Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

şu hayatta elimde olmayan sebeplerden dolayı diye bir şey olmasa.. sadece sen ve ben olsak.. bütün kalbimi nasıl doldurduğunu, seni nasıl sevdiğimi, seni mutlu etmek için nasıl çırpındığımı sana gösterebilsem.. aşkımı özgürce yaşayabilsem, istediğimi yapabilsem seni öyle mutlu ederim kiii......

Sevgilim değilsin henüz takılıyoruz öyle ama benden hoşlandığını biliyorum,ben de sana karşı boş değilim açıkçası.Çok az bir süre olmuş olsa da seninle konuşmayı çok özledim.Seninle konuşurken en içten halimleyim,ve senden hoşlanıyorum :)

çok değerlimsin. yanında vakit nasıl da geçiyor ve ayrıyken nasıl da geçmiyor. seni çok seviyorum ve bana bakarken içinin titremesine bayılıyorum ama keşke bu kadar kıskanç olmasan, bazen fazla abartıyorsun ve bunu sana söyleyemiyorum ama bu durum beni deli ediyor.

bütün bunları bize yasattgına inanamıyorum..

ve biliyorum ki pazartesi seni gördügüm anda hersey bitecek yine..

sevdim ben seni be sevdimm bi anda..

Biz seninle 3 15 ay bitirdik be sevgilim.. 1 15 ay'da Vatana hediyemizz olsunn Canım askerim..
Vatan için gittin Bizim için döneceksin..!
Seniii 460 gün değill bir ömürr beklerimmm..
Seniii Çooo...kk Özledimmm Sol Yanım..

Ah be canım, çok şey yaptın aslında benim için.
O yüzden kızamıyorum sana.
Keşke bazı noktalarda da biraz düşünceli olsaydın.
O zaman bu kadar fazla tartışmazdık.

Sana benden başka kimseden fayda yok.
kendini benim şevkatli kollarıma bırak :)

Sen bana eş olmazsın çocuklarımın da annesi olamazsın dediğini ben nasıl unutacağım söyle bakalım

günaydınım ,iyi gecelerim, tatlı rüyalarım,karnımın tokluğu ,gözümün pekliği,mutluluğum,kalp atışım,ruhum,ikiz gölgem,aşkyoldaşım....
dünyadaki cennetim...

hayatımda olduğun için ,hayatım olduğun için teşekkür ederim...

SENİ SEVİYORUM :)

aşkım seninle iyiki tanışmışım ve nişanlıyım bugunumuz harika geçti ve unutlmaz bir gündü iyiki varsın bitanem
çıkarsız sevgiyle aşkla kuruyoruz yuvamızı herkesten çok farklısın aşkkımmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
sen tam bi odunsun biliyo musun?kalas,odunun bayrak taşıyanısın.hem buluşalım diye mesaj atıyosun.3 gün oldu mesaj yok.ben sormasam buluşmıycağımızı da söylemicektin.naptığını biliyorum başka arkadaşlarınla pes oynamaya gittin.senin gibi birinden hoşlandığıma inanamıyorum.yazık değil mi bana ya benim hayallerimle oynuyosun.dünden bir sürü hazırlık yaptım seninle buluşucam diye.sıfatsız odun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…