Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu lafına da cok takıldım. Geçmişte böyle bir para / saygı muhabbetimiz olmuştu.Bu 5 ay sana sadakam olsun deyip kalan omrunu kurtaricaksin. Gercekten de gevsek bi herif. Para saygi getiriyosa 100 lira atayim da sus deseydin. Arsiz kopek bi de uste cikiyo nasi sinirlendim
Buraya yazıpta hatalı çıkmama imkanın yok buraya yazan herkes hatalıdır olarak bakılıyor bence burda yazılana göre karar vermeyin şeyi merak ettim bu adamın kücücük hassas noktasına dokununca bu tepkiyi vermiş ya mesela anne ve babasıyla tartışsanız sanırım sizi ayaklarınızdan iple camdan sallandırır sonra da özür dilerim beinm öfke kontrolüm yoktu der.açıkçası buraya yazmadan önce. Hatalı oldugumu biliyordum ama o da fazla tepki gösterdi diye düşünüyordum.
Hemen hemen yazan herkes beni hatalı buldu. Ben de akşam yazmaya karar verdim.
Siz de benim gibi düşünüyorsunuz değil mi ?
Siz olsanız ne yapardınız?
yazmaz artık. Çünkü yazıp seni zorlamak istemiyorum.Mesaj atarsanız istediğinde sizi bi güzel paylama hakkını ona vermiş olursunuz.
Genel olarak aranız iyiyse ve sürekli yapmayacağına inanıyorsanız yine de mesaj atmayın ama o dönerse alttan alın bence.
konuşursam her şeyi söylerim ama birde bunu yutmuş olacağım.konuşurken bunları da ona söyleyin. ilişkinizin içeriğini yada birbirinize davranışlarınızı bilmiyoruz haliyle. rahatsız olduğunuz, üzüldüğünüz her şeyi konuşun. bir lafa davranışa kızıp sonra hınç almayın birbirinizden
yazmaz artık. Çünkü yazıp seni zorlamak istemiyorum.
Sen eger istersen ben
aslında bu sorunu halletmiştik.Vay pasam, hazir olda bekle elinde telefon, gormezsen ara hemen ozur dile
Peki öyle misin ?bana dedi ki. Bak ben hatamı anladım özür diledim. Sen onu bile yapamıyorsun.
Gururun izin vermiyor ama özür dilemek ayıp bir şey değil dedi.
benim kafamı yazsam mı diye kurcalayn zaten arayıp özür dilemesiydi.Karşılıklı olarak hatalarınızın farkındaysanız o zaman bir şans daha verilebilir bence. Devam eden süreçte ikiniz de üsluplarınıza dikkat edersiniz, tartışma anında daha sakin çözmenin yollarına bakarsınız.
Sonuçta siz damarına bastığınızın farkında değildiniz pişmansınız, o da çıkış şeklinden pişman. Düzelir sanki.
HayiR haklı değilhata yok aslında.
Bir konu üzerine konuştuk. Sonrasında ben arkadaşımla görüşecektim o akşam.
Sonrasında bir iki şaka amaçlı bir şeyler yazmış . Dışardaydım okumadım. Sonra bir konuda yardıma ihtiyacım vardı aradım kendisini. Beni arayacagına internetten baksaydın dedi. Bozuldum ben de haliyle.
O akşam hiç konuşmadık. Meğer o da mesajına cevap yazmadım diye kızmıs . Öyle saçmasapan bir şey oldu aslında.
Bilmiyorum o da patladım artık dedi. İki gündür konusuyoruz sonuc yok. Sinirlendim dedi.
Sizce haklı mı tepkisinde ?
aynı seyi bir kere daha yapsa asla devam etmem mesela.Sinirlenince gözü bisey görmeyen bi adamla bi iliski istiyo misin ona karar ver bence, onun kararını biz senin adina veremeyiz
tamam buna kabul. Peki sizce karsılıgında bana söyledikleri ?gevşek bence de bi hakarettir.
evet yanlış kelime seçtim.İçinde hakaret olmayan her konuşma tarzı saygılı tartışma/konuşma değildir.
Şu sözler bence yeterince sağlıksız ve saygısız bir iletişim tarzı.
Evet "gevşek" kelimesi hakarettir bana görede. Ama siz kelimeyi yanlış şekilde kullanmışsınız.
Beni önemsemeden konuştun, değersiz hissettirdin demek isterken yanlış kelime seçmişsiniz.
Açıklamasını yaptığınızda tolere edebilirdi bence.
Egosu tavan yapmış birinin dilinden dökülebilecek kelimeler bunlar.
Ben olsam ilk adımı atan olmazdım.
Ben salt şu hatalı bu hatalı diyen biri değilim. Bir hata varsa karşılıklı vardır her zaman. Ama kimin daha fazla hatalı olduğuna gelirse ben sevgilinizin hatalı olduğunu düşünüyorum. Çok sert tepki vermiş. Sizi ağlatmış. Ve bunu telefonda yapabilmiş.yarın bir gün siz yüz yüze tartışınca ne olacak? Yüz yüzeyken tartışınız diyelim en masum hikayede, siz köşede ağlarken deli danalar gibi ordan buraya yürüyüp kendi kendine söylenen bağıran biri. Ben katlanamazdım açık söyleyeyim.açıkçası buraya yazmadan önce. Hatalı oldugumu biliyordum ama o da fazla tepki gösterdi diye düşünüyordum.
Hemen hemen yazan herkes beni hatalı buldu. Ben de akşam yazmaya karar verdim.
Siz de benim gibi düşünüyorsunuz değil mi ?
Siz olsanız ne yapardınız?
siz de erkek arkadaşımı mı dogru buldunuzBu tavrı kadınlar olarak biz yapmayı basarabilirsek tüm dünya değişir bence.
burcu terazi :)Annen baban seni bir şekilde çeker, tahammul gosterir, ben cekemem demek istemişte olabilir.Ben bir koç burcu olarak bu tarz parlamalarin yabancisi değilim.
"Sen kimsin" diye yukselmelerim olmustu yasadigim ilişkilerde.
O yuzden adamin tavri bana korkunclu gelmemis olabilir bilmiyorum.
Adam in burcu ne acaba konu sahibi![]()