ciddi missiinnn
tüylerim diken diken olduuuu
harikkaaa bi haberrr!!! çok sevindiimmm kuzumm yaa
darısı hepimizee inşallah :)

ayyyy ciddi missiinnn
tüylerim diken diken olduuuu
harikkaaa bi haberrr!!! çok sevindiimmm kuzumm yaa
darısı hepimizee inşallah :)
Amin :) :) :) ama bu sürece gercekten ihtiyacim vardi. Görüsmelerde kekelerdim eskiden. Akisina biraktim. Ve sürekli iyi yönlerimi düsündüm cünkü hep eksiklerim aklima gelir benim. Artik o düsünceleri saviyorum. Iyi yönlerimi düsünüyorum. Ve sorduklari zaman akisina birakmanin rahatligiyla eksiklerimi söylüyorum. Bu da yeni buldugum bir yöntem :)

Merhaba canım benim :KK19:yazımı beğenmenize çok sevindim.:super:
İçimden gelenleri yazdım.:KK54:
Gerçekten de hep iyi haberlerimiz olmak üzere , hatta oldu diyelim
Eş Şekür, El Vedüd,El vasi
pofu pofu
ve bütün kizlar.
Okurken tuylerim diken diken oldu,cok mutlu oldum sizin adiniza.Tebrik ederim.Hayalinizin de otesine gecersiniz,insallah pozitiflikle guzel enerjilerle.

Okurken tuylerim diken diken oldu,cok mutlu oldum sizin adiniza.Tebrik ederim.Hayalinizin de otesine gecersiniz,insallah pozitiflikle guzel enerjilerle.
BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE burdab etiketliyeyim : ))) rica ederim...Asil ben sevinmene sevindim...O sevinc bana ait.

Bir sey anlatayim,bugun icin ben de. Su an yani yasadigim yer olarak mizac anlanminda fitratima uygun yerdeyim.Guler yuzluyumdur,insanlara selam vermeyi severim.Tanimasam bile :) Hihhh iste burasi da boyle insanlarin cok oldugu bir yer.Sabah sirf bunun icin sukrederken,oyle bir manyetik etki yaptim ki.Kac tane insanla karsilatiysam daha ben demeden gunaydin dediler.Hem de irk cins ayirt etmeden hepsi,hatta karsidan asik suratli duran bir amca bile birden kocaman gulerek gunaydin dedi : )))) Ya Rabbimmmm sen ne guzelsin nelere Kadirsin dedim : )))))

pofu pofu
ve bütün kizlar.

Cok sevindimm ya cok tebrik ederimm:) darısı basima insallahh

Amin :) :) :) ama bu sürece gercekten ihtiyacim vardi. Görüsmelerde kekelerdim eskiden. Akisina biraktim. Ve sürekli iyi yönlerimi düsündüm cünkü hep eksiklerim aklima gelir benim. Artik o düsünceleri saviyorum. Iyi yönlerimi düsünüyorum. Ve sorduklari zaman akisina birakmanin rahatligiyla eksiklerimi söylüyorum. Bu da yeni buldugum bir yöntem :)
cnmcım demekki bişey yapıp o kapıyı açman gerekiyordu ve sen de bugün yaptın onu :) bunun cvbını da hemen aldın
inşallah gönlüne göre olur hayırlı olur :)
şükür Rabbime :)

Back
X