- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.288
- 198
bu adamdan korkuyorsanız yazmayınsizler yaz dediniz . Kendi arkadaslarım yazma.
Burada bazı arkadaşlarda yazma diyor. Karmakarısık oldu.
Bakalım aksam yapabilirsem yazacagım
korkuyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adamdan korkuyorsanız yazmayınsizler yaz dediniz . Kendi arkadaslarım yazma.
Burada bazı arkadaşlarda yazma diyor. Karmakarısık oldu.
Bakalım aksam yapabilirsem yazacagım
Hahaha seviyorum o yuzden bu kadar düşünüyorum aslinda . Napcam yaDakika başı değişiyorsun bir seni bir de kuru takip edemiyorum gene bugün :)) sen bu adami seviyor musun kuzum? Sen sanki bu iliskide sevilmeyi seviyor gibisin.
Yok korkmuyorum. Oyle zarar verecek biri degil. En son ilimli kapatti zaten. Büyük ihtimalle buluşup konusur ya anlasiriz ya anlasmayizbu adamdan korkuyorsanız yazmayın
korkuyor musunuz ?
Siz ne düşünüyorsunuz :)Herkesin psikiyatrist edasiyla bir teshis koymasina cok guldum, ne komik
Kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tamam yazacagim diyorum , bir vazgeçiyorum. Anlik bir hareket yapacağım sanirim. Tepkisine gore de devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.Ya bana kotu niyetli gelmedi karsindaki kisi.
Her insanin dayanamayacagi cok sinir olacagi bir seyler olabilir hayatta.
Gevsek denmesi benimde hosuma gitmezdi.
Sonucta bu zamana kadar sizi kırmamıs uzmemis dolmus sadece.
Evet tepkisi fazla mi fazla.
Guzel gidiyormus aslinda.
Ama ne bileyim kırılmışta bir seyler sanki.
Hayirlisi olsun hakkinizda.
Ben burdakiler gibi psikiyatrist degilim ne yazik ki:)) ama yazmistim, gevsek gevsek konusma saygisizca bir laf, saygisiz konusmayi baslatan sizsiniz yani. Iki tarafta da hata var.Siz ne düşünüyorsunuz :)
Kalbini yolun başında kıran sonrasında un ufak eder söyleyeceğim bu kadar.kızlar selam,
Aynı başlıkta gördüğünüz gibi. Erkek arkadaşım düşün ve kararını ver , sana bırakıyorum dedi. Olayı hemen anlatıyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
5 aylık bir ilişkim var. Kendisiyle bundan 5 yıl öncesinde aynı şirkette çalışıyoduk . Sonrasında o , çalıştıgım firmadan ayrıldı üstünden 5 yıl geçti o zamanlar aramızda hiçbir şey yoktu. Bundan 5 ay öncesinde tesadüfen yolda karşılaştık ama konuşmadık. Konuşacak ortam değildi o an.
Sonrasında kendisi bana yazdı normalde sosyal medyası yok. İş için kullandığı bir sayfadan yazdı.
Nasılsın , seni gördüm o gün konuşamadık yazmak, konuşmak istedim dedi.
Hemen ertesi gün buluşup kahve içmeye karar verdik.
Derken derken nasıl olduğunu anlamadan konu ilerledi . Bu 5 ay boyunca her gün görüştük. yakın oturuyoruz. Her hafta sonu bir şeyler yaptık . Vaktimizi hep değerlendirdik .
Her zaman ilgili, sevgisini gösteren biri oldu. Zaman zaman ben kızıp ani tepkiler versem de hep alttan aldı vs. ( konunun sonunda anlatacagım seylere daha dogru açıdan bakabilmeniz için ayrıntılı yazıyorum.)
Bundan 3 gün öncesinde tamamen yanlış anlaşılma odaklı bir sebepten aramız biraz limoniydi. Aslında hiç önemli bir şey yoktu ama gereksiz uzadı. Aradım konuştum ama biraz üstten konuştugum için barışamadık. Sakinleşince tekrar ararım dedim.
Ertesi gün akşam aradım. Gayet normal konuştuk.
Bir önceki gün yaptıgımız gergin konuşmadan açıldı konu. Üstten konuştugun için , çözüm odaklı aramadığın için anlaşamadık dedi. Ben de sen gülerek gevsek bir şekilde konuştun benimle , ben o kadar sinirliyken dedim.
İşte olay tam burada başlıyor. Ben o gevsek konuşuyosun lafını ettikten sonra onda film koptu.
Söylediklerini özetliyorum.
- Sen kimsinnnn ? benimle böyle konuşamazsın. Ananla mı , babanla mı yoksa küçük kardeşinle mi konuştugunu sanıyosun ?
Gidip patronuna gevsek gevsek konuşuyor musun diyebilir misin ? diyemezsin. Çünkü o sana para veriyor.
Para her zaman saygı getirir zaten.
Sana küfür etmemek için şuan kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene inmeyeceğim.
Kızlar bunları söylerken ben hiç konuşmuyorum.
O , hiç es vermeden devam ediyor. Arada sadece ben , ''o kelimeyi beni umursamıyor şekilde konusuyorsun anlamında söylüyorum.'' diyebildim. Dinlemeden devam etti.
Haddini bileceksin, saygılı olacaksın, herkes yerini bilecek.
Sen değil , kimse benimle böyle konuşamaz. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne durmuyor vs vs...
Sessizce bitmesini bekledim . Şok oldum . O arada gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Dünya kadar hakaret işittim yarım saat içinde. İlk defa başıma geliyor.
En son ;
-bir şey diyecek misin dedi ?
sessiz kaldım. Aferin zamansız, özür dileme tamam mı ? asla hatalıyım diyip özür dileme böyle devam et , iyi akşamlar dedi kapattı.
Oturdugum yerde 1 saat kalakaldım. Sonra kalktım güzelce duşumu aldım.
Oturdum buna ait ne varsa sildim. numarası da dahil . Hemen msj yazdı.
Bravo ben de siliyorum simdi seni diye. Cevap yazmadım. Sonra aradı . Cok agır sekilde grip geçiriyorum. Sesim solugum yok, üstüne 3657 saat ağlamışım tamamen tıkandım.
aradı açtım.
Sesimi kötü duyunca ne oldu ? iyi misin vs . bişiler dedi.
Sonra özür diledi. Söylediğin yanlıştı bana hakaret ettin . Ben tüm bunlara ragmen sana hakaret etmedim dedi. ( o söylediklerinı hakaret saymıyor.) ben böyleyim , bir anda çok sinirleniyorum. Sonra saman alevi gibi geçiyor. Pişman oldum ama bu dereceye beni , sen getirdin. ( hala bir yandan da haklı çıkma çabasında )
Ben de suan konuşmak istemediğimi, derdimin haklı haksız kavgası olmadığını, çok kırıldıgımı , duyduklarımı sindiremediğimi söyledim.
Sonra zaten hastasın. Güzelce uyu, dinlen sonra kararını ver. Konuşmak istemiyorum dersen de anlarım.
Kararı tamamen sana bırakıyorum. Sen istersen yazarsın dedi.
Ben şimdi ne yapayım ? dün hiç yazmadım , o da yazmadı.
Siz ne düşünüyor sunuz ?
Bence bazı seylerin dönüşü yoktur. Bu da öyle bir şey değil mi ?
Yoksa 5 ay harikaydı. Şans vermeye değer mi ?
Kafam karışık , kalbim kırık... Yanlış bir karar vermekten korkuyorum.
Evet hataliyiz ikimizde. Bakalim anlik yapacağımBen burdakiler gibi psikiyatrist degilim ne yazik ki:)) ama yazmistim, gevsek gevsek konusma saygisizca bir laf, saygisiz konusmayi baslatan sizsiniz yani. Iki tarafta da hata var.
Bir sans daha versek duzelmez diyorsunuz yaniKalbini yolun başında kıran sonrasında un ufak eder söyleyeceğim bu kadar.
Gecşek gerçekten çok çirkin bir kelime .Sen umursamadın dıyebılırdınız.Banada kımse gevşek dıyemez.Çocuk sonuna kadar haklı ben olsam senı sılerdım.Çok ayıp bencekızlar selam,
Aynı başlıkta gördüğünüz gibi. Erkek arkadaşım düşün ve kararını ver , sana bırakıyorum dedi. Olayı hemen anlatıyorum. Değerli fikirlerinize ihtiyacım var.
5 aylık bir ilişkim var. Kendisiyle bundan 5 yıl öncesinde aynı şirkette çalışıyoduk . Sonrasında o , çalıştıgım firmadan ayrıldı üstünden 5 yıl geçti o zamanlar aramızda hiçbir şey yoktu. Bundan 5 ay öncesinde tesadüfen yolda karşılaştık ama konuşmadık. Konuşacak ortam değildi o an.
Sonrasında kendisi bana yazdı normalde sosyal medyası yok. İş için kullandığı bir sayfadan yazdı.
Nasılsın , seni gördüm o gün konuşamadık yazmak, konuşmak istedim dedi.
Hemen ertesi gün buluşup kahve içmeye karar verdik.
Derken derken nasıl olduğunu anlamadan konu ilerledi . Bu 5 ay boyunca her gün görüştük. yakın oturuyoruz. Her hafta sonu bir şeyler yaptık . Vaktimizi hep değerlendirdik .
Her zaman ilgili, sevgisini gösteren biri oldu. Zaman zaman ben kızıp ani tepkiler versem de hep alttan aldı vs. ( konunun sonunda anlatacagım seylere daha dogru açıdan bakabilmeniz için ayrıntılı yazıyorum.)
Bundan 3 gün öncesinde tamamen yanlış anlaşılma odaklı bir sebepten aramız biraz limoniydi. Aslında hiç önemli bir şey yoktu ama gereksiz uzadı. Aradım konuştum ama biraz üstten konuştugum için barışamadık. Sakinleşince tekrar ararım dedim.
Ertesi gün akşam aradım. Gayet normal konuştuk.
Bir önceki gün yaptıgımız gergin konuşmadan açıldı konu. Üstten konuştugun için , çözüm odaklı aramadığın için anlaşamadık dedi. Ben de sen gülerek gevsek bir şekilde konuştun benimle , ben o kadar sinirliyken dedim.
İşte olay tam burada başlıyor. Ben o gevsek konuşuyosun lafını ettikten sonra onda film koptu.
Söylediklerini özetliyorum.
- Sen kimsinnnn ? benimle böyle konuşamazsın. Ananla mı , babanla mı yoksa küçük kardeşinle mi konuştugunu sanıyosun ?
Gidip patronuna gevsek gevsek konuşuyor musun diyebilir misin ? diyemezsin. Çünkü o sana para veriyor.
Para her zaman saygı getirir zaten.
Sana küfür etmemek için şuan kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene inmeyeceğim.
Kızlar bunları söylerken ben hiç konuşmuyorum.
O , hiç es vermeden devam ediyor. Arada sadece ben , ''o kelimeyi beni umursamıyor şekilde konusuyorsun anlamında söylüyorum.'' diyebildim. Dinlemeden devam etti.
Haddini bileceksin, saygılı olacaksın, herkes yerini bilecek.
Sen değil , kimse benimle böyle konuşamaz. Kimse kimsenin kara kaşına, kara gözüne durmuyor vs vs...
Sessizce bitmesini bekledim . Şok oldum . O arada gözlerimden yaşlar istemsizce akıyor. Dünya kadar hakaret işittim yarım saat içinde. İlk defa başıma geliyor.
En son ;
-bir şey diyecek misin dedi ?
sessiz kaldım. Aferin zamansız, özür dileme tamam mı ? asla hatalıyım diyip özür dileme böyle devam et , iyi akşamlar dedi kapattı.
Oturdugum yerde 1 saat kalakaldım. Sonra kalktım güzelce duşumu aldım.
Oturdum buna ait ne varsa sildim. numarası da dahil . Hemen msj yazdı.
Bravo ben de siliyorum simdi seni diye. Cevap yazmadım. Sonra aradı . Cok agır sekilde grip geçiriyorum. Sesim solugum yok, üstüne 3657 saat ağlamışım tamamen tıkandım.
aradı açtım.
Sesimi kötü duyunca ne oldu ? iyi misin vs . bişiler dedi.
Sonra özür diledi. Söylediğin yanlıştı bana hakaret ettin . Ben tüm bunlara ragmen sana hakaret etmedim dedi. ( o söylediklerinı hakaret saymıyor.) ben böyleyim , bir anda çok sinirleniyorum. Sonra saman alevi gibi geçiyor. Pişman oldum ama bu dereceye beni , sen getirdin. ( hala bir yandan da haklı çıkma çabasında )
Ben de suan konuşmak istemediğimi, derdimin haklı haksız kavgası olmadığını, çok kırıldıgımı , duyduklarımı sindiremediğimi söyledim.
Sonra zaten hastasın. Güzelce uyu, dinlen sonra kararını ver. Konuşmak istemiyorum dersen de anlarım.
Kararı tamamen sana bırakıyorum. Sen istersen yazarsın dedi.
Ben şimdi ne yapayım ? dün hiç yazmadım , o da yazmadı.
Siz ne düşünüyor sunuz ?
Bence bazı seylerin dönüşü yoktur. Bu da öyle bir şey değil mi ?
Yoksa 5 ay harikaydı. Şans vermeye değer mi ?
Kafam karışık , kalbim kırık... Yanlış bir karar vermekten korkuyorum.
Yanlis kelime kullanimiydi. Bunu ona açıklamaya calistim ama cok sinirliydi. Duymadi bile beni.Gecşek gerçekten çok çirkin bir kelime .Sen umursamadın dıyebılırdınız.Banada kımse gevşek dıyemez.Çocuk sonuna kadar haklı ben olsam senı sılerdım.Çok ayıp bence
Senin tabirinde hoş olmamış tabi ama bir söze bu kadar sinirlenmesi tuhafıma gitti. Yanlış tabir kullanmış olabilirsin ama hangimizin ağzından yanlışlıkla bazı kelimeler çıkmıyor ki. Ama bunu hep yapıyorsan tabi o zaman karşı taraf sonuna kadar haklı.Bir sans daha versek duzelmez diyorsunuz yani
Hatasını kabul etmemiş değil, aksine ikimiz de hatalıyız demiş ki bu doğru tespit bence.. Kadınlar başta çok trip yapıp alttan alınınca sonsuza kadar devam edecek yanılgısına varıyorlar ama karşındaki bir gün alttan almamaya başladığında tepetaklak oluyor her şey.. Şans vermek değil de oturup tavırlarınızı, neyi kaldırıp kaldıramayacağınızı konuşun.. Tatlıya bağlanırsa zaten devam edersiniz..özür dilerim dedi ama hala beni bu noktaya sen getirdin diye de ekledi .
Yine de sana hakaret etmedim ben ama bu kadar da kızmamam gerekiyordu. Sen de hatalısın , ben de dedi.
Yani amaç özür dilemek değildi de , alttan alta hala surda ben haklıyım , burada sen. Bir şeylere ispat etmeye çalışır gibiydi.
10 dk. aralıksız azar işittim. Dünyamı başıma yıktı.
Yazıp konuşmalı mıyım , yoksa iletişimi kesmeli miyim bilmiyorum.
Sonrasında da yazmadım. O da yazmadı.
Aramizda ilk defa boyle bir sey oldu oyle soyleyeyim.Senin tabirinde hoş olmamış tabi ama bir söze bu kadar sinirlenmesi tuhafıma gitti. Yanlış tabir kullanmış olabilirsin ama hangimizin ağzından yanlışlıkla bazı kelimeler çıkmıyor ki. Ama bunu hep yapıyorsan tabi o zaman karşı taraf sonuna kadar haklı.
Bu olumlu bir durum aslında. Birbirinizi daha iyi anlayıp daha net karar verebilirsiniz. Bence bu durum ilişkinizi derinlestirebilirAramizda ilk defa boyle bir sey oldu oyle soyleyeyim.
Simdi yazdim . Bakalim tepkisine gore ilerleyeceğim
Tmm banada ole deseler duymazdım benYanlis kelime kullanimiydi. Bunu ona açıklamaya calistim ama cok sinirliydi. Duymadi bile beni.