düşün sonra kararını ver ...

o aptalca sözleriyle haklıyken haksız duruma düşmüş özür dileme tabi ki belki başkası olsa barışmaz bile. Bence çizgini bozma ya sonra yüz bulur. İşine gelmiyorsa çeksin gitsin
yazmayayım yani . O yazarsa belki o zaman mı. Off sürekli fikir değiştiriyorum :)

Ya aslında seviyorsaniz birbirinizin sans verin. Çünkü gevşek kelimesini yanlış anlayıp biranda sinirle konuşmuş bence. Erkekler biraz hassas boyle konularda

bana da öyle geldi ama yorumları okudunuz mu bilmiyorum herkes tam tersi düşündü.
Ben de özür dilemek değil de gel konusalım tarzı yazayım diye düşündüm.

o geri dönüş tavrı cok kötüydü ne diyosun sen kendine gel düzgün konus deseydi belki tamamdı.
o an ne geldiyse agzına söyledi.

bu kadar iyiyken terse düşmesi beni düşündürdü sanırım.
Valla bir yanım hayır diyor bir yanım acaba mı ?
Kafam karışık sanırım biraz daha bekleyeceğim karar vermek için.
Tatlı , bekar adamlar beni bulmuyor nedense :)

bana cok agır geldi cumleleri ama o hakaret etmediğini savunuyor. Sadece cok kızdım farkındayım , hatalarım var dedi.

Valla adam bana çok ponçik geldi. Hakaret yok. Sonra açıp gönlünüzü alıyor.ilgileniyor siznle. Size kızgın ama bir özür dile diyor. Dilemiyorsunuz

Aslında aynı muhabbet işte konu sahibininde sevgilisi bana yapabiliyorsun bu tavırlari başkasına yapamazsin demek istemiş bence

Hayat sizin en doğru kararı verecek olan da sizsiniz. Ama bugüne kadar içinde dolan ne varsa sanki size patlamış. Sanki başkalarına söyleyemediklerini de size söylemiş. Bu tip insanlar iş yerinde, trafikte, vs bir şeye sinirlenip gelip hıncını sevdiğinden veya ailesinden yani gücünün yettiğinden çıkarabilir. Bence tavırlarında tutarsızlık da var. Gerçekten size değer veriyorsa, hata yaptığını anlayıp zaten gelir. Ama topu da size atmış. Çok ama çok iyi düşünmeniz lazım. Kendinize sorun devam edersem ne olabilir etmezsem ne olabilir. Teraziye artıları eksileri koyun. Sınırlarınızı gözden geçirin. İnşallah doğru ve hayırlı kararlar alırsınız.

bence hatalısınız ...daha önce ki konuşma sırasında da üstten konuştum demişsiniz sonrasında adama gevşek konuşma demişsiniz adam da haklı olarak sinirlenmiş... erkeklerin lugatında "gevşek" direk hakaret çünkü

ya barışmak istiyorum her sey düzelecekse ama ya tekrar ederse bundan da korkuyorum
Madem barışmak istiyorsun o zaman yine de bekle ve tavrını koy derim.
En azından bundan sonra ki problemlerde bu kadar yükselemeyeceğini, azarlanır tarzda tartışmayı kabul etmeyeceğinizi bilsin.

Ben de kocama ara sıra “ablaların yok senin karşında, onlara davrandığın gibi davranamazsın bana” diyorum. Çünkü öyle gerçekten. Abla kardeş ilişkilerinde nasıl davranacakları kendi bilecekleri iş ki eşim ablalarına karşı fazla tahammülsüz bir adam bence. Bana onlara davrandığı gibi davranamaz, tahammülsüz olamaz, sesinin ayarını kaçıramaz. Ben müsaade etmem buna. Bunu dile getirmek hakaret değil, kimse kusura bakmasın.

Ya işte kim bilir ne zamandır alttan aliyor birikmis olabilir insanız sonuçta iyi bir ilişkileri varsa bence harcamaya gerek yok

Eşime özel olarak eskiye gore kendi fevri davranişlarimi cok torpuledim, dedigin gibi sinir iyi bir şey degil ama eşim de kalkip bana hakaret etmiyordu zaten etmez. İşin icine o girince iş degisir.

sanırım erkek arkadaşımla aynı kafadasınız :)

Peki yazınca sizce tepkisi ne olacak? yani siz olsaydınız size böyle davranmış biri mesaj attıgında ne yapardınız.
Erkek arkadsım gibisiniz de o yuzden soruyorum :)

Ya işte kim bilir ne zamandır alttan aliyor birikmis olabilir insanız sonuçta iyi bir ilişkileri varsa bence harcamaya gerek yok
yok öyle alttan alma durumu yok. Sadece beni kızdırdıysa, kırdıysa gönlümü almasını bilir bu kadar.

Kusura bakmayın ben size hak veremeyeceğim.
Bazı insanların sınırı vardır. Bende onlardan biriyim. Eşim bana gevşek dese aynı tepkiyi verirdim.
Bugün bu tepkiyle karşılaşmazsanız yarın daha çok saygınızı bozacaksınız. Erkek arkadaşınız çok iyi yapmış. Size hakaret etmeden kızmış. Çok olağan geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…