düşün sonra kararını ver ...

Hem ağlatıp hem ağlama lütfen demek... Yerinde olsam ağlatma o zaman derdim. Biliyorum ki bu kırılganlık seni ileri zamanlarda çok zorlar, çok üzer.
ağlıyorum cünkü cok kırgınım ve üzgünüm dedim.
Biliyorum özür dilerim dedi.
Sonrasında da cabalaması gerekmez miydi ?Mesela cok hastaydım o gün. Nasıl oldun iyi misin diye sorabilirdi .

Yani 5 aylık samimiyet, emek bir kelime yüzünden bu şekilde çöp haline getirilmemeli diye düşünüyorum ben. Zamaniniz o kadar kiymetsiz mi? Bir anda böyle uzak alakasız biri seviyesine dusuruluyorsunuz. Bunu sinirle bastirarak söylemesi de cabasi. Yine de siz bilirsiniz tabi. Ne olursa olsun geri dönerseniz bu aşırı yükselmeleri kabullenmiş olacaksınız. Olayı ona göre değerlendirin.

o aptalca sözleriyle haklıyken haksız duruma düşmüş özür dileme tabi ki belki başkası olsa barışmaz bile. Bence çizgini bozma ya sonra yüz bulur. İşine gelmiyorsa çeksin gitsin

Genelde kadınlardan yana pozitif ayrımcilık yaparim ama hersey bi yere kadar ne güzel herkes beni alttan alsın hep hakaretlerime maruz kalsın ama bana birşey dediklerinde oturup ağlıyayım

Siz bunları söyleyen kişiden özür dileyip sonra normal ve sağlıklı bir ilişki yaşayacağınıza inanıyor musunuz?
Bana korkunç geldi sanki yanlış birşey yapsanız şiddete başvurabilecek biri gibi

kızdıgını anlayınca ben sustum bir de. Cevap versem katliam cıkacaktı sanırım.
sustugum halde bile saydırmaya devam etti

Adam toptancidan hallice kızıyor. Bir de saçmalıyor. Bence çekilecek çile değil yani

yüz yüze olsak bu kadar yükselmezdi diye düşünüyorum.
Ben konusurken beni görecekti. Hakaret olarak söylemediğimi anlardı yani.
Orta yolu bulurduk mesajla, telefonla karışıyor zaten hep .

Sonrasında yüz yüze hiç gelmedik. Sen kafanı topla konusmak istersen yazarsın dedi. En son Çarşamba aksamı bu sekilde kapattık.

ilişkide saygıyı korumak önemli buna katılıyorum.
hakaret amaçlı olmadan güya sevimli tonlarda bile eşek, gerizekalı, salak vs demeyi hoş bulmam mesela ben.

zaten siz hoşlanmadığınız bir durumu anlatıyor ve bunun için gerildiğinizi söylüyorsunuz.
orada diyebilir "bu nasıl bir konuşma tarzı ne demek gevşek"
ama bağırıp çağırması öfke kontrolü problemi yaşadığını gösteriyor.
bana kalırsa kendisini "kendince yüksek" bir yerlere koyması narsist olduğunu da düşündürüyor.
tabi ki psikologculuk da oynamayalım uzman değiliz

insanların anlaşamadığı durumlar olabilir.
yakından tanımaya yeni başladığınız biri. sizin hoşlanmayacağınız bir kelimeyi o da sarfedebilir.
böyle mi tepki vermek lazım?

açıkçası dikkatli olun derim..

Boşver bacım yaa, gençsin, güzelsin, elin ekmek tutuyor.. öfke kontrolü olmayan , kırılınca ağzına geleni sayan adamlara mı kaldın?
Hadi bugün baristiniz,kalan ömrümüzde hiç mi onu kızdıracak laf etmeyeceksin,hiç mi onu kirmayacaksin? Her seferinde böyle azar yiyip hakaret mi isiteceksiniz?
Valla piyasada ne tatlı ,bekar adamlar var yol ver gitsin

Sevme saçımı kızdım sana bu sinir iyi değil kendimden biliyorum benim gibi inat bir kocam var artık sakin olmayi öğrenmiş biri olarak yaziyorum bunları (ama sadece kocama bu sakinlik )
Vazgecemem saclardan

Ya kabul ben yanlış konustum ama anadan başladı patrondan cıktı. Buna kızdım.
10 dk aralıksız saydırdı yani.
Haklı tamam da bu kadar sert gelmeseydi keske ben zaten özür dilerdim.
Bu arada ben sürekli trip yapıyorum o da alttan alıyor tarzı değil ilişkimiz. Zaten sorunlu bir ilişki değil bizimki.
Bazen beni kızdırıyor ve gönlümü alıyor sonrasında . Bundan bahsetmiştim.
Ne kadar kızsam da barışmaya çalışıyor yani

Bir kelime yüzünden 10 dakika boyunca bu tavrı koruyan kişi daha büyük olaylarda nasıl tepki verir siz düşünün.
dedim zaten sen dedim daha cok sinirlendirsem fiziksel siddet de uygularsın .
Saçmalama ben kimseye el kaldıramadım , kaldırmam da diyor.
Tabii ne kadar güvenilir , bilemem.

Sen kimsinnnn ? benimle böyle konuşamazsın. Ananla mı , babanla mı yoksa küçük kardeşinle mi konuştugunu sanıyosun ?
Gidip patronuna gevsek gevsek konuşuyor musun diyebilir misin ? diyemezsin. Çünkü o sana para veriyor.
Para her zaman saygı getirir zaten.
Sana küfür etmemek için şuan kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene inmeyeceğim.

Zamaninda ben de esime bunlari soyluyordum cunku benimle de belli 1 saygi mesafesini korumasi gerektigine inaniyorum. Ayni cumleleri ben de kullandim gorustugunuz kisi ile. Dogrusu hakli buluyorum lakin siz onu kucumseyerek saygisizca itham ettiyseniz.

Gerci ateş burclarindan olsa 5 ay sabredemezdi.
Ben de baski ve hakaretvari bir şey algiladigimda sakin sakin "lutfen boyle konusmayalim, buna izin veremem sakinleş" vs diyemem keşiş filan olmam lazim o tepkiyi verebilmem için.
valla dümdüz geçti ne diyeyim .:)
şoka girdim oturdugum yerde 1 saat kalakaldım

İyi olmuş size artık insanlarla üstten üstten konuşmayı öğrenmişsinizdir ben rahatladım burda okurken
üstten üstten konusma dediğim şey .
Onu ezerek konusma tarzı değildi. Ilımlı olmadım haha hihi yapmadım yani.
Bir seye kızmıssın neden bana suna kızdım demiyorsun. Kendi kendine sessizliğe bürünürsen ben nereden bilebilirim neye kızdıgını. Bundan sonra bir sorun olursa , bir şeye kızarsan söyle bana konusup halledelim dedim.
O da ay aşkım özür dilerim tamam dememi bekledi. Ben de konuyu kapatmak yerine konuşup , çözmek bir daha birbirimizi yanlış anlamayalım demek istedim.

valla dümdüz geçti ne diyeyim .:)
şoka girdim oturdugum yerde 1 saat kalakaldım

Patronmuş, paraymış cok garip yerlere uzanmış mevzu. Ama o örnegi ben de dusunuyorum. Mesela gorumcem kendini bir şey zannediyor yani herkese ustten ustten konuşmalari var degisik tavirlari var ve ailesi onu oyle kabullenmiş karakteri o diyorlar. Ben de dedim ki işyerinde de ayni karakterini gosterebiliyor mu? Zorunda kalinca yapmayabiliyor demek ki cunku o tavirlarla işyerinde onu kimse barindirmaz. Ee ben de katkanmak zorunda degilim demistim.

Bahsettigim gorumcemle de bikac senedir gorusmuyorum. Aile ortaminda laflarini agzina sokup birakmistim. Tahammul edemiyorum ben valla.
Herkes ozen gosterecek.

tam olarak içimden gecenler sizin söyledikleriniz.
Herkes baska bir şey diyince kafam karıstı.
En başta sizin gibi düşünüyordum hala da içimden geçenler bu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…