- 10 Ekim 2014
- 31.926
- 143.028
- 798
Cocuk zaten hakaret etmemiş ki konu sahibi gevsek diyerek hakaret etmiş asıl![]()
Yok cocuk etmiş demedim zaten konu sahibi hakaret etmiş ama bazilari yine de cocuktan anlayiş ve daha sakin bir tepki beklemiş.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk zaten hakaret etmemiş ki konu sahibi gevsek diyerek hakaret etmiş asıl![]()
Aynen bende onu anlamadım hakareti yiyen çocuk neden sakin olmasi gereken gene oYok cocuk etmiş demedim zaten konu sahibi hakaret etmiş ama bazilari yine de cocuktan anlayiş ve daha sakin bir tepki beklemiş.![]()
sizler yaz dediniz . Kendi arkadaslarım yazma.Aslinda bence yazin. Çünkü belliki yazmasanız, adim atmasaniz aklınızda kalacak. Yazın. Nasil olsa ilerleyen zamanla netleşir durumunuz.
Ben de negatif düşünenlerdenim ama burada kimse sizin ilişkinizi sizden iyi bilemez. Yazin dememin sebebi ilişkinizi bitirmeye hazir olmadığınız için destek ariyor gibisiniz o yüzden. Sanırım erkek arkadaşınız henuzsizde ki kredisini tüketmemiş. Zaman lazım size.sizler yaz dediniz . Kendi arkadaslarım yazma.
Burada bazı arkadaşlarda yazma diyor. Karmakarısık oldu.
Bakalım aksam yapabilirsem yazacagım
ben de dönem dönem negatife düşüyorum.Ben de negatif düşünenlerdenim ama burada kimse sizin ilişkinizi sizden iyi bilemez. Yazin dememin sebebi ilişkinizi bitirmeye hazir olmadığınız için destek ariyor gibisiniz o yüzden. Sanırım erkek arkadaşınız henuzsizde ki kredisini tüketmemiş. Zaman lazım size.
En iyi sen bilirsin. Neyi niye yapio. Ama bunca suskunluktan sonra da şey pardon hakliymissin özür dilerim diye girersen olaya egosu tavan yapar. Ne vardi diye dön önce bi. Cok hastaydim daha fazla kırılmaya mecalim yoktu simdi konusalim de. Baktin geri adim atio sen de atarsin. Ve o zaman dersin evet o kelimeyi kullanmamaliydim haklısın ama seni kucumser niyetle demedim niyetimden kuşkun niye var bu kadar sana bunlari hissettirdigim icin kusura bakma ama senin bu kadar tepki vermen de bana doğru gelmedi dersin. Hic umursamayıp da pat diye leyla moduna gecme milletin gaziyla.ben de dönem dönem negatife düşüyorum.
İçimden bir ses yazma diyor.
canavar cıktı içinden diyebilirim. Bambaşka biri gibiydi."gevşek" kelimesinin hakaret olduğunu da ilk defa burda duydum. Her ne olursa olsun, esip gurleyip sonra da "beni hale sen getirdin" diyen adamdan arkanıza bakmadan kaçın. Eşlerini döven adamlar da aynı cümleyi sık sık kullanıyorlar çünkü. Bence adam size aylarca oynamış, alttan almış falan, en sonunda gerçek yüzü çıkmış ortaya.
evet gülerek böyle agzını yayarak konustu bunu hissettim. KElimem yanlıştı kabul ama tepkisi cok cok fazlaydı. e bu durumda benden ne farkı kaldı.Bence çocuk haklı değil. Konu sahibi durduk yere gevşek dememiş ki, çocuk gevşek davrandığı için gevşek demiş. Bu davranışı gevşek yerine daha farklı bir şekilde ifade edebilirdi belki ama çocuğun bu kadar tepki göstermesi yanlış geldi bana.
hiç yazmıcam fikir değiştirdim suan.En iyi sen bilirsin. Neyi niye yapio. Ama bunca suskunluktan sonra da şey pardon hakliymissin özür dilerim diye girersen olaya egosu tavan yapar. Ne vardi diye dön önce bi. Cok hastaydim daha fazla kırılmaya mecalim yoktu simdi konusalim de. Baktin geri adim atio sen de atarsin. Ve o zaman dersin evet o kelimeyi kullanmamaliydim haklısın ama seni kucumser niyetle demedim niyetimden kuşkun niye var bu kadar sana bunlari hissettirdigim icin kusura bakma ama senin bu kadar tepki vermen de bana doğru gelmedi dersin. Hic umursamayıp da pat diye leyla moduna gecme milletin gaziyla.
Evet haklıyken haksız duruma dusmus birazevet gülerek böyle agzını yayarak konustu bunu hissettim. KElimem yanlıştı kabul ama tepkisi cok cok fazlaydı. e bu durumda benden ne farkı kaldı.
Siz affetmeye meyillisiniz ama ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum, söyleyeceğiniz şey "bilmeden de olsa tetiklenecegin bişey söylediğim için özür dilerim, ama gevşek kelimesinin hakaret olduğunu düşünmüyorum. Senin öfke patlamansa affedilir gibi değil" olmalı bence. Sonuçta karşısındaki kişi bariz sinirliyken gülerek, onu ciddiye almadan konuşmak gevsekliktir, ben direkt o anda söylerdim hatta, "sen beni mi ciddiye almiyosun, ne bu gevşek gevşek tavırlar" diye. Ama sen gerizekalı misin dememissiniz, gevşeklik yapmış siz de gevşek gevşek konuştun demişsiniz. İyi bile demişsiniz. Bence aramayın bu adamın öfke probleminden çekersiniz.canavar cıktı içinden diyebilirim. Bambaşka biri gibiydi.
son durumda aramama kararı aldım.Siz affetmeye meyillisiniz ama ben haksız olduğunuzu düşünmüyorum, söyleyeceğiniz şey "bilmeden de olsa tetiklenecegin bişey söylediğim için özür dilerim, ama gevşek kelimesinin hakaret olduğunu düşünmüyorum. Senin öfke patlamansa affedilir gibi değil" olmalı bence. Sonuçta karşısındaki kişi bariz sinirliyken gülerek, onu ciddiye almadan konuşmak gevsekliktir, ben direkt o anda söylerdim hatta, "sen beni mi ciddiye almiyosun, ne bu gevşek gevşek tavırlar" diye. Ama sen gerizekalı misin dememissiniz, gevşeklik yapmış siz de gevşek gevşek konuştun demişsiniz. İyi bile demişsiniz. Bence aramayın bu adamın öfke probleminden çekersiniz.
bu kadar cok cok abartmasa adım atardım ama cok yükseldi. İçimde bir yer bunu kabul edemiyor.Evet haklıyken haksız duruma dusmus biraz
Dakika başı değişiyorsun bir seni bir de kuru takip edemiyorum gene bugün :)) sen bu adami seviyor musun kuzum? Sen sanki bu iliskide sevilmeyi seviyor gibisin.hiç yazmıcam fikir değiştirdim suan.
azarlamalarını sineye çekemeyecğim sanırım. 1 gün sonra hadi gel konusalım. Bilmiyorum içimden gelmiyor. İyice ego yapacak. Tekrar yazarsa ılımlı konuşurum, adım atmayacagım.
Dayak ne alaka ya. Abartmayın bence. Her insan öfke patlaması yaşayabilir adam sürekli konu sahibini alttan almış daha öncesinde öfke krizlerine göz yummuş illa ki patlaması olacakdevam ettiğinizde ilerde dayak yiyeceğinizi siz de biliyorsunuz. Ardınıza bakmadan kaçın derim ben
Yok ben tabiki de kötü laf diyemem zaten kimseye. Ben küserdim ama.bu kadar laf söyler miydiniz peki.
Ben sinirlenmesine kızmıyorum, sinirlendiğinde bu yüksek tepkisine kızıyorum.
Daha dogru ifade edemez miydi ?
Buna kızıyorum.
söyleyin.konuşursam her şeyi söylerim ama birde bunu yutmuş olacağım.
Ya yapmaktan cekinmezse ?
o zaman mı bitirmeliyim yoksa şimdi mi bunu bilmiyorum.