Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba topikcanlarım şuraya zamansız-mekansız şekilde içimdeki yoğun tatlış enerjilerle soru bırakayım; sizler de kendiniz için böyle sorular sorup bırakın. İşinin adı ne; cevaplasın evren. Biliyorsunuz ki evrenin bizim insan aklıyla algılayabileceğimizden çok farkli methodları var; tüm zamanlardan-tüm mekanlardan ve diğer tüm varyanslardan bağımsız olarak.Hem bugun astrologlar da diyor özel bir gün diye; bu harika kollektiften sevgiyle gelsin aksın hayatlarımıza

Hangi bilmediğim yüksek enerjili-frekanslı hisler,tatlar,manzaralar,dokular,sesler,durumlar var ki onlarla rezone olsam ve bu harika şeyler için içim,kalbim şükranla coşsa; içimden yayılan muhteşem sevgi enerjisi kollektife yayılıp tüm evrenle coşkuyla buluşsa; kelebek etkisi yapsa evrende.

Hangi yüksek enerjiler-frekanslı durumlar var ki içine girsem o enerji dalgasında mucize diyebileceğim olaylar,durumlar hayatımda yer alsa her zamanki gibi; neler var neler acaba???

Sonsuz şükürler olsun şimdiden geçmiş gelecek tüm kaynaklara,tüm durumlara,tüm olaylara❣❣❣

Hangi yüksek enerjiler-frekanslı durumlar var ki içine girsem o enerji dalgasında mucize diyebileceğim olaylar,durumlar hayatımda yer alsa her zamanki gibi; neler var neler acaba???

Harika harika harika canım burda muhteşem sakin bir yagmur havası var msjinla beraber içimdeki huzur şükür hissi kat be kat arttı bende paylaşıyorum icimdeki minnettarlık enerjisini kabul eden herkese ulaşsın çoğaldıkça çoğalsın
Bende sorayım o zaman ..
Nasıl muhteşem sevgi huzur şükür durumları anları yaşarım ki iyiki Allahım beni yaratmışsın çok şükür bin şükür dünya hayatını deneyimleyebiliyorum diyeyim ve bunlarla birlikte sevgiye insanliga doğaya evrene hayranlığım milyon kez artsın ? 🏞🕊

Merhaba uzun sure sonra pozitif kadinlar,

Uzun zamandir pozitife rezone olmak icin calismalar yapiyorum. En son buraya ailemle ilgili bir sorundan oturu yazmistim. Sukur ailemle cok iyi bir duruma geldim, bollugum bereketim artti. Yeni firsatlar cikiyor her zaman dusundugum seyler kisa sure icinde gerceklesmeye basladi bir sekilde, ona cok sukur.
Bdvye cevirmek istemeden size bir sorum var. İliskiler...meditasyonlarimda imgeledigim bir goruntu vardi hep. Bir adam, meslegi, kisiligi, goruntusu, zevkleri, hobileri vs... Ve ben bu adami internetten buldum. Aslinda bir sekilde o beni buldu. Evet dedim dogru insan. Hic kirmadi, uzmedi cunku. buttrfly derdiki o karsina cikinca hissedersin. Evet dedim o Hersey mukemmeldi 2 ay icinde. Evet 2 ay kisa ama ruh esini buldugumuzu dusundugumuzde zaman illuzyonunun onemi kalmiyor. Uzaktaydi bu kisi. Olsun derdi yapariz bir sekilde bulusuruz ayni noktada. Sonra 2 ayin sonunda bana karsi romantik duygularinin olmadigini hissetmeye basladim. Soyledigimde bosuna sorun cikardigimi soyledi. Tamam dedim gectim ama hissediyorumve bir gun sagolsun cok dusunmus ve o aci aciklamayi yapti. Bana duygusal olarak hisleri yokmus kendi de kabul etti. Cinsellik boyutundaymis sadece istegi.

Bu olaydan ne cikarmam gerekiyor ne anlamam gerekiyor. Gunlerdir dusunuyorum. O kadar ugrastim ki blokajlarimla, kendimi tanimakla. Olamazdi bu cunku adam benim yeniden kendimi buldugumda karsima cikan "o" idi. Canim yandi, kendimi sevilmeye layik hissetmedim ilk duydugumda. Kalp kirikligi, umitsizlik, vs...belki de dedim kendi kendime koca bir utopya yarattim ve o dunyanin cokusunu izliyorum. Negatife egilimliyim bu ara. Goruslerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Merhaba
Her şey yolundayken birden iç denetlemeye geçeriz bazen ve enerjiyi malesef baltalarız. Ya beni kullaniyorsa ya benden ... için hoşlanıyorsa... gibi vesveselere kapılırız. Sadece ilişkiler için değil ki işlerimiz yolunda gider ya bozulursa ya sorun çıkarsa deriz. Çok iyi para akışı vardır, hemen sorarız ya kesilirse ya yetmezse,ya .... demeye başladigimiz bu zamanlar icin düşünce-inanç kalıbı oluşturmalıyız ki direnc yapıp,korku enerjisi ile hayatımıza negatifi çekmeyelim. Romantik duyguları var mı yok mu diye düşünce içine girdiginizde kişiye söylemeseniz bile o kişiye sıkan,boğan enerji gönderirsiniz. Sorunca,onay beklediginizi ifade edince de kişi direk offf bu da yaa moduna geçiveriyor. Bu durumlardaki düşünce kalıbınız amaaaannnn biri gider biri gelir kafasi olmalı ki enerji dalgasi gelsin gitsin. Enerjinizi yükseltin kendinize yönelin. Zaten bu dusunce kendinizi alcaltip karsidakini yukselttiginiz için oluyor; enerji kaçağı yapıyorsunuz. Bu para,dost,iş,... her şey için geçerli. Neyi kaybetme korkusuna girerseniz ya da neyin ters gittigini dusunurseniz bilin ki kendinizden vermişsiniz bu da korku da onun sonucu demek. Amaaannn benden kıymetli olsa bari moduna girin ki hepsi aksın size aşk,para,iş,dostluk,...

Cok tesekkurler buttrfly bu dediklerini de unutmiycam. Evet ozdeger calismalari yapiyorum bu arane kadar ilerlesek de yol devam ediyor. Bu bahsi gecen iliskide basindan beri cok buyuk yalanlar oldugunu ogrendim gorusme bitince. Hayirlisi buymus demek ki dedim biraktim. Bir de bu ara durust olmakla,durustlukle fazla kafayi bozdumsanirim dedim sarildigim seyin antisini cektim. O yuzden demek ki sımsıkı sarildigimiz her seyi birakmak gerekir. İnsanlarin ve olaylarin duygusal olarak incitemedigi ve kiramadigi, sonsuz hosgoru noktasina gelmeyi cok isterimbu yuzden bol bol Kryon okuyorum bu ara. enerjinize bayiliyorum buttrfly

Merhaba enerjisi güzel insanlar ben geçmişimi şifalandırmak istiyorum çünkü bıktım artık hayatıma aynı insanlar giriyor ve de aynı sorunlari yaşamaktan bana bu konuda yardımcı olucak var mı?

Cnm internetteki erkeklerin yüzde 99,9'nun amacı cinsellik zaten. Oradan tanıştığın kimseye güvenme. İki güzel lafla karşısındaki kadını etkileyip yatağa atma peşindeler. Bu konunun çekim yasası, olumlama vs. hiçbir ilgisi yok bence. Sadece aşkı aradığın kanal yanlış.

Merhabalar sormak istediğim bir husus var. Birini sinirle eleştirdiysek örneğin giyimin şöyle, araban yok falan diye . Bunun üzerinden bir süre geçtiyse ( bir sene gibi ) ama sonra bundan çok pişman olduysak ve o insanın yüzüne karşı af dileme imkanımız hiç bir şekilde yoksa, ne yapmamız gerekir bu konuda düşünceniz nedir ? Nasıl bunu temizleyebiliriz ? Özellikle sevgili buttrfly senin yorumunu merak ediyorum

Merhaba. Gözlerinizi kapatın ve o kişiyi imgeleyin. Söylemek istediklerinizi naif bir dille özrünüzü belirtin. Af dileyin ve affedin ve sevgiyle vedalaşın. (kusura bakmayın başka bir üyeye sormuşsunuz ama okurken bildiğim kadarıyla aktarmak istedim. )

Uzun zamandır hayatıma girecek kişiyle ilgili olumlamalar yapıyordum. Hem fiziki özellikleri hem karakteri hem de maddiyatıyla ilgili. Arabasını hep bmw olarak hayal etmiştim. Hatta siyah bmw. Yaklaşık 15-20 gündür birisiyle görüşüyorum. Altındaki araba siyah bmw. Ama şirket aracıymış. Kendinin değil yani. Nerde yanlış yaptım acaba diye düşünmüyor değilim .

Ya ben de bu konuda imajinasyon yapmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Mesela fiziki özelliklerini imajine edeyim diyorum illa ki bir yüz beliriyor mesela ünlü biri gibi İstemsiz oluyor bu.
Bu konuda nasıl imajinasyon yapacağımı çözemedim daha. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Yüz kısmında bana da öyle oluyor. :) Ünlü değil ama beynim tanımadığım birinin yüzünü çıkartıyor karşıma. O anda o kısmı düşünmemeye çalışıyorum. Sadece fiziğini, mesleğini, kariyerini, aile durumunu vs. bunlara yoğunlaşmaya çalışıyorum. Mesela ufak bir ayrıntı ama tanışacağım kişinin gamzesi olduğunu hayal etmiştim. Bu tanıştığım kişinin gamzesi var:)
Bence olumlama cümlelerini detaylandırmakta fayda var. Genel yazınca kim çıkacak karşına belli değil, sarı çizmeli mehmet ağa.

Uzun bir aradan sonra Merhaba hepimize iyi gelecek bir yazı paylaşıyorum sevgiler

Titreşiminizi Yükseltmenin Yolları:

-Evinizde tütsülerle, sirkeli suyla düzenli enerji temizliği yapın.
-Negatif ortamlardan ve insanlardan uzak durun.
-Şiddet içeren film veya dizileri izlemeyin.
-Televizyonu hayatınızdan çıkarın çünkü yalanlarla bilinçaltınızı programlıyorlar.
-Düzenli meditasyon yada yoga yapın.
-Taze meyve ve sebze ile beslenin, bol su için ve et yemeyin.
-Size kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzak durun.
-Hayır demeyi ve gerektiginde sınır koymayı öğrenin.
-Bilinçaltınızdaki olumsuz kök inançlarından kurtulun.
-Sabah yada akşamüstü mümkünse yürüyüş yapın. Mümkün değilse güneşe karşı 15- 20 dakika oturun.
-Gerçekçi olun, yalan söylemeyin, dedikodu yapmayın ve iftira atmayın.
-Kendinizi ve başkalarını olduğu gibi kabul edin ve yargılamayı bırakın.
-Pozitif düşünün, pozitif ruh halinde kalın.
-Beddua etmeyin, negatif konuşmalar yapmayın, neşe ve sevinçle etrafınızı aydınlatın.
-Kendinizi, bilincinizi geliştirmek için kitaplar okuyun yada eğitimler alın.
-Hayata farkındalıkla bakın. İşaretlere, eş zamanlılıklara dikkat edin.
-Hafif ve rahatlatıcı muzikler dinleyin, dans edin, gün içinde yalnızken kendi kendinize şarkı söyleyin. (Boğaz çakranıza faydalıdır.)
-Spor yapın veya doğa yürüyüşlerine çıkın.
-Evcil hayvan sahiplenin, çocuklara ve hayvanlara yakın olun.
-Yardım kuruluşlarına destek verin yada bizzat yardımlara katılın.
-İstemediğiniz şeyleri yapmaya kendinizi zorlamayın ve sevdiğiniz şeyleri yapın.
-Kaliteli bir uyku uyumaya dikkat edin. Yatak odanızda telefon bulundurmayın.
-Kişisel bakımınıza özen gösterin.
-Hayatla akışta olun, direnişten ve kontrolcülükten uzak durun.
-Hayallerinizi gerçekleştirmek için zaman ayırın.
-Kurban psikolojisinden çıkın.
-Bolca gülün, kahkaha atın veya komik şeyler izleyerek gülün ve neşeyi hayatınıza çağırın.
-En önemlisi de kendinizi sevin, kendinize inanın.

Aasma Estefan

Çok teşekkürler bu güzel paylaşım için.
Bunların çoğunu yapmaya çalışıyorum ama benim için en zoru bir antepli olarak eti bırakmak sanırımYoksa niyetim var ama hala bu konuda istikrar sağlayamadım. Neyse ki azalttım ama

Bir Adanali olarak çok iyi anlıyorum sizi Ben dengeli yemeye calisiyorum haftada bir ya da iki öğün küçük porsiyon et.. sebze nişasta protein oranını dengeli olarak kendi bünyemize göre ayarlamak en iyisi sanırım .
Bolca hareket yakiyor insan zaten

Dün olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un röportajını izledim.
Gece yatarken kendisini hep finalde hayal ettiğini, final maçını zihninde defalarca oynadığını falan söyledi.
Çocuk uzun zaman bu anı imajine etmiş yani. Sanırım başarılı sporcuların çoğu bunu yapıyor anladığım. Daha önce de bir sporcudan böyle birşey duymuştum.
İmajinasyonun gücü işte

Ben yazı insanı değilim. Bunu uzun zamandır fark ediyorum. Kafamdan çoğunlukla milyonlarca düşünce, fikir geçiyor. Yazayım diyorum, üşeniyorum, unutuyorum. Bu enerjimi kararsız yapıyor. Elimde bir dümen; bir sağa çeviriyorum, bir sola, bir ileri, bir geri ee bu da daire çizmek demek. Önce sadeleşmeli ve sadece istediklerime odaklanmalıyım. Ne istediğimi bilmiyorsam, kararsızsam da; sadece kendimi olduğum gibi sevmeye, kendimden memnun olmaya, kendimin en iyi arkadaşı olmaya odaklanmalıyım. Şikayet yok, dedikodu yok bunlar da hayatımdan çıkardıklarım. Merhaba 13 Eylül ben de seni seviyorum

Terk ettim Rahat ettim ✔

Dedikodu
(yapıyorsam boş zamanım var demektir ve böyle mi harcamalıyım)
Yargılamak ( Başkalarını sesli ya da içimden yargılıyorsam kendimi de yargılıyorum demektir bu. Bana yazık değil mi, neden kendimi özgür/rahat bırakmayayım )
Olumsuzluk (karamsarlık) ( İnsanları uzaklaştırıp enerjiyi düşürmeye yarar sadece )
Şikayet Etmek (Ya değiştirmeye uğraş, yapamıyorsan bırak dağınık kalsın faydası yok kimseye, bu da insanları uzaklaştırır)
Mazeretler ( Mazeret buluyorsam yeterince istemiyor muyum acaba diye düşünmeliyim )
Uydurmak / Abartmak ( Dikkat mi çekmek istiyorum, sevgiye mi ihtiyacım var demek bu. O zaman kendini böyle anlarda daha da çok sevvv ❤❤ )
Dogmalar ( Engeller de engeller hapseder yapma)

Sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…