Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bugüne sükûnet, sadelik, anlaşılırlık, huzur, düzen enerjilerini bırakıyorum.
Bugünüm öyle bir gün.
Her şey basit ve kolay.
Bir kitapta şöyle yazıyordu "..O sıralar bütün büyük yapıt bilimi küçük bir zümrüdün üzerine yazılabilirdi. Ama insanlar basit şeyleri önemsemediler ve kitaplar, yorumlar ve felsefi incelemeler yazmaya başladılar..."
Bu enerjinin özeti; düşün, hisset ve olsun. Karmaşık bir sır yok.
Sevgilerimle

Herkese selam, bir süredir üye olmadan yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Pozitif düşünmek sanıyorum nefes almak gibi olmak zorunda ama ne yazık ki yapamıyorum. Kendimi bir anda olabilecek en berbat senaryoları düşünürken buluyorum. Yazmak istemiyorum bu düşünceleri. O kadar kötü şeyler. Lütfen pozitif düşünmeyi öğretir misiniz bana ? Günlük egzersizler yapsam iyi olur mu ?

Merhaba hoşgeldiniz sondan başa doğru topigi okumaya devam edin zaten takip ediyorrum demissiniz ama pozitif bir insan olma niyeti ile belki daha farkında etkili olur sizin için bazen birden fazla okuduğumuz bir kitapta aaa böyle bir bölüm ya da cümle var miydi yaa diye şimşekler çakar beynimizde
Naçizane size önerebileceğim birkaç şey var gün içinde olumsuz cümleler ya da senaryolar aktiginda durun herşeyi bırakın o an belki birsey tetikledi sizi tv radyo haber müzik bir sohbet ortamı neyse ordan ayrılın şunu sorun bu benim gercegim mi türk insani olarak çok empati kuruyoruz hepimizin hayatı yolu farklı nötr olmaya o olaya şeye herneyse artık duygu yüklemeyi bırakın.
Akan olumsuz düşünceleri durduramıyorsaniz eğer bırakın aksınlar o ortamdan da ayrılamadınız misal derin sakin nefesler alın.. sakinim güvendeyim düşünceler ya da duygular bana zarar veremez ben kendi kozamda güvendeyim ( kötü düşünceleri karga sürüsüne benzetirim geçmiş syflarda cokca yazmisimdir :) onlar tepemize bir an üşüşür ve giderler)siz sakin ve dengede kalın zaten nefesinize odaklanip 20 ye kadar sayarsanız bile düşünmeyi bırakırsınız hihh işte düşünceler durduğu anda odaginizi değiştirip baska bir ise uğraşa yönelin çok faydasını görürsünüz . Bir zaman sonra beyin otomatige bağlayıp kendini korumayi öğrenecek siz sıkça yapın.
Biraz sabir ve zamanla daha iyi hissedeceksiniz.
Yazmak istemiyorum o kadar kötü düşünceleri demissiniz ya tam tersini siz yazın o düşüncelerin mesela günde sadece 5 maddelik şükür listesi yapin bakin günden güne nasil artacak o listedeki maddeler.. nefes egzersizi yürüyüş yapmak sözsüz sakin müzikler doga sesleri dinlemek bunlar mutluluk hormonlarini besler ..
Saglikli beslenme uyku düzeni negatif insan ve ortamlardan da uzak durmak bir süre ...aklima gelenler bunlar şimdilik siz niyet edin herşey düzelir.
Bugün bir yazıda " çocuğunuzu eğitirken ses tonunuza dikkat edin fidanlari besleyen şimşekler değil yağmurdur " diyordu bizde icimizdeki çocuğa da şevkatli olmalıyız bir ömür boyu ... dilerim yardımcı olabilmişimdir Sevgiler

Sabah uyandığımda gülümseyerek günaydın derim ellerime, gözlerime, tüm vücuduma. Varlıkları, sağlıkları, muazzam oluşları için tüm organlarıma teşekkür ederim. Şükrederim. Sizi seviyorum derim.
Kendime sımsıkı sarılırım. Kendime aynada gülümserim. Günaydın güzellik seni seviyorum derim.

Sevgiler

Hayatındaki insanlar kadarsın: Onlar kim? Bu onlar aracılığıyla neyi önemsediğini(onlarda kızdığın, irrite olduğun şeyleri düşün) gösteriyor. Çok dedikoducular diyelim ki( bu senin de dedikodu yaptığını gösteriyor kusura bakma ) Onları topla, böl, çarp, çıkar ortaya sen çıkıyorsun. Dönüşürsen onlar da dönüşür ya da hayatından çıkar. Aç gözlerini, gör, korkma bak, mükemmel olmak zorunda değilsin, kaçma; gör yüzleş, teslim ol dönüşüm kaçınılmaz olur

Kesinlikle bu kadar net ve naif anlatılırdı..İnsanlara olan olumsuz yorumlarımı bitirdikten sonra, daha çok güzele yönlendim...Çok tavsiye ederim Ben herkesin kendi çölüğü gibi görüyorum kavga dedikodu vs. Neden başkasının çöpünü toplayayım ki diye kendimi ikaz edip hemen toparlıyorum :)

"Minnettarlığın gücünü ve sihrini anlayabilmek için bunu kendiniz deneyimlemelisiniz. Neden bir günde minnet duyacak yüz şeyi bulmaya karar vermekle başlamıyorsunuz?

Her gün minnet ederseniz çok geçmeden sizin varlığınız o şekli alacak. Bu olduğunda da hayatın en büyük sırlarından birini bulmuş olacaksınız."(Alıntı)

E hadi yapalım

Merhaba pozitif güzeller kızım icin daha iyi anne nasıl olurum diye araştırırken bu yazıda kendi çocukluğumdaki eksileri görmek biraz üzdü ama motivede etti kendi icimdeki çocuğa ve gözümüzün içine bakan yavruya daha cok sevgi sabır ve ilgi göstermem gerektiğini öğretti. Belki sizde bakmak istersiniz

Arkadaşlar hepinize merhabalar.Öncelikle Allah hepinizden binlerce kere razı olsun ,bu başlığı baştan sona okudum tavsiyelerinizin çoğunu not aldım uyguladım,önerilen kitapları okudum...lakin hala yardımınıza ihtiyacım var...2018 yılında büyük oğlumu ani bir şekilde beyin sapı tümöründen kaybettik,ellerimizden kaydı gitti yavrum...metin olduk olmaya çalıştık Allah zaten emanet vermişti geri aldı dedik...yas tuttuk atlatmaya çalıştık ama evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor.Her neyse Vitiligolarımla barışıp içe dönme çalışmaları yapmaya başladım (diyetlerle falan kontrol altına almıştım ama oğlumun vefatından sonra kontrolden çıktı zaten diyet yapacak motivasyonum falanda yoktu)kendi kendine şifa çalışmaları yapmaya başladım imajinasyonlar yapıyorum.dün gece bir türlü odaklanamadım derken frekansımı yükseltmek adına evlatlarımı düşünmeye başladım sonra kendi kendime ve yaradanla ...iki evladımda kucağımda onlara sarılıyorum gülen gözlerini görüyorum sonra vefat eden oğlum senin yanında daha güvende ona iyi baktığını biliyorum Allahım sana sonsuz teşekkürler derken gözlerim kapalı olduğu halde beynimin ortasında biri ışıkları açtı sanki,ama müthiş bir huzur halindeydim hiç yaşamadım böyle bir güven ve huzur hali ...neyse o karanlıkta parlak lacivert renkte şekiller görmeye başladım şekiller geyik kafasıyla başladı korkunç ne olduğunu anlamadığım ne insana ne hayvana benzer şeylerde gördüm.en son yine ayakata yan durarak bana bakan bir geyik resmiyle sonlandı ...heralde güzel birşey yaşadım diye düşünüyorum internetten araştırdığımda 3. gözle ilgili birsürü şey buldum kafam karman çorman oldu...bana destek olursanız çok sevinirim kimseye anlatamadım birine anlatmaya ihtiyacım vardı

Öncelikle başınız sağolsun. Işıklar içinde uyusun yavrunuz.

Meditasyonda üçüncü göz hizasına yoğunlaşirsaniz şekiller görmeye başlarsınız. Bu theta frekansina çikmanizla ilgilidir. Gördüğünüz şekilleri korkunç olarak yorumlamayin. Bunların anlami nedir diye sorun kendinize. Cevabı gelir. Derin bir meditasyon yapmişsınız ne güzel. Beynin yaraticilik icin kullandigi frekans duzeyidir. O anda korkmayin sekillerin renklerin akmasina izin verin. Elbet size bilinc alti veya bilinc disiyla ilgili mesajlari olacaktir.

Başınız sağ olsun

Diğer konuyla ilgili bileğim yok yazınızı okuyunca baş sağlığı dilemek istedim.

öncelikle merhaba, başınız sağ olsun diyorum ve
konunun ana sahibi ve bir karma ruhsal astroloji öğrencisi olarak, devam etmek istiyorum
bazen ruhları artık sakin bırakmamız gerek
onlar burada ki tekamüllerini tamamlayıp gitmek isterler
orda yada bilmediğiniz başka bi yerde belki hala devam ediyordur bilinmez
fakat siz hatayla boyutlar arası kapıyı açarsınız şayet, başınız derde girebilir
ben eğitim aldığımdan beri bazı şeyleri yaparken daha temkinliyim
çünkü okunan esmaların bile bazen zararı dokunabiliyor (bu sözüm yanlış anlaşılmasın sakın)
3. gözü açmak yada hatayla bunu yapmak sizi yıpratır. o yüzden oğlunuzun ruhunu bence serbest bırakın, evet anın tabiki ama serbest kalması gerekli ... daha fazla detay yazamayacağım ama inanın ki daha iyi durumdadır kendisi.

çok teşekkür ederim ...amacım 3. gözümü açmak falan değildi herşey bianda oldu haklısınız ...bu cahillikle hiç bilmediğim bişeylerle karşılaştım sonradan düşündükçe ürktüm....tekrar teşekkür ederim

Merhabalar topikcanlarım.
Uzuuun bir süredir çok derin içsel serüven yaşıyordum. Bu tabi dışa da yansıdı; içimden duygularımı hiç paylaşmak istemedim sanki, enerjisi etkilenecek gibi. Çakralarla, enerjilerle ilgili cesitli egitimleri deneyimleme fırsatım oldu.
Hayatima çok tatli insanlar eklendi. O insanlarla şu an avrupanın ortasında harika bir projenin içindeyim. Proje konusu cok derin.Muhtesem biilincaltimizin temelleri var altinda. Ve sanki evren bana hadi bakış açını,enerjini ver; kuantum dolanikligina bir katkin olsun der gibi. Görev içinde görevdeyim Biz evrenin; evren bizim içinde o halde biz evrenin kendisiyiz

Sizleri çok seviyorum benim canım topikcanlarim

Yok ,zaten bile bile yaptiniz olarak yazmadim sadece dikkatli olunmali aksi takdirde su an'da cok sıkıntı yasarsaniz demeye calistim

An ve anlar arasinda miyiz =)

Bizimle de paylaşır mısın?

Zihnimin dağınık bir döneminde yazıyorum. Yine bir tercih, seçim dönemindeyim sonuçlarını alıyorum çok şükür her zamanki gibi : )))

Şimdi topikcanlarım her şey enerji diyorum ya; baktığınız-hislerinizi aktardığınız her şey etrafınızı sarıyor en çok enerji yüklenen, katılaşan maddeleşiyor ve hayatınıza dahil oluyor. Etrafımızda milyonlarca ışık dalgaları var o ışık dalgalarından hangisine odağınızı verirseniz o artık katılaşıp maddeleşiyor. Bakmadığınız ışık halinde kalıyor, etrafında maddeleşemiyor. Neysek onu çekeriz olayı, para parayı çeker olayı hep buradan geliyor. Geçenlerde bir yerde demiş ki benim etrafımdaki zengin insanlar hiç böyle şeylerle, kuantumla çekim yasasıyla uğraşmıyor . Evet uğraşmıyorlar çünkü bilinci kalıpları hep zenginlikle dolu, bardağın hep dolu kısmına bakıyorlar ve daha da doluyor işte. Daha önceki sayfalarda yazmıştım bulunduğum yeri, konfor alanımı bırakıyorum. Giderken de demişlerdi sen deli misin burası bırakılır mı? Evet ilk başlarda haklı çıktılar, ama bunun olacağını biliyordum ki o enerjiler ancak bu kadar hızlı şu yaşadığım muzzam durumları oluşturabilirdi. Karşıma çıkan insanlar, bulunduğum durum yine bilinçaltımın tanıdığı durumlar; zaten kodları bende var kodlamasını yaptım enerji olarak ve taa taaa hayatımdalar . Ne oluşturmak istiyorsak olmuş tarafına bakıyoruz. Bizzat bunu yaşayan kişilerin hayatına bakıyoruz instagram gibi sosyal medyada. Gitmek istediğiniz ülke varsa kolaj yapıyorsunuz mesela. Nerde ne yenir, nerde gezilir, neler yapılır çıkartın listesini. Biletlerine bakın, hangi firmayla gitmek, nasıl gitmek istiyorsunuz bakın. Bussines mı olsun ekonomik mi olsun. Tutumlar, seçimler geliştirin daha hiç olmamış şeyler için bile. Mesela ben ekonomikte gitmeyi daha çok seviyorum, etiketlenmiş-dışlanmış-ayrılmış hissini atıyorum : ))) En son uçuşumda Chicago dan Nepal e gidecek bir organizatörle sohbet ederken, onunda benim gibi olduğuna emin oldum mesela. Hayalimi gerçekleştiriyordu, insanlara katkıda bulunmak üzere dünyayı turluyordu. Önce evrene beni böyle harika bir insanla zaman mekanda denk getirdiği için çok şükür ettim. Hislerimiz ne kadar karşılıklıymış ki ertesinde çok keyifli yolculuk için teşekkür mesajını aldım. Sonra sordum hemen neler neler mümkün bundan daha harika durumlar için? Tahminlerimiz,kalıplarımın ötesinde hangi olanaklar-durumlar-insanlar var ki bana kendimi hayalimin ortasında buldurup aaa işteee bu diyeceğim ??? İnsanlar ekonomiden dert yanarken bunun bana katkısı ne diyebilirsiniz, krizi düşünürseniz kriz ortanızdan geçer; bolluğu düşünürseniz kriz dalga gibi sizi atlar geçer, bolluk her yerinizi doldurur topikcanlarım çok ilginç kanallardan bolluklar yaşarsınız, hiç tahmin etmediğiniz yerlerden size gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…