ağlıyorum cünkü cok kırgınım ve üzgünüm dedim.Hem ağlatıp hem ağlama lütfen demek... Yerinde olsam ağlatma o zaman derdim. Biliyorum ki bu kırılganlık seni ileri zamanlarda çok zorlar, çok üzer.
Yani 5 aylık samimiyet, emek bir kelime yüzünden bu şekilde çöp haline getirilmemeli diye düşünüyorum ben. Zamaniniz o kadar kiymetsiz mi? Bir anda böyle uzak alakasız biri seviyesine dusuruluyorsunuz. Bunu sinirle bastirarak söylemesi de cabasi. Yine de siz bilirsiniz tabi. Ne olursa olsun geri dönerseniz bu aşırı yükselmeleri kabullenmiş olacaksınız. Olayı ona göre değerlendirin.aynen öyle baya baya saydırdı. Ben orda ciddiyetsiz demek istedim . Gevsek kelimesi yanlış secimdi kabul ama saatlerce sustugum halde saydırdı.
Hırsını alamadı. Kelimeleri bastıra bastıra. Sen kimsin , haddini bileceksin.
Ses tonu kendinden emin, dişlerini sıkarak sen benimle böyle konusamazsın vs. seklindeydi.
Korkunç kırıldım. Yazınca hissettim suan o anı
o aptalca sözleriyle haklıyken haksız duruma düşmüş özür dileme tabi ki belki başkası olsa barışmaz bile. Bence çizgini bozma ya sonra yüz bulur. İşine gelmiyorsa çeksin gitsinaslında öz eleştiri yapmam gerekirse böyleyim.
Evet hatalı konustum ama o bana o kadar laf saydı, o kadar kötü hissettim ki özür dilemek gelmedi içimden.
Benimle böyle saygısızca konusamazsın diyip kapatsa ben zaten anlar özür dilerdim sonrasında ama tepkisi beni geri itti
Siz bunları söyleyen kişiden özür dileyip sonra normal ve sağlıklı bir ilişki yaşayacağınıza inanıyor musunuz?nasıl dedi biliyor musunuz?
kinle , nefretle bastırarak cümleleri..
Sen kimsinn , haddini bileceksin , benimle saygılı konusacaksın , her seyden önce konusmayı öğreneceksin.
kimse benimle böyle konusamaz. Bak cok sinirlendim küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene düşmeyeceğim. senin karşından anan mı , baban mı , küçük kardeşin mi var ?
Patronuna diyebilir misin gevsek gevsek konusma. Diyemezsin çünkü sana para veriyor. Para saygı getirir vs vs
Ay suan yazdıkça vazgeciyorum
kızdıgını anlayınca ben sustum bir de. Cevap versem katliam cıkacaktı sanırım.Yanlis konustugunuzu düşünmüyorum
Gevşek ağır bir laf ama sevgilimizde bir kez gevşek dedi mi tolerans göstermeden hunharca patlayacaksak onu hayatımızda çokta önemli yere koymadigimizdandir.
Evet ağır bir laf ama bir kez tolerans olur ikinciye hopp dersin, veya veya veya tatlı uyarirsin geçersin yıkıcı olmak sevmeyenin tavridir
yazayım mı saçlarına bayıldıgım kadın:)Genelde kadınlardan yana pozitif ayrımcilık yaparim ama hersey bi yere kadar ne güzel herkes beni alttan alsın hep hakaretlerime maruz kalsın ama bana birşey dediklerinde oturup ağlıyayım
Adam toptancidan hallice kızıyor. Bir de saçmalıyor. Bence çekilecek çile değil yanipasif agresifte değil cok aslında ama bu sefer neden söylemedi alındıgını gerçekten anlamıyorum.
Annenle, babanla böyle konusamazsın cünkü onlara saygı duyuyorsun , gönül bağın var bana neden saygı duymuyorsun dedi.
Patron olayı bana da sacma geldi bilmiyorum.
Sevme saçımı kızdım sanayazayım mı saçlarına bayıldıgım kadın:)
yüz yüze olsak bu kadar yükselmezdi diye düşünüyorum.ben görüşmeye devam eder ama bi taraftanda ölçüp tartmaya devam ederdim, sonrasında hiç görüştünüz mü?
tamam bu kelimeyi anlamı dışında kullandım ben ama sende o kadar çok şey saydırdın ki korkuttun beni diyin. aynı şeyler yine olacak mı bakın bakalım, online görüşmelerde böyle şeyler olabiliyor gibime geliyor (mesajı o an görüp cevap yazmayınca trip vs gibi)
Boşver bacım yaa, gençsin, güzelsin, elin ekmek tutuyor.. öfke kontrolü olmayan , kırılınca ağzına geleni sayan adamlara mı kaldın?nasıl dedi biliyor musunuz?
kinle , nefretle bastırarak cümleleri..
Sen kimsinn , haddini bileceksin , benimle saygılı konusacaksın , her seyden önce konusmayı öğreneceksin.
kimse benimle böyle konusamaz. Bak cok sinirlendim küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum ama senin seviyene düşmeyeceğim. senin karşından anan mı , baban mı , küçük kardeşin mi var ?
Patronuna diyebilir misin gevsek gevsek konusma. Diyemezsin çünkü sana para veriyor. Para saygı getirir vs vs
Ay suan yazdıkça vazgeciyorum
Vazgecemem saclardanSevme saçımı kızdım sanabu sinir iyi değil kendimden biliyorum benim gibi inat bir kocam var artık sakin olmayi öğrenmiş biri olarak yaziyorum bunları (ama sadece kocama bu sakinlik )
dedim zaten sen dedim daha cok sinirlendirsem fiziksel siddet de uygularsın .Bir kelime yüzünden 10 dakika boyunca bu tavrı koruyan kişi daha büyük olaylarda nasıl tepki verir siz düşünün.
valla dümdüz geçti ne diyeyim .:)Gerci ateş burclarindan olsa 5 ay sabredemezdi.
Ben de baski ve hakaretvari bir şey algiladigimda sakin sakin "lutfen boyle konusmayalim, buna izin veremem sakinleş" vs diyemem keşiş filan olmam lazim o tepkiyi verebilmem için.
üstten üstten konusma dediğim şey .İyi olmuş size artık insanlarla üstten üstten konuşmayı öğrenmişsinizdir ben rahatladım burda okurken
valla dümdüz geçti ne diyeyim .:)
şoka girdim oturdugum yerde 1 saat kalakaldım
tam olarak içimden gecenler sizin söyledikleriniz.Malesef burada hakaret yada küfür içermediği sürece saygısız, aşağılayıcı yorum yapmadığını savunan çok kişi var.
Kullandığınız kelimenin yanlış anlaşıldığını açıklamamış olsanız siz yazın derdim. Ama zaten açıklamasını yapmışsınız.
Ama şu saatten sonra alttan alırsanız, tabiri caizse ayar verme amaçlı bu kadar fevri bir tavrı kabul etmiş olursunuz.
Küfür etmiyorum ama kendimi zor tutuyorum demek, sen küfürü hak ediyorsun demek zaten.
Kelime oyunlarıyla manüpüle edilmişsiniz.
Ben size şunu yap diyemem ama ben olsam bu ilişkiye şans vermeyi düşünüyorsam bile ilk arayan, adım atan olmazdım.
İnsanız hatada yapabiliriz, tartışmanın hak savunmanında üslubu olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?