düşün sonra kararını ver ...

sanırım erkek arkadaşımla aynı kafadasınız :)

Peki yazınca sizce tepkisi ne olacak? yani siz olsaydınız size böyle davranmış biri mesaj attıgında ne yapardınız.
Erkek arkadsım gibisiniz de o yuzden soruyorum :)

Samimi olarak gercekten pişman oldugum bir tepki verip özür dilemişsem, yuz yuze bir buluşma ayarlayip daha sakince bazi sinirlar hakkinda konuşup anlastiktan sonra olayi geride birakip normal ilişkiyi devam ettirirdim sanirim eger karsimdaki de hazirsa. Özründe ne kadar samimi onu bilemem işte.

Kusura bakmayın ben size hak veremeyeceğim.
Bazı insanların sınırı vardır. Bende onlardan biriyim. Eşim bana gevşek dese aynı tepkiyi verirdim.
Bugün bu tepkiyle karşılaşmazsanız yarın daha çok saygınızı bozacaksınız. Erkek arkadaşınız çok iyi yapmış. Size hakaret etmeden kızmış. Çok olağan geldi bana.
evet herkes böyle düşündü. Ben de hatam yok demiyorum zaten.
Biraz daha sakin olabilirdi sadece ama olamadı.

Bir adım atacağım sanırım.

Samimi olarak gercekten pişman oldugum bir tepki verip özür dilemişsem, yuz yuze bir buluşma ayarlayip daha sakince bazi sinirlar hakkinda konuşup anlastiktan sonra olayi geride birakip normal ilişkiyi devam ettirirdim sanirim eger karsimdaki de hazirsa. Özründe ne kadar samimi onu bilemem işte.
o hazırdı aslında. Ben o akşam da tamam benim için de sorun yok devam edebiliriz desem kapanacaktı olay.
Ben suan bir şey diyemem dedim. O da düşün , karar ver yazarsın dedi.

Bence harcanacak bir ilişki değil, şans verilmeli... Adam sana kıymet vermeseydi tekrar arayıp sormazdı, özür de dilemezdi.
Anlaşılan o ki, biraz biriktirmiş ve patlamış. Söyledikleri de bana göre hakaret değil. Her insan her sözü kaldıramaz. Ben ilk evlendiğimizde eşime sus dedim diye sen kocanla konuşuyorsun, karşında çocuk yok demişti bana. Ve her zaman saygılı olmam gerektiğini, kendisinin de saygı çerçevesi dışına çıkmak istemediğini belirtmişti.
Benim eşimde sinirlenince saydırır ama hakaret eetmez asla. Saydırır derken sen benimle böyle konuşamazsın, ben senin kocanım. Başkası bu sözleri söylese çok kötü olurdu falan filan
Sonra da çok pişman olup özür diler hep, kıyamaz. Genellikle 5-10 dk sonra

Madem barışmak istiyorsun o zaman yine de bekle ve tavrını koy derim.
En azından bundan sonra ki problemlerde bu kadar yükselemeyeceğini, azarlanır tarzda tartışmayı kabul etmeyeceğinizi bilsin.
zaten eğer bir adım atarsam konusmak için atacagım.
yüz yüze gelip konusacagım anlasamazsak zaten olmaz.
o istemediklerini söleyecek ben de keza öyle. Orta yolda bulusamazsak zaten olmaz.

Bence harcanacak bir ilişki değil, şans verilmeli... Adam sana kıymet vermeseydi tekrar arayıp sormazdı, özür de dilemezdi.
Anlaşılan o ki, biraz biriktirmiş ve patlamış. Söyledikleri de bana göre hakaret değil. Her insan her sözü kaldıramaz. Ben ilk evlendiğimizde eşime sus dedim diye sen kocanla konuşuyorsun, karşında çocuk yok demişti bana. Ve her zaman saygılı olmam gerektiğini, kendisinin de saygı çerçevesi dışına çıkmak istemediğini belirtmişti.
aynen eşiniz gibi konustu. Saygı hep olmalı vs.
Sonrasında araması beni olumlu düşündürüyor zaten. Fark etti , aradı , özür diledi . Şimdi top sende dedi yani

aynen eşiniz gibi konustu. Saygı hep olmalı vs.
Sonrasında araması beni olumlu düşündürüyor zaten. Fark etti , aradı , özür diledi . Şimdi top sende dedi yani
Benim eşimde sinirlenince saydırır ama hakaret etmez asla. Saydırır derken sen benimle böyle konuşamazsın, ben senin kocanım. Başkası bu sözleri söylese çok kötü olurdu falan filan
Sonra da çok pişman olup özür diler hep, kıyamaz. Olayların çok üstüne gitmemek lazım, bazen karşı taraf tükeniyor ve kaldıramadığı için patlıyor.

Adım at, kendi hatanı kabul edip daha sonra ikinizin de hatalı olduğunu söyle

Sizde hatalısınız ani tepkiler üstten konuşmalar adam içinde biriktirip bir anda tepki göstermiş ve adama gevşek falan demişsiniz . He onunda lafları hoş degil para saygı konusunda falan ama Kendinizi törpülemeniz lazım herşey sizde bitiyor iyi zamanlarınızı ve tartışmalarınızı gözden geçirin hangisi ağır basıyorsa öyle devam edin veya ayrılın

Hayat sizin en doğru kararı verecek olan da sizsiniz. Ama bugüne kadar içinde dolan ne varsa sanki size patlamış. Sanki başkalarına söyleyemediklerini de size söylemiş. Bu tip insanlar iş yerinde, trafikte, vs bir şeye sinirlenip gelip hıncını sevdiğinden veya ailesinden yani gücünün yettiğinden çıkarabilir. Bence tavırlarında tutarsızlık da var. Gerçekten size değer veriyorsa, hata yaptığını anlayıp zaten gelir. Ama topu da size atmış. Çok ama çok iyi düşünmeniz lazım. Kendinize sorun devam edersem ne olabilir etmezsem ne olabilir. Teraziye artıları eksileri koyun. Sınırlarınızı gözden geçirin. İnşallah doğru ve hayırlı kararlar alırsınız.
özür diledi ama ben hatalı değilim sadece diyor.
Yani ben özrümü diledim devam etmeye hazırım ama karar senin bunun için seni zorlayamam diyor

bence hatalısınız ...daha önce ki konuşma sırasında da üstten konuştum demişsiniz sonrasında adama gevşek konuşma demişsiniz adam da haklı olarak sinirlenmiş... erkeklerin lugatında "gevşek" direk hakaret çünkü
sinirlenmek ne kelime , gözü döndü :)

evet kızlar, tüm yorumları kafamda tasarladım toparladım. Akşam mesaj atıp müsait oldugunda yüz yüze görüşüp, konuşmak istediğimi söyleyeceğim. Bakalım ne diyecek :)

Özür tarzı bir konusma yapmayacagım. Aramızdaki sorunları konusup, ortak yolu bulmaya calısacagım.
Ani bir kararla fikrim değişmezse :)

evet kızlar, tüm yorumları kafamda tasarladım toparladım. Akşam mesaj atıp müsait oldugunda yüz yüze görüşüp, konuşmak istediğimi söyleyeceğim. Bakalım ne diyecek :)

Özür tarzı bir konusma yapmayacagım. Aramızdaki sorunları konusup, ortak yolu bulmaya calısacagım.
Ani bir kararla fikrim değişmezse :)
Olmasaydı keşke böyle:)

Back