Merhaba hoşgeldiniz sondan başa doğru topigi okumaya devam edin zaten takip ediyorrum demissiniz ama pozitif bir insan olma niyeti ile belki daha farkında etkili olur sizin için bazen birden fazla okuduğumuz bir kitapta aaa böyle bir bölüm ya da cümle var miydi yaa diye şimşekler çakar beynimizdeHerkese selam, bir süredir üye olmadan yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Pozitif düşünmek sanıyorum nefes almak gibi olmak zorunda ama ne yazık ki yapamıyorum. Kendimi bir anda olabilecek en berbat senaryoları düşünürken buluyorum. Yazmak istemiyorum bu düşünceleri. O kadar kötü şeyler. Lütfen pozitif düşünmeyi öğretir misiniz bana ? Günlük egzersizler yapsam iyi olur mu ?
Kesinlikle bu kadar net ve naif anlatılırdı..İnsanlara olan olumsuz yorumlarımı bitirdikten sonra, daha çok güzele yönlendim...Çok tavsiye ederim Ben herkesin kendi çölüğü gibi görüyorum kavga dedikodu vs. Neden başkasının çöpünü toplayayım ki diye kendimi ikaz edip hemen toparlıyorum :)Hayatındaki insanlar kadarsın: Onlar kim? Bu onlar aracılığıyla neyi önemsediğini(onlarda kızdığın, irrite olduğun şeyleri düşün) gösteriyor. Çok dedikoducular diyelim ki( bu senin de dedikodu yaptığını gösteriyor kusura bakma) Onları topla, böl, çarp, çıkar ortaya sen çıkıyorsun. Dönüşürsen onlar da dönüşür ya da hayatından çıkar. Aç gözlerini, gör, korkma bak, mükemmel olmak zorunda değilsin, kaçma; gör yüzleş, teslim ol dönüşüm kaçınılmaz olur
Öncelikle başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun yavrunuz.Arkadaşlar hepinize merhabalar.Öncelikle Allah hepinizden binlerce kere razı olsun ,bu başlığı baştan sona okudum tavsiyelerinizin çoğunu not aldım uyguladım,önerilen kitapları okudum...lakin hala yardımınıza ihtiyacım var...2018 yılında büyük oğlumu ani bir şekilde beyin sapı tümöründen kaybettik,ellerimizden kaydı gitti yavrum...metin olduk olmaya çalıştık Allah zaten emanet vermişti geri aldı dedik...yas tuttuk atlatmaya çalıştık ama evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor.Her neyse Vitiligolarımla barışıp içe dönme çalışmaları yapmaya başladım (diyetlerle falan kontrol altına almıştım ama oğlumun vefatından sonra kontrolden çıktı zaten diyet yapacak motivasyonum falanda yoktu)kendi kendine şifa çalışmaları yapmaya başladım imajinasyonlar yapıyorum.dün gece bir türlü odaklanamadım derken frekansımı yükseltmek adına evlatlarımı düşünmeye başladım sonra kendi kendime ve yaradanla ...iki evladımda kucağımda onlara sarılıyorum gülen gözlerini görüyorum sonra vefat eden oğlum senin yanında daha güvende ona iyi baktığını biliyorum Allahım sana sonsuz teşekkürler derken gözlerim kapalı olduğu halde beynimin ortasında biri ışıkları açtı sanki,ama müthiş bir huzur halindeydim hiç yaşamadım böyle bir güven ve huzur hali ...neyse o karanlıkta parlak lacivert renkte şekiller görmeye başladım şekiller geyik kafasıyla başladı korkunç ne olduğunu anlamadığım ne insana ne hayvana benzer şeylerde gördüm.en son yine ayakata yan durarak bana bakan bir geyik resmiyle sonlandı ...heralde güzel birşey yaşadım diye düşünüyorum internetten araştırdığımda 3. gözle ilgili birsürü şey buldum kafam karman çorman oldu...bana destek olursanız çok sevinirim kimseye anlatamadım birine anlatmaya ihtiyacım vardı
Başınız sağ olsunArkadaşlar hepinize merhabalar.Öncelikle Allah hepinizden binlerce kere razı olsun ,bu başlığı baştan sona okudum tavsiyelerinizin çoğunu not aldım uyguladım,önerilen kitapları okudum...lakin hala yardımınıza ihtiyacım var...2018 yılında büyük oğlumu ani bir şekilde beyin sapı tümöründen kaybettik,ellerimizden kaydı gitti yavrum...metin olduk olmaya çalıştık Allah zaten emanet vermişti geri aldı dedik...yas tuttuk atlatmaya çalıştık ama evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor.Her neyse Vitiligolarımla barışıp içe dönme çalışmaları yapmaya başladım (diyetlerle falan kontrol altına almıştım ama oğlumun vefatından sonra kontrolden çıktı zaten diyet yapacak motivasyonum falanda yoktu)kendi kendine şifa çalışmaları yapmaya başladım imajinasyonlar yapıyorum.dün gece bir türlü odaklanamadım derken frekansımı yükseltmek adına evlatlarımı düşünmeye başladım sonra kendi kendime ve yaradanla ...iki evladımda kucağımda onlara sarılıyorum gülen gözlerini görüyorum sonra vefat eden oğlum senin yanında daha güvende ona iyi baktığını biliyorum Allahım sana sonsuz teşekkürler derken gözlerim kapalı olduğu halde beynimin ortasında biri ışıkları açtı sanki,ama müthiş bir huzur halindeydim hiç yaşamadım böyle bir güven ve huzur hali ...neyse o karanlıkta parlak lacivert renkte şekiller görmeye başladım şekiller geyik kafasıyla başladı korkunç ne olduğunu anlamadığım ne insana ne hayvana benzer şeylerde gördüm.en son yine ayakata yan durarak bana bakan bir geyik resmiyle sonlandı ...heralde güzel birşey yaşadım diye düşünüyorum internetten araştırdığımda 3. gözle ilgili birsürü şey buldum kafam karman çorman oldu...bana destek olursanız çok sevinirim kimseye anlatamadım birine anlatmaya ihtiyacım vardı
öncelikle merhaba, başınız sağ olsun diyorum veArkadaşlar hepinize merhabalar.Öncelikle Allah hepinizden binlerce kere razı olsun ,bu başlığı baştan sona okudum tavsiyelerinizin çoğunu not aldım uyguladım,önerilen kitapları okudum...lakin hala yardımınıza ihtiyacım var...2018 yılında büyük oğlumu ani bir şekilde beyin sapı tümöründen kaybettik,ellerimizden kaydı gitti yavrum...metin olduk olmaya çalıştık Allah zaten emanet vermişti geri aldı dedik...yas tuttuk atlatmaya çalıştık ama evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor.Her neyse Vitiligolarımla barışıp içe dönme çalışmaları yapmaya başladım (diyetlerle falan kontrol altına almıştım ama oğlumun vefatından sonra kontrolden çıktı zaten diyet yapacak motivasyonum falanda yoktu)kendi kendine şifa çalışmaları yapmaya başladım imajinasyonlar yapıyorum.dün gece bir türlü odaklanamadım derken frekansımı yükseltmek adına evlatlarımı düşünmeye başladım sonra kendi kendime ve yaradanla ...iki evladımda kucağımda onlara sarılıyorum gülen gözlerini görüyorum sonra vefat eden oğlum senin yanında daha güvende ona iyi baktığını biliyorum Allahım sana sonsuz teşekkürler derken gözlerim kapalı olduğu halde beynimin ortasında biri ışıkları açtı sanki,ama müthiş bir huzur halindeydim hiç yaşamadım böyle bir güven ve huzur hali ...neyse o karanlıkta parlak lacivert renkte şekiller görmeye başladım şekiller geyik kafasıyla başladı korkunç ne olduğunu anlamadığım ne insana ne hayvana benzer şeylerde gördüm.en son yine ayakata yan durarak bana bakan bir geyik resmiyle sonlandı ...heralde güzel birşey yaşadım diye düşünüyorum internetten araştırdığımda 3. gözle ilgili birsürü şey buldum kafam karman çorman oldu...bana destek olursanız çok sevinirim kimseye anlatamadım birine anlatmaya ihtiyacım vardı
Yok ,zaten bile bile yaptiniz olarak yazmadim sadece dikkatli olunmali aksi takdirde su an'da cok sıkıntı yasarsaniz demeye calistimçok teşekkür ederim ...amacım 3. gözümü açmak falan değildi herşey bianda oldu haklısınız ...bu cahillikle hiç bilmediğim bişeylerle karşılaştım sonradan düşündükçe ürktüm....tekrar teşekkür ederim
An ve anlar arasinda miyiz =)Merhabalar topikcanlarım.
Uzuuun bir süredir çok derin içsel serüven yaşıyordum. Bu tabi dışa da yansıdı; içimden duygularımı hiç paylaşmak istemedim sanki, enerjisi etkilenecek gibi. Çakralarla, enerjilerle ilgili cesitli egitimleri deneyimleme fırsatım oldu.
Hayatima çok tatli insanlar eklendi. O insanlarla şu an avrupanın ortasında harika bir projenin içindeyim. Proje konusu cok derin.Muhtesem biilincaltimizin temelleri var altinda. Ve sanki evren bana hadi bakış açını,enerjini ver; kuantum dolanikligina bir katkin olsun der gibi. Görev içinde görevdeyimBiz evrenin; evren bizim içinde o halde biz evrenin kendisiyiz
Sizleri çok seviyorum benim canım topikcanlarim
Bizimle de paylaşır mısın?Merhabalar topikcanlarım.
Uzuuun bir süredir çok derin içsel serüven yaşıyordum. Bu tabi dışa da yansıdı; içimden duygularımı hiç paylaşmak istemedim sanki, enerjisi etkilenecek gibi. Çakralarla, enerjilerle ilgili cesitli egitimleri deneyimleme fırsatım oldu.
Hayatima çok tatli insanlar eklendi. O insanlarla şu an avrupanın ortasında harika bir projenin içindeyim. Proje konusu cok derin.Muhtesem biilincaltimizin temelleri var altinda. Ve sanki evren bana hadi bakış açını,enerjini ver; kuantum dolanikligina bir katkin olsun der gibi. Görev içinde görevdeyimBiz evrenin; evren bizim içinde o halde biz evrenin kendisiyiz
Sizleri çok seviyorum benim canım topikcanlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?