sanırım erkek arkadaşımla aynı kafadasınız :)
Peki yazınca sizce tepkisi ne olacak? yani siz olsaydınız size böyle davranmış biri mesaj attıgında ne yapardınız.
Erkek arkadsım gibisiniz de o yuzden soruyorum :)
Hakaret bulunmuyor zaten sertce uyari yapilmis bana kalirsa.. Kendimden biliyorum uslubsuz konusan insanlara tahammulum yok.bana cok agır geldi cumleleri ama o hakaret etmediğini savunuyor. Sadece cok kızdım farkındayım , hatalarım var dedi.
özür dilemeyeceğim. Müsait bir zamanda görüşelim diyeceğim.Eğer konuşmak istiyorsan konuş ama özür dilerim diye girme
hızını alamadıBence de ama sinirden katıp karıştırmış herşeyi.
evet herkes böyle düşündü. Ben de hatam yok demiyorum zaten.Kusura bakmayın ben size hak veremeyeceğim.
Bazı insanların sınırı vardır. Bende onlardan biriyim. Eşim bana gevşek dese aynı tepkiyi verirdim.
Bugün bu tepkiyle karşılaşmazsanız yarın daha çok saygınızı bozacaksınız. Erkek arkadaşınız çok iyi yapmış. Size hakaret etmeden kızmış. Çok olağan geldi bana.
o hazırdı aslında. Ben o akşam da tamam benim için de sorun yok devam edebiliriz desem kapanacaktı olay.Samimi olarak gercekten pişman oldugum bir tepki verip özür dilemişsem, yuz yuze bir buluşma ayarlayip daha sakince bazi sinirlar hakkinda konuşup anlastiktan sonra olayi geride birakip normal ilişkiyi devam ettirirdim sanirim eger karsimdaki de hazirsa. Özründe ne kadar samimi onu bilemem işte.
zaten eğer bir adım atarsam konusmak için atacagım.Madem barışmak istiyorsun o zaman yine de bekle ve tavrını koy derim.
En azından bundan sonra ki problemlerde bu kadar yükselemeyeceğini, azarlanır tarzda tartışmayı kabul etmeyeceğinizi bilsin.
aynen eşiniz gibi konustu. Saygı hep olmalı vs.Bence harcanacak bir ilişki değil, şans verilmeli... Adam sana kıymet vermeseydi tekrar arayıp sormazdı, özür de dilemezdi.
Anlaşılan o ki, biraz biriktirmiş ve patlamış. Söyledikleri de bana göre hakaret değil. Her insan her sözü kaldıramaz. Ben ilk evlendiğimizde eşime sus dedim diye sen kocanla konuşuyorsun, karşında çocuk yok demişti bana. Ve her zaman saygılı olmam gerektiğini, kendisinin de saygı çerçevesi dışına çıkmak istemediğini belirtmişti.
Saygisizkızdıgını anlayınca ben sustum bir de. Cevap versem katliam cıkacaktı sanırım.
sustugum halde bile saydırmaya devam etti
poncik mi :)Valla adam bana çok ponçik geldi. Hakaret yok. Sonra açıp gönlünüzü alıyor.ilgileniyor siznle. Size kızgın ama bir özür dile diyor. Dilemiyorsunuz
Benim eşimde sinirlenince saydırır ama hakaret etmez asla. Saydırır derken sen benimle böyle konuşamazsın, ben senin kocanım. Başkası bu sözleri söylese çok kötü olurdu falan filanaynen eşiniz gibi konustu. Saygı hep olmalı vs.
Sonrasında araması beni olumlu düşündürüyor zaten. Fark etti , aradı , özür diledi . Şimdi top sende dedi yani
özür diledi ama ben hatalı değilim sadece diyor.Hayat sizin en doğru kararı verecek olan da sizsiniz. Ama bugüne kadar içinde dolan ne varsa sanki size patlamış. Sanki başkalarına söyleyemediklerini de size söylemiş. Bu tip insanlar iş yerinde, trafikte, vs bir şeye sinirlenip gelip hıncını sevdiğinden veya ailesinden yani gücünün yettiğinden çıkarabilir. Bence tavırlarında tutarsızlık da var. Gerçekten size değer veriyorsa, hata yaptığını anlayıp zaten gelir. Ama topu da size atmış. Çok ama çok iyi düşünmeniz lazım. Kendinize sorun devam edersem ne olabilir etmezsem ne olabilir. Teraziye artıları eksileri koyun. Sınırlarınızı gözden geçirin. İnşallah doğru ve hayırlı kararlar alırsınız.
sinirlenmek ne kelime , gözü döndü :)bence hatalısınız ...daha önce ki konuşma sırasında da üstten konuştum demişsiniz sonrasında adama gevşek konuşma demişsiniz adam da haklı olarak sinirlenmiş... erkeklerin lugatında "gevşek" direk hakaret çünkü
Olmasaydı keşke böyle:)evet kızlar, tüm yorumları kafamda tasarladım toparladım. Akşam mesaj atıp müsait oldugunda yüz yüze görüşüp, konuşmak istediğimi söyleyeceğim. Bakalım ne diyecek :)
Özür tarzı bir konusma yapmayacagım. Aramızdaki sorunları konusup, ortak yolu bulmaya calısacagım.
Ani bir kararla fikrim değişmezse :)
yazma mı diyorsunuz :)Olmasaydı keşke böyle:)
Cocuk zaten hakaret etmemiş ki konu sahibi gevsek diyerek hakaret etmiş asılEşime özel olarak eskiye gore kendi fevri davranişlarimi cok torpuledim, dedigin gibi sinir iyi bir şey degil ama eşim de kalkip bana hakaret etmiyordu zaten etmez. İşin icine o girince iş degisir.
Aslinda bence yazin. Çünkü belliki yazmasanız, adim atmasaniz aklınızda kalacak. Yazın. Nasil olsa ilerleyen zamanla netleşir durumunuz.yazma mı diyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?