- 18 Şubat 2010
- 16.182
- 19.985
- 823
öncelikle herkese günaydın 

başladın mı kuzum?
ben başladım 3 gün oldu :) şuan herşey sabit ama ilerleyen zamanlarda meyvesini alacağıma inanıyorum
onu daha sonra yaparın cnm gün içinde de esma çekiyorum 4 tane..enerjiyi fazla yüklemekten çekiniyorum biraz..bazı sebeplerden ötürü :)
vilgeta
çok tşk ederim tatlım..ve inanmadığın sürece evet kesinlikle ne dersen de olmaz bunu zaten hepimiz biliyoruz..aslında cümlelerin normal ama neden öyle hissediyorsun?kilit sorunun cvbı sende?başka cümleler kursan mesela içini böyle canlı kıpır kıpır kılan!ve evet Ya Vedüd okunması daha mantıklı..niyetin de sende gizli..güzel ve huzurlu bi ilişki istiyorum..vs diyebilirsin..emin olamadım şuan

Ben de bu geceden itibaren zayıflama niyetiyle Ya Samed esmasına başlayacağım.Bakalım sonuçları ne olacak:)
başladın mı kuzum?
ben başladım 3 gün oldu :) şuan herşey sabit ama ilerleyen zamanlarda meyvesini alacağıma inanıyorum

pofu Güzel bir fiziği sahip olmak için 336 defa Ya Musavvir de çekebilirsin canım.
onu daha sonra yaparın cnm gün içinde de esma çekiyorum 4 tane..enerjiyi fazla yüklemekten çekiniyorum biraz..bazı sebeplerden ötürü :)