Oncelikle pofucum guzel gelismelerine cok sevindim. Burada kim ne zmn guzel bi gelisme paylassa inanilmaz seviniyorum. Motive ediyor beni.
Ben de gectigimiz gunlerde bir olumlama yapmis ve bunun sonunda allahtan en hayirlisini dilememe ragmen gonlumden gecen 2 ay boyu hic ses gelmeyen eski sevgilimle adim adim barismis ve sok olmustum. Simdi bir arada gibiyiz ancak tabii ki ilk seferde bitiren sorunlar neyse onlar hala bir sekilde gunyuzunde. Bu konuda biraz yardiminizi rica edecegim. Kendim elimden geleni yapsam da sabah aksam bir de olumlamayla bizi koruyup kollayip kusatmak ustyorum. Bu anlamda nasil cumleler kurmam gerektigine ve esmalara emin olamadim. Yani soyle ki ; "cok iyi anlasiyoruz, karsilastigimiz her yolu sevgiyle ve askla kat ediyoruz, birbirimizin tum ihtiyaclarinda birbirimizin yanindayiz ve sonsuz sevgi mutluluk ve huzurla iliskimizi surduruyoruz. "Gibi bi olumlama geliyo aklima ama bu cumlelerde sanki bi yavanlik var gibi bilmiyorum niyeyse samimi gelmeyince kulaga, kalbi inandirmaya calismak daha zor oluyor. Oysa tam olarak iliskide sahip olmak istedigim kavramlar bunlar, karsilikli anlasarak sevgyle askla her zorlugu yenerek birbrmzi mutlu etmek birbrmzn yaninda olmak vb. Sorunlarimizin hepsini guvenle geride birakmak ve mutlu olmak.. ayrica niyet olarak nasil bir niyet secmeli emin de olamadim? Esma derseniz Ya vedud kesin olmali tabi ama nelerle taclandiracagim konusunda da kafam karisti

rica etsem musait olan arkadaslar bi ara kendi fkirlerini belirtebilir mi?
Benim icn coook kiymetli dusunceleriniz :)