Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?
Senii Çok seviyorum yaaaaa.bunu her dakka söylemek istiyorum sana anlaa tamammı bitanesiii.. aa bak şimdide bizim şarkımız çalıyooo ve sen gene yoksun yanımdaaa dayanıcam 18 19 gün sonra kollarında olucam.2,3 seneyedee tamamennn senin olucam Dayannn nefesim!
salak senii kendini vazgeçilmez sanıp bana hava yapıosun dimii.. oğlum sen vazgeçilmez değilsin ben seni unutmayı kendime ispatlamışım kimsin sen tam düzeliyorum diyorum gene herşeyi berbat ediyosun sıkıldım artık sıkıldım git gidebildiğin yere kadar dönme artık bıktım yaa.. bağrıp çağrıp gidiyosun sonra süt dökmüş kedi gibi hıyk hıyk ağlanıyosun bana yeter cocuğum yeter psikolojin bozuk kabul et cok dengesizsin artık seni sevmiyorum bile nasılda bitirdin bendeki büyük aşkını sevdanı bi kız için düşemem hiç diyodunda benimle barış diye ağlarken videonu cekip yaymak vardı internete kahretsin senin kadar kişiliksiz değilim.. bütün amacın beni ve paramı yemek biliyorum canım 2 senedir safmışım ben akıllandım bebeğim akıllandım hemde fazlasıyla.. seni benden başka kimse çekmez boşuna heveslenme ya adam olur tedaviyi kabul eder düzelirsin yada git gidebildiğin kadar.. karakter ve şeref eklemek lazım sana sorunlusun sen sorunlu hala seni sevgilim diye yanımda taşımaktan utanıyorum ama napayım senin ağlanmanı dinleyemem ama bu son şansın adam gbi psikologa gibi düzeliceksin yoksa kusura bakma canım bendeki eski yerini çok ararsın senin triplerini havalarını çekemem
bugün pes ettim seni kazanma çabalarımdan
ve vazgeçtim seni sevmek uğruna bütün kırgınlıklarımı yok saymaktan
yok saydım aşkın adına yaptığım ibadetleri
yok saydım aşktan küçülen bedenimi
hani uzuuunn zamandır gitmek istiyordun ya
yolun açık olsun sevgili...