Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Ömrümu yedin gençligımı elinde gecirdim kiymetini bill

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgilim olsa keskede buralarda guzel seyler paylasabilsem...

Seni çok seviyorum huzeyfem..

Bebiklerimin babası. Bi insan 3 sn içinde nasıl uykuya dalar? Bu kadarmı gamsızsın kocam:) kızım bile hala oturuyo. Olsun ben seni böylede seviyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana bir çok kez seviyorum dedim aşkım canım hayatım vsvsvs bi dolu şey
hep mesajlarda dedim yada telefonda
şu an bunu okuyor olsaydın eger;

sen benim 28 yıllık hayatımda karşıma çıkan en güzel şeysin
bu zamana kadar ona yok buna yok derken bilmezmişim ki kaderin seni bana getirmesini bekliyormuşum
iyi ki de beklemişim
çıkmaya başlayalı 1 yıl oldu ama hala her buluşmada ilk gün ki gibi sana bakarken içimin nasıl kıpırdadıgı bi görsen ozaman anlarsın yüreğimin sana olan sevgisinin sadece sözlerde kalmadıgını
Rabbimden tek dilegim ömrümün sonuna kadar yanımda olman <3

seni çok özledim artık... şu 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum...

beraberce atlattığımız bu askerlik sürecinde bi kez daha anladım ki, sen gerçekten benim diğer yarımsın...

Su an ben Evdeyim sen istesin askım . Ama İnan bana sanki kilometrelerce uzagimdaymissin gibi özlüyorum . Kulağım kapıda seni bekliyorum . Yanımdakin bile seni özlüyorum seni seviyorum &#128536;&#10084;&#65039;&#10084;&#65039;&#10084;&#65039;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen o kadar nefret ediyorum ki ondan .. pislik bencil egoisttin tekisin .. lanet olasıca pislikkk

yüzüne söylediğim :: Gıcık sevgilim şöylesin böylesin ama seviyom işte

Allah tependen baksın.

Allah tependen baksın.

şuan burayı okumuyo ama şimdi ona hemen bir sayfanın resmini atıcam okusun diye SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM BİTANEMSİİN AŞKIM İYİKİ VARSIN HEP BENLE OL yazardım yanı:d

Sevgilim
henüz neredesin ne yapıyorsun bilmiyorum
ama artık biraz daha gelmezsen vazgeçeceğim senden vallahi kendimi bilime adayacağım öyle diyeyim ..

Sevdiğim adam.
Çalışıyor bugün yine. Uykuya dalamıyorum onunla konuşmadan. Çok seviyorum. Her gün görüyorum yıllardır. Evet hiç bıkmıyorum. Hiç usanmıyorum onunla olmaktan..
İyi ki var.

Gelecekteki (inşallah son)sevgilime söylüyorum; sigara içiyorsan hemen bırakıyorsun yoksa benden çekebilirsin, belki evlenmem bile bırakmadan. İçki de sevmiyorum. Güven, sadakat en önem verdiğim şey, bir de saygı. Bana asla şüpheleneceğim şakalar, sürprizler yapma, yalan söyleme, beyaz siyah farketmez. İnşallah fazla dışa dönük, sosyal değilsindir, önüne gelene espri falan yapmıyorsundur, yoksa işimiz var gibi... Neyse bu kadar şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…