Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

pofu pofu ellerine saglık okudum butun sayfaları tek tek kalbı guzel ınsan bayıldım paylaşımlarda bgnden ıtıbaren başlıyorum !!

Grey_ Grey_ kuzum gel buraya bızım ruh okuzlerıne bır olumlamada buluna bılırız bence =))
onceden ne cok esmaları okurduk bıraktım uzun suredır ınsallah bugunden ıtıbaren bende başlıyorum,güzel dileklerimizin kalbımızden gecenlerin hepsı olsun ınsallah .
Kuzum bizimkileri düzeltmeye bu olumlamalarda kar etmez

pofu pofu ellerine saglık okudum butun sayfaları tek tek kalbı guzel ınsan bayıldım paylaşımlarda bgnden ıtıbaren başlıyorum !!

tşk ederim cnm :)
inan bana yararını göreceksin..

Allaha cok sukur oldu, ama tek bır esma okumadım ben yanı bellı gunler başka esmalar okudum ve saatleri var,gercı saatlerıne pek takılmıyorum sonucta dua ama ısteklerımız ıcın saatlerde okumak daha ıymıs,
bendeki listeyi yazıyım ben sıze insallah yardımcı olabılırım;

Ya Cami Ya Vedud -1oo
Ya Rahman - 298
Ya Rahim - 258
Ya Hayy -324
Ya Muhsi - 148
Ya Nur -256
Ya Alim - 150
günes ve jüpiter saatleri en ıyı saatlermiş

ben apple storedan ıkı uygulama ındırdım bırısı yıldız saatı, diyeride zikirmatik ama zikirmatik dedıgıne bakma ıcınde esmalar ve okuncagı sayılar yazıyor.

Ya Fettah bu arada benım en sevdıgım esma -489 merkur saati
Ya Musavvir -336 ay saati
Ya Rafi -351 günes saati

birde ınternetten bır blog bulmustum onuda bırazdan bulup soylerım o kadının bılgılerınden cok yararlanmıstım zamanında sen arasından kendıne uygun olalını sec canım ozellıkle ask ve sevgıyle ılgılı Ya Cami Ya Vedud, sorunlar ve sıkıntıların gecmesi ıslerın duzelmesı ıcın Ya Fettah onerebılıceklerım . insallah yardımcı olabılmısımdır.

bende gezegen saatleri vardı onların bi ara paylamıştım burda son sayfalarda mevcut :)

Kuzum bizimkileri düzeltmeye bu olumlamalarda kar etmez
sen böyle düşünürsen tabiki düzeltemezsin :) negatif düşündükçe negatifi yaşarsın...
ne demiş mevlana '' gül düşün ki gülistan olsun :) ''
pofu pofu bebekimm ben bu konuya bayıldım yemin ediyorum ya :KK57: 7. sayfadayım henüz okuyorum ve bende denemek istiyorum napacağımı tam anlamadım gerçi ama :KK48:
güzel konu tam da olumlu insanlar için :) hangi konuda tatlım?söylersen yardımcı olmaya çalışırım :)

Ben umudumu yitirdim artık. İnancım kalmadı. :KK43:
umut;fakirin ekmeğidir demiş atalarımız..umutsuz bi dünya olur mu?içinde bi nokta kadar umut olsa bile bi ışık parlar yer yüzünde...böyle düşünürsen hiç bişey düzelmez aksine geriye gidersin...
inancı yitirmek de ayrı bi sorunsal...

21 gece boyunca yatağa yattıktan sonra "uykudan hemen önce bilinçaltına daha rahat mesaj gönderebileceğimiz anda"çalışmayı gerçekleştirin:
(Bilinç size gelerek "ruh eşi diye bir şey yok" demeyi sever,o nedenle bu çalışmayı yapmak ,yukarıda yazdığım gibi alfa boyutuna yaklaşırken daha uygun olacak.Bilinçaltınız konuya inanırsa size onu yaşatmaya başlar!)
Aşkta her zaman istediğinizi "çekme" şansınız var,yeter ki o konu bilinçaltınızda olsun....

Bu anlarda sadece ruh ikizinize odaklanın,kendinizi bir "aşk mıknatısı" olarak tanımlayın ve kodlayın.Olumlamalara vuruş anında devam edin:
♡ Ruh eşimi yaşamıma davet ediyorum.
♡Ruh eşimle yoluma devam etmeye niyet ediyorum.
♡ Ruh eşim yaşamıma doğru çekiliyor.
♡Onu seviyorum,ona teşekkür ediyorum,onu tüm kalbimle yaşamımda kabul ediyorum.

--------------------------------------------------------------

RUH EŞİMLE BULUŞMA MEDİTASYONU

Derin derin nefes alın,burundan alıp ağızdan vererek...
İçinizden sayarak 7'ye kadar nefesi alın,7'ye kadar yine sayarak nefesi verin.Bu çalışmayı 7 kere tekrar edin.Lotus pozisyonu bu çalışma sırasında uygun olucaktır.Ortam mümkünse pastel tonlardan oluşsun ve dinginliği sağlayan gülyağı tütsüsü yakın.
Şimdi: Pembe Renge odaklanın.Evren ile bir oldunuz ve şimdi ,şu anda tam olarak kendinizi çok seviyorsunuz ve akışa güveniyorsunuz.
Siz sevginin en saf halisiniz.Medite haldeyken,hep sevgide kalın,mutlu anları canlandırın,imgeleyin.
Gece yeniay zamanı bu çalışma için uygundur."Yeniliğe açılma" kodu ve enerjisi daha güçlü olur.
İçinizden tekrarlayın:
♡Ruh eşimi yaşamıma çekeceğime inanıyorum.
♡Onun varlığını kabul ediyorum.
♡Onu zaten tanıyorum.
♡Ruhlarımız hep irtibattaydı.
♡Onu yaşamıma şimdi davet ediyorum.
♡Onun beni duyduğunu biliyor ve onaylıyorum.
♡Şimdi ve tüm zamanlara doğru birbirimize çekiliyoruz.
♡O ve ben biriz...

Odanızda ertesi sabah "ruh eşinize" benzediğine inandığınız birinin resmini yatak odanızda kapıdan içeri girdiğiniz anda sağ tarafa duvara asın!
Kaynak:Tuğçe Işınsu

*Onu Kendine Aşık Et*

-----
ALINTIDIR :)

o zaman ne yapıyoruz kızlar Grey_ Grey_ mahperi hatun mahperi hatun A audrey_24 herkesin sıkıntısına ve isteğine uygun 21 günlük olumlama yapıyoruz

bu arada bu 21 gün ne bi kötü düşünce ne bi umutsuzluk ne bi fal olayı yapmıyoruz
var mısınız,?
Ben Varım pofu. Zaten fal olayından elimi eteğimi çektim. Bir de böyle deneyim bakayım. İnşallah herşey Güzel olur hepimiz için

Ben bugün başlayacağım canım
tmm kuzum
akşam yatarken başlarsın
21. günde tamamlar
22. günde sabahı yaparsın
bugüne eşitlemek için :)
tam istediğin ne ise bana bi özelden yaz bi bakalım ne yapabiliriz

buyrun kızlar,sevgi için okunacak esmalar:

”Sevgi kaynağını kullanıyori beklentisiz sevgiye kendimi açıyorum” Sevgi kaynağını deneyimlemeyi seçtiğinizde, ruhunuz bu kaynağa ve Allah’ın sıfatlarına getirildiğinde: Kendinizi bu kaynağın enerjisine açmayı kabul edin. Kaynağın isimlerine uyumlanmak ve Allah'ın sizi yaratırken sevgiyle sizde var ettiği kaynağının vicudunuzdaki yerini bilmeyi seçin. Anlayış,sıcaklık,yakınlık, şefkat ve merhameti içeren bir kaynaktır. Her ne yapıyorsanız yaptığınız şeyi sevgiyle yapmak. Beklentisiz bir şekilde sevgi vermek. Karşılıksız iyilik yapmak. Kendiniz için değer gördüğünüz herşeyi başkaları için de değer görmek. Yaşadığınız deneyimler için ”NEDEN BEN?” diye sormamak. Allah’dan geleni kabul etmek. Sevgi kaynağının hayatınızda aktif olarak akmasıdır.Kaynağı sevgi olan kişiler çoğunlukla kendilerine bunun tam tersi ortamlar seçerler.Yani anlayışsızlık, yargılama,soğuk ortamlar. Bağlılıktan kuşku duymak, güvenip açılmamak. Sevgi kaynağının bağlı olduğu
ESMA_ÜL HÜSNA’LAR:
RAUF
AFUVV
KERİM
BERR
HALİM
LATİF
VEDUD
MÜMÜN

---
ALINTIDIR

sayısına gelince sizin içinizden ne kadar geçiyorsa o kadar okuyun :)

Ya Cami Esmasının Sırlarından, Mıknatıs etkisine Sahiptir..
''YA Cami'' esması mıknatıs etkisi yapan bir enerji alanına sahiptir. Niyet ettiğiniz ve dilediğiniz her şeyi kolaylıkla hayatınıza çekersiniz.
Örneğin hayatınızda sevgi ve aşk istiyorsanız '' Ya Cami Ya Vedud''
Rızık bolluk bereket istiyorsanız ''Ya Cami Ya Rezzak''
Hastalıklarınıza Şifa istiyorsanız ''Ya Cami Ya Şafi''
Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz.

Cami esmasının anlamı; Toplayan, birleştiren, bir araya getiren demektir. Amacınıza uygun esmayı belirleyip başına da Ya Cami' esmasını koymanız, niyet ettiğiniz şeyi daha çabuk size getirecektir..Sihir etkisi yaratan çok önemli bir esmadır. ''
Ya Cami esmasının gezegen saati Müşteridir, dolayısıyla Müşteri gezegeninin saatinde etkisi çok daha fazla olacaktır..İhmal edilmemesi gereken en önemli esmalardan biri bu Yüce esmadır.
---
ALINTIDIR

ben şimdilik çıkıyorum :)
gün içinde tekrar gelirim konuşuruz :)

düşünce gücüne hep inanmışım ve yaşanmışlıklarımda var,
çok şükür işim,eşim,bebişlerim herşey çok güzel.. ama istediğim bir şey var

ben hep akademik anlamda ilerlemeyi istemişimdir. bunu çok istiyorum
ancak öyle bir an geliyor ki içimde inanılmaz büyük bir heyacanla istiyorum ders çalışıyorum
ama bir bakıyorum birkaç gün sonra sönüyor heyacanım pes ediyorum bu hep böyle devam etti.
bu durumu sonuçlandırmak istiyorum kesinlikle
bu gelgitleri yaşamamı çözemedim neden böyle oluyor fikriniz var mı?

düşünce gücüne hep inanmışım ve yaşanmışlıklarımda var,
çok şükür işim,eşim,bebişlerim herşey çok güzel.. ama istediğim bir şey var

ben hep akademik anlamda ilerlemeyi istemişimdir. bunu çok istiyorum
ancak öyle bir an geliyor ki içimde inanılmaz büyük bir heyacanla istiyorum ders çalışıyorum
ama bir bakıyorum birkaç gün sonra sönüyor heyacanım pes ediyorum bu hep böyle devam etti.
bu durumu sonuçlandırmak istiyorum kesinlikle
bu gelgitleri yaşamamı çözemedim neden böyle oluyor fikriniz var mı?
tek sebebi bana göre gerçekten inanmamak :)
bi şeye inandığın zaman o şeye ulaşırsın
tecrübeyle sabittir bu :)
önce inancını sorgula;yapabilir miyim acaba mı diyorsun yoksa yapıcam mı? bu çok önemli
kendimden örnek vereyim
3. defa aldığım bi dersim var
benim için çok önemli artık vermem gerek
bu dersten nefret ediyordum çünkü anlamıyorum klasik öğrenci yani :)
neyse son dedim bu, bu sefer bitecek hemde almam gereken en iyi notla :)
tabir-i caizse köpek gibi çalıştım
inandım çünkü yapıcam vericem
ilk sınavım iyiydi ama beklediğim kadar değildi
olsun dedim önümde 1 vize 1 final 1 de ödev var :)
ödev puanım açıklanmış 97 yani 9.7 puan :)
ikinci sınavım süper geçmişti :) sonucunu da öğrendim 80 :)
kaldı final o kadar kasmama gerek yok ama ben kafaya koydum ya bi kere olucak en iyisi olacak diye :) yapıcam çalışıcam ve sonunda mutlu olucam...
umarım burdan ne demek istediğimi anlıyorsunuz?
yapman gereken tek şey gerçekten ''İÇTEN İNANMAK''
hadi gel senle da başlayalım :) 21 gün dene..21 gün bitmeden o istediğini ypmaya başlayacaksın :)
geldimmm bendeee pofu pofu okuyorum hemen son ekledıklerınıde Grey_ Grey_ im bize iyii gelicek inanıyorum

tamam cnm o zaman bu akşam başlıyoruz:)

X