Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Bitanemmmm benim seni çoooookk seviyorummm
iyiki varsın hayatımın aşkıı....

seni cok ozledim artiik tutamiyorum icimde. seni cok seviyorum denedim unuturum sandim ama olmadi iste hala seviyorum. icimde bi umut var elimdeki tek sey de o zaten bigun yine sarilicaz :)

Daha çok çok uzun süre birlikte olalım aşkımmm. Sen uyuyorsun ama ben seni düşünüyorum hala. Seni çokkkk seviyorummm

yaptığımız oyunlar ettiğimiz kavgalar güldüğümüz ağladığımız üşüdüğümüz ısındığımız günlerde senin için emek harcadığım herşeyde ben vardım ama sen onlrı tercih ettin, hani arkası çapraz olan gelinlik hayalim vardı ya, sen şimdi sonu mutsuz biten bi hikaye oldun, ben ne kadar uyuyamasam da, ne kdr inanmak istemesemde.. yalan olduğunu gördüğümde içimdeki kahraman öldü ve artık pijamalarını giyecek olan bir başkasını hayal ederek unutmaya çabalıyorum.kafamızı koyduğumuz o yastığa başka bi vucut yaslanıcak bunlarla yolumda kararla uzaklaşıyorum gözyaşlarımı akıtmam için çaba sarfetmiyorum. akacağı kadar akıyor ve ben sadece durduğunda nefes alabiliyorum.

Son düzenleme:
Kıskançlıktan deliriyorsun ya, çok hoşuma gidiyor senin o halin.
Ve, evet bazı şeyleri özellikle yapıyorum.

Son düzenleme:
yapamıyorum işte. ben marangoz değilim ki seni yontayım. neyse sen şimdi geldiğin ormana geri dön bence:)
napayım kızlar artık ben kendimi kaybediyorum sonra neden diye? ama böyle rahat olacam

Sana ayar vermek güzel oluyor biliyor musun sevgilim?
Değerimi çok daha iyi anlıyorsun o zaman.

Son düzenleme:
bende yorgunum
ve anlamadım bu hafta sonu nasıl geldi yine...
benim koşturmaca yine başlıyor ama
nedense yakınmıyorum ben ikimizi düşünerek

Sevgilim senin oldugun heryerde, hic, hersey..
Senin olmadigin heryerde, hersey, bir hic.
Sensiz hersey anlamini kaybediyor, seni cok ozluyorum birtanem.
Kokunu, sesini, gulusunu, sicakligini, inadini, sinirini, masumlugunu, herseyini..

Seninle olmak olumun icinden hayati cekmek sanki.
Ama suan yoksun, kanadi kirik bir kus gibiyim, surekli bir yanim buruk.
Sensizlik olumu tatmak gibi sevgilim...
Yanimda ol artik, nerede oldugumuz onemli degil...

Son düzenleme:
su an bunu okuyan sevgilime şöyle derdim: Canım hayırdır uyku mu tutmadı bu saatte. normalde sinekler uçuşurdu bi tarafında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…