- 18 Şubat 2010
- 15.926
- 19.825
:) elimden geldiğince yazıyorumBnde sendn birseyler bekliodm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) elimden geldiğince yazıyorumBnde sendn birseyler bekliodm
merhaba canımMerhaba arkadaslar keske bende sizin gibi olumlu düsünebilsem bi türlü yapamiyorum cünkü son 2 senedir cok büyük sorunlar yasiyorum esimle beni seven deger veren adam gitti bana düsman olan bi adam geldi yerine ve bizim 3 cocugumuz var. Hergün agliyorum ve dua ediyorum hersey dzelsun beni tekrar sevsin diye ama hersey dahada kötülesiyo.pozitif düsünceyle kocami düzeltebilirmiyim yuvami kurtarabilirmiyim bilmiyorum.gerci benim önce pozitif düsünmeyi ögrenmem lazim ama ben bi türlü yapamiyorum.
Evet tabi her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi mesala bana suratini asiyorsun derdi ben bi seye üzülünce aninda suratim düser baska sorunlarda vardi ama hicbir zaman büyütüp uzatmiyorduk söyle diyim küslügümüz en fazla bi kac gün sürüyodu ve hic ayri yatmazdik ve ona güvenim tamdi. Simdi bambaska bi insan sanki yabanci benimle konusmuyo,gülmüyo beni öpmeyeli aylar gecti. Ben yurtdisindayim ve cok yalnizum. 2 sene önceki kocami düsündükce daha cok üzülüyorum beni bu kadar seven bagli bi insan nasil böyle yabanci oldu. Ve kesinlikle benimle durumumuzu konusmuyor cok sinirli bana düsman gibi eve sadece uyumak ve üstünü degistirmek icin geliyo esimin kiraathanesi var. Yani nasil yapacamda düzelecegimize inanacam bilmiyorum ben kocami seviyorum ve cocuklarimi babasiz büyütmek istemiyorum ama bi cikis yolda bulamiyorum cünkü esim benimle konusmuyo ayrilmakta istemiyor benimde moralim hep bozuk hergün agliyorum.bi türlü inanamiyorum herseyin eskisi gibi olacagina belki inansam düzelir diyorum ama olmuyo.merhaba canım
evet herşeyi düzgün düşünerek olumlu olarak yoluna koyabilirsin
öncelikle biraz sakin ol
kocanla aranda herhangi bi (basit dahi olsa ) sorun var mıydı?
atışmalar yada tartışmalar herşey bunları bi düşün.
daha sonra aklına geldikçe bi yere not et
neden kavga ederdiniz.
2 sene dediğin büyük bi zaman dilimi değil aslında
sanırım sorunlar daha öncesine dayalı
bundan sonrası için yapman gereken ise ağlamamak
ağlamak hala negatif olduğunu gösteriyor sana
sen sırf olumsuz düşündüğün için işlerin daha kötüye gittiğini düşündüğün için acıdan ağlıyorsun
önce sakin olmalısın
daha sonra sorunların üzerine yapıcı bi şekilde gitmelisin
kocanla aranızdaki sorunları görmezden gelmeyecek yokmuş gibi saymayacaksın
bunların çözümünü bulman gerekecek
belki basit değil belki gerçekten çok zor gibi görünüyor ama aslında olumlu düşünürsen bunlar bile seni gülümsetebilir
zaten sorunların çözüm yolunu buldukça ve düzeltmeye başladıkça sen olumlu düşüncelere kapılacaksın
asla olumsuzları aklına getirmeyeceksin
eğer yazımı okursan bana bi dönüş yap cnm olur mu?bekliyorum.
önce dediğim gibi sakin olmakla işe başlaEvet tabi her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi mesala bana suratini asiyorsun derdi ben bi seye üzülünce aninda suratim düser baska sorunlarda vardi ama hicbir zaman büyütüp uzatmiyorduk söyle diyim küslügümüz en fazla bi kac gün sürüyodu ve hic ayri yatmazdik ve ona güvenim tamdi. Simdi bambaska bi insan sanki yabanci benimle konusmuyo,gülmüyo beni öpmeyeli aylar gecti. Ben yurtdisindayim ve cok yalnizum. 2 sene önceki kocami düsündükce daha cok üzülüyorum beni bu kadar seven bagli bi insan nasil böyle yabanci oldu. Ve kesinlikle benimle durumumuzu konusmuyor cok sinirli bana düsman gibi eve sadece uyumak ve üstünü degistirmek icin geliyo esimin kiraathanesi var. Yani nasil yapacamda düzelecegimize inanacam bilmiyorum ben kocami seviyorum ve cocuklarimi babasiz büyütmek istemiyorum ama bi cikis yolda bulamiyorum cünkü esim benimle konusmuyo ayrilmakta istemiyor benimde moralim hep bozuk hergün agliyorum.bi türlü inanamiyorum herseyin eskisi gibi olacagina belki inansam düzelir diyorum ama olmuyo.
1 yasinda ve 6,7 yasinda 3 kizim var yani yalniz disari cikmamiz zor ve o da bunu istemez biliyorum tek derdi kahvesi evden kacmak icin. Baska bi kadin olabileceginden süpheleniyorum ama bisey yakalamadim duymadim.onada sordum kackere yok dedi tabi kabul edecek degil zaten.kiloma gelince hamileligimde 76 kiloydum simdi 53 kiloyum .kendime bakmaya calisiyorum ama bi kadin ne kadar kendine baksada mutsuzken güzel olamiyo.acaba 2 sene sonra beni tekrar sever mi hersey düzelir mi onu bilmiyorum daha dogrusu inanamiyorum.diyorum düzelsekte eskisi gobi olacakmiyiz iste bu düsünce delirtiyo beni.bu arada sagol canim cevaplarin icinönce dediğim gibi sakin olmakla işe başla
yüzünü asmamaya sürekli neşeli ve mutlu olmaya gayret göster en azından çalışşş
konuları konuşmak istemiyorsa zorlama
yeni bişeyler yapmayı teklif et mesela sinemaya gitmek yada ne bilim beraber herhangi bişeyler yapmak gibi
hayatında başka kadın olma ihtimali var mı?
kilo aldın mı?seni bu konuda rencide edici davranışları oldu mu?
yada onun sevmediği şeyler neler bunları düşün ve ona göre davranmaya başla
hatta işe koyul şimdiden
farklı bi ortam yarat
o ortamın içinde huzur ve neşe olmasına gayret et
benim şuan sana diyebileceklerim bunlar
çünkü herşeyi benden daha iyi bilen sensin
keşke daha fazla yardım edebilseydim ama beni dediklerimi uygula eğer değişme olmazsa durumlarda başka yöntemler deneyelim olur mu?1 yasinda ve 6,7 yasinda 3 kizim var yani yalniz disari cikmamiz zor ve o da bunu istemez biliyorum tek derdi kahvesi evden kacmak icin. Baska bi kadin olabileceginden süpheleniyorum ama bisey yakalamadim duymadim.onada sordum kackere yok dedi tabi kabul edecek degil zaten.kiloma gelince hamileligimde 76 kiloydum simdi 53 kiloyum .kendime bakmaya calisiyorum ama bi kadin ne kadar kendine baksada mutsuzken güzel olamiyo.acaba 2 sene sonra beni tekrar sever mi hersey düzelir mi onu bilmiyorum daha dogrusu inanamiyorum.diyorum düzelsekte eskisi gobi olacakmiyiz iste bu düsünce delirtiyo beni.bu arada sagol canim cevaplarin icin
dualar ve pozitif enerji salınımı kişinin negatiflerinden kurtulup rahatlamasını sağlar:)Ben bu aralar olumlama adına daha ziyade dua okuyorum, evelden kuru kuruya inanır çekim yapardım şimdi daha dualar ile olumlama yapıyorum, kendimi de daha iyi hissettiriyor ibadet etmem.
dualar ve pozitif enerji salınımı kişinin negatiflerinden kurtulup rahatlamasını sağlar:)
olay tamamen senin içten inanmandan geçiyorBilmiyorum belki de herkes Allah'a inandığı ve dua eden çok kişi olduğundan onların da bir çekimi oluşuyordur her dua eden kişi böyle düşünüyorsa mesela nazara karşı bir dua okunuyor herkes onu okuyup naazarın gıdecegını düşünüyorsa toplu bir çekim de oluşur ama iman etmek manen bir güç ve huzur yaratıyor doğru.
yoğunluktan kurtulur kurtulmaz :)Bekliyoruz paylasimlarnizi
pofu ellerine saglık okudum butun sayfaları tek tek kalbı guzel ınsan bayıldım paylaşımlarda bgnden ıtıbaren başlıyorum !!
Grey_ kuzum gel buraya bızım ruh okuzlerıne bır olumlamada buluna bılırız bence =))
onceden ne cok esmaları okurduk bıraktım uzun suredır ınsallah bugunden ıtıbaren bende başlıyorum,güzel dileklerimizin kalbımızden gecenlerin hepsı olsun ınsallah .
Okuduğunuz esmalar neydi ne için okudunuz ve dualarimiz kabul oldumu