OLUMLA VE YAŞA! HAYAT SENİN! İSTER KRALİÇE GİBİ, İSTERSEN DİLENCİ GİBİ OLMAYI SEÇ,YAŞA!.. UNUTMA! ANNENİN TAHTI SENİN ASLA BAHTIN DEĞİL, BABANIN KADERİ DE SENİN KADERİN DEĞİL! SEN SEÇ, SENİN SEÇİMİN…
Sevgili Arkadaşlar, ‘olumlama’ nedir? “Ne işe yarar?” diyenler için yazmak istedim .Her bireyin olumlama yapmaya ihtiyacı mutlaka vardır. Bazen farkında olmadan bile olumlama ve olumlamalar yapan birçok kişi; ağzınızdan çıkan her söz geleceğinizi hazırlar. Hep derim: “Sözlerine dikkat et kaderin olur. Düşüncelerine dikkat et yarının olur.” Niye mi? Yüce Evren ağzınızdan her çıkan cümleyi sizin isteğiniz olarak algılar. Bunun yanında düşündüğünüz her şeyle çevrenize enerji yayarsınız. Görseniz de, görmeseniz de en son sözünüz “Aklıma gelen başıma geldi” olur. Bir de kendinizle gurur duyarsınız.
Aslında sizinle paylaştığım her şeyi, hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Vakti gelince hatırlıyorsunuz. Neden mi?Hepimizin ruh hafızasında bu bilgiler kayıtlı. Henüz olumlama bilgisini hatırlamayanlar içinolumlama, bilinçlice ya da bilinçsizce tekrarlanan cümlelerdir. Ben kendim yıllarca düşündüğüm ve söylediğim her şeyi yaşadığımı fark ederek farketim ki; olumlayarak her şeyi oluşturup yaşamıştım. Benim ilk kuantum kitabım ‘İçindeki Gücün Sırrını Keşfet’ti. Okuyanlar çok iyi bilir. Her insan kendi hayatını kendi yaratır ve bunu düşünceleriyle, seçimleriyle yapar. Düşünceler enerjidir ve titreşimleri vardır. Bu, bilimsel olarak yapılan çeşitli araştırmalarla kanıtlanmıştır. Olumlama, sadece arzularınızın gerçekleşmesi için“söyle ve olsun” demekle olmuyor. Birçok insan, ağzından çıkan sözleri duygulaştırır, içselleştirir ve hücrelerine yerleştirir. Her insan kendi hayatını kendi yaratır ve bunu düşünceleriyle, seçimleriyle yapar. Düşünceler enerjidir ve titreşimleri vardır. Bu, bilimsel olarak yapılan çeşitli araştırma ve deneylerlede kanıtlanmıştır. Ben de bunu birçok kişi gibi fark eden bireylerden biriyim.
Hepimizin ‘bilinçaltı’ vardır. Ona gönderdiğimiz her emri sorgulamadan, reddetmeden, bizi uyarmadan uygular ve “Emret hadi yaşa!” diye sunar. Enerji, bilinçaltımızda ve enerji boyutunda yargılama, sorgulama olmadığı için bizden gönderilen her düşünceyi saf olarak, olduğu haliyle alır ve önümüze sunar. Düşünceler enerjidir ve titreşimleri vardır. Bilinçaltınıza göndermiş olduğunuz her düşünce, muhakkak bir enerji alanı oluşturur ve yayar. Bilinçaltında olan her düşünce DNA’yı etkiler ve DNA buna tepki verir. Zihin-Beden-Ruh ilişkisi bu şekilde iş birliği ile işler. Zihinden DNA’ya, DNA’dan da tüm ruha… Ve bedene yayılır. İster olumlu düşünceler olsun, isterse olumsuz düşünceler, lütfen kendimize ve düşüncelerimize, hatta ağzımızdan çıkan her cümleye dikkat edelim. Düşündüğümüz her şeyi yaşarız. İster iyi, ister kötü duygu hiç fark etmez. Hayatımızın akışını şahane de yapabiliriz. Tüm yaşam akışımızı bozabiliriz de. Yıllarca başıma gelen her şeye ben neden oldum ve hep başkalarını suçladım. Hatta kendimin farkında bile değildim. Farkına vardığımda, yani hatırladığımda kendime o kadar haksızlık etmişim ki…Ben bunları yaşadım ve deneyimlerim hepimiz için. Önemli olan ‘anda olmak’. Geçmişle yaşayanın geleceği olmaz. Çok şey kaybetmemize neden olur. Dünya ile ‘rezonans’ bağımızın kalitesini kendimiz bozarız ve farkında olmadığımız için de hep suçlu ya da suçlular ararız. Suçlu aslında hiç yok, izin veren biz kendimiziz. Duyguları ve düşünceleri değiştirmek bizim kendi elimizde. Çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalmaya izin vermek elinizde olduğu gibi, her şey sizinle başlar!
Olumlamalar, bilinçaltındaki eski inançları, hatta atalarımızdan yani bizim geçmişbüyüklerimizden kalan düşünce mirasları ve kodlamaları kırmak için kullanılan sihirli cümlelerdir. Olumlamalar, bilinçaltına olumlu kodlamalar göndererek, bilinçaltı düzeyinde değişim yaparlar. Sizden olumlu düşüncelerin, sinyallerin çıkmasını sağlarlar ve böylece siz, bilinçaltınızdaki yapıya ve enerji alanını değiştirirsiniz. Benim vaktiyle rahmetli halama benzetilerek büyütülmem ve onunla aynı kadere kodlamam gibi. ‘İçindeki Gücün Sırrını Keşfet’ kitabımda bunu anlattım. Okuyanlarım çok iyi bilir. Hayatımızın her anında düşündüğümüz bize uygun olan kişi ve durumları, kendinize çekmek de elimizde ve imtihan olmakta… Olumlamalarınızı ne kadar bilinçli, sık, inanarak, hissederek tekrarlarsanız; arzularınızı gerçekleştirmeyi ve değişim sürecini o kadar hızlandırırsınız. Bilinçli, sık, inanarak ve hissedilerek tekrarlanan olumlamalar, bilinçaltındaki değişim sürecini de ona göre hazırlar. Tabi ki hatırlayalım; gözümüz gördüğüne, kulağımız duyduğuna ikna olur. Neye ihtiyacınız varsa şimdi ‘derin bir nefes alın’ ve sorun iç sesinize “Siz kimsiniz? Neden bu muhteşem evrende olmayıseçtiniz? Yaşamınız nasıl? Başınıza neler geldi? Neden izin verdiniz?”
Yüce Yaradan, ‘benden isteyin’ diyor unutmayalım. Bir anne ve baba düşünün. Evlatlarını nasıl sever? Ama anne ve baba da çocuklarını hata yaptığında doğruyu görmesi için bazen cezalandırabilir. Ama Allah’ın kullarına olan sevgisi anne baba sevgisinin de üstündedir. Rab kullarını asla hasta etmez ve cezalandırmaz. Kullar istediklerini hayatlarına kendi çeker. Birçok insan ölümden çok korkar, fakat gerçekten soruyorlar mı kendilerine: “Yaşarken yaşıyorlar mı?” Korkularıyla yaşayanlar bence ‘farkına varamadan’yaşayanlardır.
Şimdi sizlere olumlamalar vermek istiyorum. Neye ihtiyacınız var? 21 gün çalışma yapın. Kendinize sabah 21 defa kulağınızın duyacağı ses tonuyla olumlayın. Gece uyumadan önece de 21 defa olumlayın.
Ben şimdi şu andan itibaren yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul etmeye niyet ediyorum ve izin veriyorum.
İhtiyacınız aşk mı?
Ben hazırım. Aşka şimdi izin veriyorum. Kendime istediğim bir eşi kendime çekiyorum.
Ayrılık yaşıyorsanız;
Ben şimdi (isim) Şu andan itibaren seninle aramda oluşan her şeyin şifalanmasına izin veriyorum. Seninle birlikle olmak… Sen, ben ve bütünün hayrına olsun.
Ben aşkı seviyorum. Mutlu olmaya laik olduğumun farkındayım. Şükürler olsun.
Ben huzurlu mutlu ve sağlıklı olduğum için şükrediyorum.
Ben geçmişi sevgiyle bırakıyorum…
Ben sağlıklı ve dikkatliyim…
Benim her anım özel ve huzurlu…
Ben kendimi seviyor ve önemsiyorum…
Zeki bir insan risk alır. Farkındalığını mutlaka hatırlar, arar. Sözümüz arayanı bulur. Sen neyi arıyorsun? Sır burada gizli…
Sakın unutma! Karşına farkındalığının çıkmaması da senin elinde. Her şeyin başı niyet. Niyet et ve farkına var…
Uyuyanların gaflet uykusundan ışıkla uyanmasını niyet ediyorum. Yukarda ne varsa aşağıda o var. Yıldızlar bizim için. Her şey bizim hizmetimizde. Biz çok özeliz ve çok şanslıyız. Şansız insan yoktur. Seçen vardır. Daha doğmayı seçerken -unutma- yarışı sen kazandın milyonlarca spermin arasından, döllenmeyi sen seçtin…
Nuray SAYARI
alıntıdır